Transport i shpejtë
Tirane brenda 24 oreve
Rrethe brenda 48 oreve
Garanci
Ne rast se produkti ju vjen me difekt ose ndryshe nga publikimi ju behet nderrimi ose kthimi
Paguaj në dorëzim
Pagesa behet kesh ne momentin kur merni produktin nga posta.
24/7 Suport
Per cdo informacion +355 68 282 5254

QËNDRO NË SHTËPI DHE BLI ONLINE ME BLITANI.AL