Pa kategori

2,690 L

Karusel me 16 kavanoza erëzash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Karusel me 16 kavanoza erëzash
 • Erëzat janë gjithmonë të vështira për tu ruajtur dhe mund të krijojnë mjaft rrëmujë.
 • Ky raft rrotullues erëzash e bën organizimin e dollapëve të kuzhinës suaj të leht?.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Set tualeti me 5 aksesore

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Set tualeti me 5 aksesore.
 • Një set kaq praktik dhe i kompletuar për tualetin tuaj
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Raft organizativ për lavatrice

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Raft organizativ për lavatrice druri.
 • Do i jap një pamje të bukur tualetit në shtëpinë tuaj.
 • Ju ndihmon të mos keni shumë sende nëpër këmbë.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Raft druri me 7 nivele

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Raft druri me 7 nivele për sistemimin e kapucëve.
 • Një domosdoshmëri për shtëpin?.
 • Pamje mjaft moderne dhe të bukur.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Mbulesë për tavolinë

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbulesat më të bukura që do ti japin një atmosferë festive tryezes tuaj.
 • Të duhura për dekorimin e Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve.
 • Jepini pamjen e duhur tryezës tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Hekur rrobash me avull Sokany.

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Lehtësoni procesin e hekurosjes me këtë hekur.
 • Veshje qeramikë me cilësi të lartë bën të mundur hekurosjen perfekte të rrobave.
 • Tre mënyra pune: hekurosje e thatë, avull, spërkatje me uj?.
 • Sistemi Anti Drop dhe funksioni vetëpastrimi.
 • Drita tregon fazën e ngrohjes.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Set pjatash porcelan.

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Set pjatash porcelan.
 • Vijn? n? modele t? ndryshme mes t? cilave mund t? zgjidhni t? preferuar?n tuaj.
 • T? p?rshtatshme p?r p?rdorim t? p?rditsh?m p?r nj? tryeze elegante.
 • Shum? fine dhe t? vecanta.
Shtoje në shportëKrahasoni
690 L

Thyese arrash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Me k?t? pajisje ju do t? thyeni arrat n? pak sekonda.
 • B?n t? mundur thyerjen e arrave, bajameve dhe t? gjitha llojeve t? tjera t? frutave t? thata.
 • Thyesja e arrave me material metalik dhe dorez? prej druri.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Tavolina portative p?r f?mij?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Vjen me 4 dizanjo t? ndryshme.
 • Mjaft praktike p?r t? studiuar, p?r t? luajtur, p?r t? ngr?n? etj…
 • E p?rshtatshme p?r cdo ambjent.
 • Vendosni tabletin n? hapsir?n e posacme dhe shijoni filmat.
 • Tavolina ?sht? e p?rb?r? prej materialit t? drurit edhe celikut.
Shtoje në shportëKrahasoni
890 L

Shport? e palosshme p?r lodra apo rroba

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Shport e palosshme p?r ruajtje dhe ndihmon n? organizimin e produkte t? ndryshme.
 • Organizues perfekt p?r t? mbajtur rroba, lodra dhe organizon ?do aksesor tjet?r n? dhom? e f?mijes, e gjumit apo n? tualet!
 • Mbani t? sistemuar dhe t? rregullt dhom?n e f?mij?ve.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Raft kepucesh me 4 kate

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Raft k?puc?sh me 4 kate.
 • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
 • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
 • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik
Shtoje në shportëKrahasoni
2,290 L

Tabel edukative 3 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Tabel edukative 3 n? 1.
 • Ndihmon p?r t? promovuar imagjinat?n dhe kreativitetin e f?mij?ve tuaj.
 • E shk?lqyeshme q? f?mija juaj t? p?rdor? plot?sisht koh?n e lir? dhe t? jet? i z?n? me vizatimin n? vend t? televizorit.
 • Tabela e madhe vizatimore magnetike e dyanshme.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,290 L

