Thar?se flok?sh

> > SKU: N/A

 

 • Thar?se flok?sh 2200 W me 3 nivele temperature dhe 2 nivele shpejt?sie.
 • P?r flok? t? drejt? n? ka?urrela ose anasjelltas.
 • Qoft? floku i trash? apo i im?t, i shkurt?r apo i gjat? – zbut flok?t kok?fort?, dhe ju jep shk?lqim.
 • Mbyllja automatike n? rast t? mbinxehjes.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Thar?se flok?sh profesionale me funksion jonizik.

Thar?sia ofron nj? fuqi tep?r t? fort? me 2200 w.

Gryka shtes? e ngusht? e stilit dhe funksioni Cool Shot p?r rregullimin e modelit t? flok?ve sigurojn? nj? stilim preciz.

Filt?r ajri t? l?vizsh?m dhe pastrohet leht?, pezullim praktik, mbrojtje nga mbinxehja dhe kabllo t? gjat? 1.95 metra.

Specifikat

 • Fuqia [W] 1850-2200
 • 3 nivele nxeht?sie
 • 2 nivele shpejt?sie
 • Funkison i jonizuar
 • Grep p?r t? varur
 • Ngjyra e zez?
 • Niveli i? zhurm?s [DB] 85
 • Dimensionet [CM] 23 X 10 X 26
 • Pesha [KG] 0,75
 • Gjat?sia e kabllos [CM] 195