,

Prerese patatesh


Krahaso

Preresja e patateve shime praktike
Material I forte çeliku qe nuk ndryshket
This çeliku super te mprehta.
Shume e lehte per tu perdorur dhe pastruar

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.