Raft metalik 3 ne 1 p?r korridor

SKU: N/A
 • Ky raft rrobash p?r korridor ?sht? m?nyra m? p?rfekte p?r t? organizuar hapsir?n.
 • E dizenjuar p?r t? varur pallton, kapel?n, ?ant?n, celsat dhe veshje t? tjera.
 • Ofrojn? hap?sir? ????t? mjaftueshme p?r rrobat dhe gj?rat tuaja t? ndryshme.

3,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ky raft rrobash p?r korridor ?sht? m?nyra m? p?rfekte p?r t? organizuar hapsir?n.
 • E dizenjuar p?r t? varur pallton, kapel?n, ?ant?n, celsat dhe veshje t? tjera.
 • Ofrojn? hap?sir? ????t? mjaftueshme p?r rrobat dhe gj?rat tuaja t? ndryshme.
 • P?rfshin 8 grepa t? fort? dhe 5 rafte p?r vendosje t? k?puc?ve.
 • Struktura me material tub hekuri, ofron kapacitet mbajt?s m? t? mir?.
 • Leht? p?r t’u montuar.

Specifikat

 • Materiali: Metal
 • P?rmasat: 170 x 80 x 26 cm