Produktet tona ju vijne ne adrese:

1- Transporti brenda Tiranes kushton 100 Leke dhe produkti ju vjen brenda 24 oreve

2- Transporti ne rrethinat e Tiranes kushton 150 Leke dhe produkti ju vjen brenda 24 oreve

3- Transporti per rrethet kushton 200 Leke dhe produkti ju vjen brenda 72 oreve

Shenim: Pagesa per transportin paguhet vetem nje here edhe kur porosisni me shume se 1 produkt ne te njejten shport

Nëse keni paqartësi mund të na kontaktoni 0682825254

X

Menu Kryesore