Varese plastike e hapur

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Raft i dizenjuar p?r t? varur xhaketa dhe k?mish por edhe fustan? e pallto t? gjata pa i rrudhur ato.
 • Kombinimi perfekt i rafteve t? palltove dhe sendeve p?r t’i dh?n? m? shum? rregull hap?sirave t? br?ndshme t? sht?pis? tuaj.
 • E p?rshtatshme p?r ?do stil ambienti.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Raft metalik 3 ne 1 per korridor

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ky raft rrobash p?r korridor ?sht? m?nyra m? p?rfekte p?r t? organizuar hapsir?n.
 • E dizenjuar p?r t? varur pallton, kapel?n, ?ant?n, celsat dhe veshje t? tjera.
 • Ofrojn? hap?sir? ????t? mjaftueshme p?r rrobat dhe gj?rat tuaja t? ndryshme.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Kreher dhe pjaster

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kreher dhe pjast?r n? t? n?jt?n koh?.
 • Tani mund ti krihni dhe ti shtrini flok?t leht?sish.
 • Fur?? p?r rregullimin e flok?ve me qeramik? p?r drejtimin e flok?ve.
 • Kr?h?r elektrik p?r femra dhe meshkuj.
 • Super p?r stilimin e mjekr?s.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Uturak dhe karrige

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Uturak dhe karrige p?r f?mij? t? vegj?l.
 • E q?ndrueshme me krah? ku siguron q? f?mija t? mos bjer?.
 • Leht? p?r t’u vendosur
 • Leht? p?r t’u pastruarHigjienike, e past?r.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Mini ngrohes elektrik 360W

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Shtroje p?r tavoline

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Jepini pamjen e duhur tryez?s tuaj.
 • T? duhura p?r t? kompletuar cdo tryez?.
 • Shtrojet m? t? bukura q? do t’i japin nj? pamje tjet?r vakteve tuaja.
 • Rezistente ndaj nxeht?sis?.
 • T? p?rshtatshme p?r p?rdorim p?rsonal.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Kuti magazinimi per frigorifer

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kuti magazinimi e ruajtjes s? vez?ve dhe perimeve n? frigorifer.
 • Me sirtarit shum? funksional dhe n? pjes?n e sip?rme mund t? vendosi shishe apo er?za.
 • Shum? funksione: vez?t, frutat, perimet, frutat e thata, ushqimet e detit, mishi, ushqimet e lehta mund t? ruhen ve?mas dhe t? mbahen t? fresk?ta n? frigorifer.
 • I q?ndruesh?m, jo ??toksik dhe miq?sor me mjedisin.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Kulluese enesh me 2 kate

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kulluese enesh me 2 kate.
 • Me hapesire p?r vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
 • Mbajt?se plastike q? mban ujin gjat? kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.
Shtoje në shportëKrahasoni

Karusel me 16 kavanoza erëzash

0 nga 5
(0)
 • Karusel me 16 kavanoza erëzash
 • Erëzat janë gjithmonë të vështira për tu ruajtur dhe mund të krijojnë mjaft rrëmujë.
 • Ky raft rrotullues erëzash e bën organizimin e dollapëve të kuzhinës suaj të leht?.
SKU: N/A

Set tualeti me 5 aksesore

0 nga 5
(0)
 • Set tualeti me 5 aksesore.
 • Një set kaq praktik dhe i kompletuar për tualetin tuaj
SKU: N/A

Raft organizativ për lavatrice

0 nga 5
(0)
 • Raft organizativ për lavatrice druri.
 • Do i jap një pamje të bukur tualetit në shtëpinë tuaj.
 • Ju ndihmon të mos keni shumë sende nëpër këmbë.
SKU: N/A

Raft druri me 7 nivele

0 nga 5
(0)
 • Raft druri me 7 nivele për sistemimin e kapucëve.
 • Një domosdoshmëri për shtëpin?.
 • Pamje mjaft moderne dhe të bukur.
SKU: N/A

Mbulesë për tavolinë

0 nga 5
(0)
 • Mbulesat më të bukura që do ti japin një atmosferë festive tryezes tuaj.
 • Të duhura për dekorimin e Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve.
 • Jepini pamjen e duhur tryezës tuaj.
SKU: N/A

Hekur rrobash me avull Sokany.

