Mbajt?se sapuni elegante

  • Mbajt?se sapuni elegante n? form? gjethe.
  • Vjen me vet?-kullim lejon q? uji t? rrjedh? shpejt n? lavaman.
  • Dizajni i gjetheve e b?n sht?pin? tuaj m? t? bukur dhe n? mod?.

 

490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbajt?se sapuni n? forme gjethe.
  • Thithja e baz?s e fort? ndihmon pjat?n e sapunit t? q?ndroj? fort.
  • Mbajtesja nuk e l? sapunin t? rreshqas? dhe e mban at? t? q?ndruesh?m.
  • Skeni nevoj? t? shqet?soheni n?se bie

Specifikat

  • Materiali: ABS plastike
  • Madh?sia: 18×13.5x12cm