Zgare elektrike

 • Zgar? elektrike q? nuk lejon nxjerrjen e tymit.
 • Me zgaren elektrike ju tashm? mund t? gatuani edhe n? sht?pin? tuaj.
 • Ushqimet gatuahen sikurse i vendosni pasi nuk ngjiten n? t?.
 • Mund ta p?rdoni edhe n? ballkonin e sht?pis? suaj.
 • Veshje jo-ngjit?se, e p?rshtatshme p?r pastrim.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Zgar? elektrike jo-ngjit?se BBQ Gril?.
 • Gatuani ushqimet me t? gjitha vlerat e tyre ushqyese.
 • Zgara elektrike ka nj? funksion multifunksional sepse ju mund t? gatuani n? t? ushqime t? ndryshme, pa asnje dallim nga zgarat me qymyr gur.
 • 5 lloje t? kontrollit t? rregulluesh?m t? temperatur?s.
 • Vendosni temperatur?n tuaj q? d?shironi p?r ushqime t? ndryshme.
 • Me kap?se dore t? mbrojtura nga djegia dhe k?mb? kund?r rr?shqitjes me izolim t? nxeht?sis?, t? sigurt p?r t?u p?rdorur.
 • Pasi t? nd?rpritet rryma, mund t? lahet i t?r? trupi.

Specifikat

 • Tensioni dhe fuqia: 220V ~ 50Hz, 1500W
 • Sip?rfaqja e pjekjes: 40x23cm
 • Gjat?sia e kordonit: 40cm
 • Tras?sia e skar?s: 1.5mm