Hekur p?r muskujt e barkut

SKU: N/A

Fitnes n? sht?pi.

Mund t? ushtroni muskujt e gjoksit dhe barkut.

Projektuar p?r t? hequr stresi.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Hekur p?r muskujt e barkut

  • Fitnes n? sht?pi
  • Mund t? ushtroni muskujt e gjoksit dhe barkut.
  • Projektuar p?r t? hequr stresi.
  • Leht?son ky?et.
  • Ushtroni forc?, n? m?nyr? q? t? mund t? b?ni shtytje n? m?nyr? m? t? efektshme.
  • Ideale p?r trup t?rheq?s.

Specifika:

  • Mund t? p?rdoret nga t? dyja palet si nga meshkujt dhe femrat
  • Ruhen kudo.
  • E p?rsosur p?r udh?time.
  • Doreza ergonomike.