0 nga 5
(0)
 • Lehtësoni procesin e hekurosjes me këtë hekur.
 • Veshje qeramikë me cilësi të lartë bën të mundur hekurosjen perfekte të rrobave.
 • Tre mënyra pune: hekurosje e thatë, avull, spërkatje me uj?.
 • Sistemi Anti Drop dhe funksioni vetëpastrimi.
 • Drita tregon fazën e ngrohjes.
SKU: N/A

Set pjatash porcelan.

0 nga 5
(0)
 • Set pjatash porcelan.
 • Vijn? n? modele t? ndryshme mes t? cilave mund t? zgjidhni t? preferuar?n tuaj.
 • T? p?rshtatshme p?r p?rdorim t? p?rditsh?m p?r nj? tryeze elegante.
 • Shum? fine dhe t? vecanta.
SKU: N/A

Thyese arrash

0 nga 5
(0)
 • Me k?t? pajisje ju do t? thyeni arrat n? pak sekonda.
 • B?n t? mundur thyerjen e arrave, bajameve dhe t? gjitha llojeve t? tjera t? frutave t? thata.
 • Thyesja e arrave me material metalik dhe dorez? prej druri.
SKU: N/A

Tavolina portative p?r f?mij?

0 nga 5
(0)
 • Vjen me 4 dizanjo t? ndryshme.
 • Mjaft praktike p?r t? studiuar, p?r t? luajtur, p?r t? ngr?n? etj…
 • E p?rshtatshme p?r cdo ambjent.
 • Vendosni tabletin n? hapsir?n e posacme dhe shijoni filmat.
 • Tavolina ?sht? e p?rb?r? prej materialit t? drurit edhe celikut.
SKU: N/A

Shport? e palosshme p?r lodra apo rroba

0 nga 5
(0)
 • Shport e palosshme p?r ruajtje dhe ndihmon n? organizimin e produkte t? ndryshme.
 • Organizues perfekt p?r t? mbajtur rroba, lodra dhe organizon ?do aksesor tjet?r n? dhom? e f?mijes, e gjumit apo n? tualet!
 • Mbani t? sistemuar dhe t? rregullt dhom?n e f?mij?ve.
SKU: N/A

Raft kepucesh me 4 kate

0 nga 5
(0)
 • Raft k?puc?sh me 4 kate.
 • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
 • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
 • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik
SKU: N/A

Tabel edukative 3 ne 1

0 nga 5
(0)
 • Tabel edukative 3 n? 1.
 • Ndihmon p?r t? promovuar imagjinat?n dhe kreativitetin e f?mij?ve tuaj.
 • E shk?lqyeshme q? f?mija juaj t? p?rdor? plot?sisht koh?n e lir? dhe t? jet? i z?n? me vizatimin n? vend t? televizorit.
 • Tabela e madhe vizatimore magnetike e dyanshme.
SKU: N/A

Varese plastike e hapur

0 nga 5
(0)
 • Raft i dizenjuar p?r t? varur xhaketa dhe k?mish por edhe fustan? e pallto t? gjata pa i rrudhur ato.
 • Kombinimi perfekt i rafteve t? palltove dhe sendeve p?r t’i dh?n? m? shum? rregull hap?sirave t? br?ndshme t? sht?pis? tuaj.
 • E p?rshtatshme p?r ?do stil ambienti.
SKU: N/A

Raft metalik 3 ne 1 per korridor

0 nga 5
(0)
 • Ky raft rrobash p?r korridor ?sht? m?nyra m? p?rfekte p?r t? organizuar hapsir?n.
 • E dizenjuar p?r t? varur pallton, kapel?n, ?ant?n, celsat dhe veshje t? tjera.
 • Ofrojn? hap?sir? ????t? mjaftueshme p?r rrobat dhe gj?rat tuaja t? ndryshme.
SKU: N/A

Kreher dhe pjaster

0 nga 5
(0)
 • Kreher dhe pjast?r n? t? n?jt?n koh?.
 • Tani mund ti krihni dhe ti shtrini flok?t leht?sish.
 • Fur?? p?r rregullimin e flok?ve me qeramik? p?r drejtimin e flok?ve.
 • Kr?h?r elektrik p?r femra dhe meshkuj.
 • Super p?r stilimin e mjekr?s.
SKU: N/A

Uturak dhe karrige

0 nga 5
(0)
 • Uturak dhe karrige p?r f?mij? t? vegj?l.
 • E q?ndrueshme me krah? ku siguron q? f?mija t? mos bjer?.
 • Leht? p?r t’u vendosur
 • Leht? p?r t’u pastruarHigjienike, e past?r.
SKU: N/A

Mini ngrohes elektrik 360W

0 nga 5
(0)
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?
SKU: N/A

Shtroje p?r tavoline

0 nga 5
(0)
 • Jepini pamjen e duhur tryez?s tuaj.
 • T? duhura p?r t? kompletuar cdo tryez?.
 • Shtrojet m? t? bukura q? do t’i japin nj? pamje tjet?r vakteve tuaja.
 • Rezistente ndaj nxeht?sis?.
 • T? p?rshtatshme p?r p?rdorim p?rsonal.
SKU: N/A

Kuti magazinimi per frigorifer

0 nga 5
(0)
 • Kuti magazinimi e ruajtjes s? vez?ve dhe perimeve n? frigorifer.
 • Me sirtarit shum? funksional dhe n? pjes?n e sip?rme mund t? vendosi shishe apo er?za.
 • Shum? funksione: vez?t, frutat, perimet, frutat e thata, ushqimet e detit, mishi, ushqimet e lehta mund t? ruhen ve?mas dhe t? mbahen t? fresk?ta n? frigorifer.
 • I q?ndruesh?m, jo ??toksik dhe miq?sor me mjedisin.
SKU: N/A

Kulluese enesh me 2 kate

0 nga 5
(0)
 • Kulluese enesh me 2 kate.
 • Me hapesire p?r vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
 • Mbajt?se plastike q? mban ujin gjat? kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.
SKU: N/A

Karusel me 16 kavanoza erëzash

0 nga 5
(0)
 • Karusel me 16 kavanoza erëzash
 • Erëzat janë gjithmonë të vështira për tu ruajtur dhe mund të krijojnë mjaft rrëmujë.
 • Ky raft rrotullues erëzash e bën organizimin e dollapëve të kuzhinës suaj të leht?.

Set tualeti me 5 aksesore

0 nga 5
(0)
 • Set tualeti me 5 aksesore.
 • Një set kaq praktik dhe i kompletuar për tualetin tuaj

Raft organizativ për lavatrice

0 nga 5
(0)
 • Raft organizativ për lavatrice druri.
 • Do i jap një pamje të bukur tualetit në shtëpinë tuaj.
 • Ju ndihmon të mos keni shumë sende nëpër këmbë.

Raft druri me 7 nivele

0 nga 5
(0)
 • Raft druri me 7 nivele për sistemimin e kapucëve.
 • Një domosdoshmëri për shtëpin?.
 • Pamje mjaft moderne dhe të bukur.

Mbulesë për tavolinë

0 nga 5
(0)
 • Mbulesat më të bukura që do ti japin një atmosferë festive tryezes tuaj.
 • Të duhura për dekorimin e Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve.
 • Jepini pamjen e duhur tryezës tuaj.

Hekur rrobash me avull Sokany.

0 nga 5
(0)
 • Lehtësoni procesin e hekurosjes me këtë hekur.
 • Veshje qeramikë me cilësi të lartë bën të mundur hekurosjen perfekte të rrobave.
 • Tre mënyra pune: hekurosje e thatë, avull, spërkatje me uj?.
 • Sistemi Anti Drop dhe funksioni vetëpastrimi.
 • Drita tregon fazën e ngrohjes.

Set pjatash porcelan.

0 nga 5
(0)
 • Set pjatash porcelan.
 • Vijn? n? modele t? ndryshme mes t? cilave mund t? zgjidhni t? preferuar?n tuaj.
 • T? p?rshtatshme p?r p?rdorim t? p?rditsh?m p?r nj? tryeze elegante.
 • Shum? fine dhe t? vecanta.

Thyese arrash

0 nga 5
(0)
 • Me k?t? pajisje ju do t? thyeni arrat n? pak sekonda.
 • B?n t? mundur thyerjen e arrave, bajameve dhe t? gjitha llojeve t? tjera t? frutave t? thata.
 • Thyesja e arrave me material metalik dhe dorez? prej druri.

Tavolina portative p?r f?mij?

0 nga 5
(0)
 • Vjen me 4 dizanjo t? ndryshme.
 • Mjaft praktike p?r t? studiuar, p?r t? luajtur, p?r t? ngr?n? etj…
 • E p?rshtatshme p?r cdo ambjent.
 • Vendosni tabletin n? hapsir?n e posacme dhe shijoni filmat.
 • Tavolina ?sht? e p?rb?r? prej materialit t? drurit edhe celikut.

Shport? e palosshme p?r lodra apo rroba

0 nga 5
(0)
 • Shport e palosshme p?r ruajtje dhe ndihmon n? organizimin e produkte t? ndryshme.
 • Organizues perfekt p?r t? mbajtur rroba, lodra dhe organizon ?do aksesor tjet?r n? dhom? e f?mijes, e gjumit apo n? tualet!
 • Mbani t? sistemuar dhe t? rregullt dhom?n e f?mij?ve.

Raft kepucesh me 4 kate

0 nga 5
(0)
 • Raft k?puc?sh me 4 kate.
 • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
 • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
 • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik

Tabel edukative 3 ne 1

0 nga 5
(0)
 • Tabel edukative 3 n? 1.
 • Ndihmon p?r t? promovuar imagjinat?n dhe kreativitetin e f?mij?ve tuaj.
 • E shk?lqyeshme q? f?mija juaj t? p?rdor? plot?sisht koh?n e lir? dhe t? jet? i z?n? me vizatimin n? vend t? televizorit.
 • Tabela e madhe vizatimore magnetike e dyanshme.

Varese plastike e hapur

0 nga 5
(0)
 • Raft i dizenjuar p?r t? varur xhaketa dhe k?mish por edhe fustan? e pallto t? gjata pa i rrudhur ato.
 • Kombinimi perfekt i rafteve t? palltove dhe sendeve p?r t’i dh?n? m? shum? rregull hap?sirave t? br?ndshme t? sht?pis? tuaj.
 • E p?rshtatshme p?r ?do stil ambienti.

Raft metalik 3 ne 1 per korridor

0 nga 5
(0)
 • Ky raft rrobash p?r korridor ?sht? m?nyra m? p?rfekte p?r t? organizuar hapsir?n.
 • E dizenjuar p?r t? varur pallton, kapel?n, ?ant?n, celsat dhe veshje t? tjera.
 • Ofrojn? hap?sir? ????t? mjaftueshme p?r rrobat dhe gj?rat tuaja t? ndryshme.

Kreher dhe pjaster

0 nga 5
(0)
 • Kreher dhe pjast?r n? t? n?jt?n koh?.
 • Tani mund ti krihni dhe ti shtrini flok?t leht?sish.
 • Fur?? p?r rregullimin e flok?ve me qeramik? p?r drejtimin e flok?ve.
 • Kr?h?r elektrik p?r femra dhe meshkuj.
 • Super p?r stilimin e mjekr?s.

Uturak dhe karrige

0 nga 5
(0)
 • Uturak dhe karrige p?r f?mij? t? vegj?l.
 • E q?ndrueshme me krah? ku siguron q? f?mija t? mos bjer?.
 • Leht? p?r t’u vendosur
 • Leht? p?r t’u pastruarHigjienike, e past?r.

Mini ngrohes elektrik 360W

0 nga 5
(0)
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?

Shtroje p?r tavoline

0 nga 5
(0)
 • Jepini pamjen e duhur tryez?s tuaj.
 • T? duhura p?r t? kompletuar cdo tryez?.
 • Shtrojet m? t? bukura q? do t’i japin nj? pamje tjet?r vakteve tuaja.
 • Rezistente ndaj nxeht?sis?.
 • T? p?rshtatshme p?r p?rdorim p?rsonal.

Kuti magazinimi per frigorifer

0 nga 5
(0)
 • Kuti magazinimi e ruajtjes s? vez?ve dhe perimeve n? frigorifer.
 • Me sirtarit shum? funksional dhe n? pjes?n e sip?rme mund t? vendosi shishe apo er?za.
 • Shum? funksione: vez?t, frutat, perimet, frutat e thata, ushqimet e detit, mishi, ushqimet e lehta mund t? ruhen ve?mas dhe t? mbahen t? fresk?ta n? frigorifer.
 • I q?ndruesh?m, jo ??toksik dhe miq?sor me mjedisin.

Kulluese enesh me 2 kate

0 nga 5
(0)
 • Kulluese enesh me 2 kate.
 • Me hapesire p?r vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
 • Mbajt?se plastike q? mban ujin gjat? kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.

Karusel me 16 kavanoza erëzash

0 nga 5
(0)
 • Karusel me 16 kavanoza erëzash
 • Erëzat janë gjithmonë të vështira për tu ruajtur dhe mund të krijojnë mjaft rrëmujë.
 • Ky raft rrotullues erëzash e bën organizimin e dollapëve të kuzhinës suaj të leht?.

Set tualeti me 5 aksesore

0 nga 5
(0)
 • Set tualeti me 5 aksesore.
 • Një set kaq praktik dhe i kompletuar për tualetin tuaj

Raft organizativ për lavatrice

0 nga 5
(0)
 • Raft organizativ për lavatrice druri.
 • Do i jap një pamje të bukur tualetit në shtëpinë tuaj.
 • Ju ndihmon të mos keni shumë sende nëpër këmbë.

Raft druri me 7 nivele

0 nga 5
(0)
 • Raft druri me 7 nivele për sistemimin e kapucëve.
 • Një domosdoshmëri për shtëpin?.
 • Pamje mjaft moderne dhe të bukur.

Mbulesë për tavolinë

0 nga 5
(0)
 • Mbulesat më të bukura që do ti japin një atmosferë festive tryezes tuaj.
 • Të duhura për dekorimin e Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve.
 • Jepini pamjen e duhur tryezës tuaj.

Hekur rrobash me avull Sokany.

0 nga 5
(0)
 • Lehtësoni procesin e hekurosjes me këtë hekur.
 • Veshje qeramikë me cilësi të lartë bën të mundur hekurosjen perfekte të rrobave.
 • Tre mënyra pune: hekurosje e thatë, avull, spërkatje me uj?.
 • Sistemi Anti Drop dhe funksioni vetëpastrimi.
 • Drita tregon fazën e ngrohjes.

Set pjatash porcelan.

0 nga 5
(0)
 • Set pjatash porcelan.
 • Vijn? n? modele t? ndryshme mes t? cilave mund t? zgjidhni t? preferuar?n tuaj.
 • T? p?rshtatshme p?r p?rdorim t? p?rditsh?m p?r nj? tryeze elegante.
 • Shum? fine dhe t? vecanta.

Thyese arrash

0 nga 5
(0)
 • Me k?t? pajisje ju do t? thyeni arrat n? pak sekonda.
 • B?n t? mundur thyerjen e arrave, bajameve dhe t? gjitha llojeve t? tjera t? frutave t? thata.
 • Thyesja e arrave me material metalik dhe dorez? prej druri.

Tavolina portative p?r f?mij?

0 nga 5
(0)
 • Vjen me 4 dizanjo t? ndryshme.
 • Mjaft praktike p?r t? studiuar, p?r t? luajtur, p?r t? ngr?n? etj…
 • E p?rshtatshme p?r cdo ambjent.
 • Vendosni tabletin n? hapsir?n e posacme dhe shijoni filmat.
 • Tavolina ?sht? e p?rb?r? prej materialit t? drurit edhe celikut.

Shport? e palosshme p?r lodra apo rroba

0 nga 5
(0)
 • Shport e palosshme p?r ruajtje dhe ndihmon n? organizimin e produkte t? ndryshme.
 • Organizues perfekt p?r t? mbajtur rroba, lodra dhe organizon ?do aksesor tjet?r n? dhom? e f?mijes, e gjumit apo n? tualet!
 • Mbani t? sistemuar dhe t? rregullt dhom?n e f?mij?ve.

Raft kepucesh me 4 kate

0 nga 5
(0)
 • Raft k?puc?sh me 4 kate.
 • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
 • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
 • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik

Tabel edukative 3 ne 1

0 nga 5
(0)
 • Tabel edukative 3 n? 1.
 • Ndihmon p?r t? promovuar imagjinat?n dhe kreativitetin e f?mij?ve tuaj.
 • E shk?lqyeshme q? f?mija juaj t? p?rdor? plot?sisht koh?n e lir? dhe t? jet? i z?n? me vizatimin n? vend t? televizorit.
 • Tabela e madhe vizatimore magnetike e dyanshme.

Varese plastike e hapur

0 nga 5
(0)
 • Raft i dizenjuar p?r t? varur xhaketa dhe k?mish por edhe fustan? e pallto t? gjata pa i rrudhur ato.
 • Kombinimi perfekt i rafteve t? palltove dhe sendeve p?r t’i dh?n? m? shum? rregull hap?sirave t? br?ndshme t? sht?pis? tuaj.
 • E p?rshtatshme p?r ?do stil ambienti.

Raft metalik 3 ne 1 per korridor

0 nga 5
(0)
 • Ky raft rrobash p?r korridor ?sht? m?nyra m? p?rfekte p?r t? organizuar hapsir?n.
 • E dizenjuar p?r t? varur pallton, kapel?n, ?ant?n, celsat dhe veshje t? tjera.
 • Ofrojn? hap?sir? ????t? mjaftueshme p?r rrobat dhe gj?rat tuaja t? ndryshme.

Kreher dhe pjaster

0 nga 5
(0)
 • Kreher dhe pjast?r n? t? n?jt?n koh?.
 • Tani mund ti krihni dhe ti shtrini flok?t leht?sish.
 • Fur?? p?r rregullimin e flok?ve me qeramik? p?r drejtimin e flok?ve.
 • Kr?h?r elektrik p?r femra dhe meshkuj.
 • Super p?r stilimin e mjekr?s.

Uturak dhe karrige

0 nga 5
(0)
 • Uturak dhe karrige p?r f?mij? t? vegj?l.
 • E q?ndrueshme me krah? ku siguron q? f?mija t? mos bjer?.
 • Leht? p?r t’u vendosur
 • Leht? p?r t’u pastruarHigjienike, e past?r.

Mini ngrohes elektrik 360W

0 nga 5
(0)
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?

Shtroje p?r tavoline

0 nga 5
(0)
 • Jepini pamjen e duhur tryez?s tuaj.
 • T? duhura p?r t? kompletuar cdo tryez?.
 • Shtrojet m? t? bukura q? do t’i japin nj? pamje tjet?r vakteve tuaja.
 • Rezistente ndaj nxeht?sis?.
 • T? p?rshtatshme p?r p?rdorim p?rsonal.

Kuti magazinimi per frigorifer

0 nga 5
(0)
 • Kuti magazinimi e ruajtjes s? vez?ve dhe perimeve n? frigorifer.
 • Me sirtarit shum? funksional dhe n? pjes?n e sip?rme mund t? vendosi shishe apo er?za.
 • Shum? funksione: vez?t, frutat, perimet, frutat e thata, ushqimet e detit, mishi, ushqimet e lehta mund t? ruhen ve?mas dhe t? mbahen t? fresk?ta n? frigorifer.
 • I q?ndruesh?m, jo ??toksik dhe miq?sor me mjedisin.

Kulluese enesh me 2 kate

0 nga 5
(0)
 • Kulluese enesh me 2 kate.
 • Me hapesire p?r vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
 • Mbajt?se plastike q? mban ujin gjat? kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.

Po shfaqen 1–20 nga 114 përfundime gjithsej