Telefona

600 L

Mbajtese telefoni

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbajt?se telefoni e p?rshtateshme p?r tablet? dhe tel.
 • Vendoset n? m?nyr? vertikale dhe horizontale.
 • Dizajni i palossh?m ju lejon t? ?lironi plot?sisht duart dhe ta mbani me vete kur udh?toni.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Tripod

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Pavar?sisht n?se jeni nj? fillestar apo fotograf profesionist ky tripo do ju ndihmoj? t? b?ni foto t? mrekullueshme.
 • Zgjidhja m? e mir? p?r aktivitete me fotografi n? natyr?.
 • K?mb?t prej gome q? nuk rr?shqasin.
 • Kthehet 360 ? horizontale dhe vertikale 90 ?
Shtoje në shportëKrahasoni
690 L

Mbajt?s dhe zmadhues ekrani p?r smartphone

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shijoni mbr?mjet duke par filmat n? shoq?rin e miq?ve tuaj.

Ky zmadhues fantastik p?r smartphonin sjell kineman n? sht?pin tuaj.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Celular I vogel sa nje ?akmak

0 nga 5
(0)
SKU: celular-i-vogel-sa-nje-cakmak

Celulari me i vogel dhe praktik sa nje ?akmak ?
Mund ta perdorni exhe si kufje me bluetooth qe mund ta mbani letehsisht ne vesh
?? Me 2 karta sim
?? Wifi dhe Bluetooth

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Leagoo D4

0 nga 5
(0)
SKU: leagoo-d4

Leagoo D4 Me 2 karta SIM Rrjeti 2G dhe me opsionet Radio, Bluetooth.
Kamera 1.3MP Ekrani 2.4 inch inc inch Camera 1.3 MP RAM+ROM 32+32 Browser dhe FB te instaluar Suporton karte memorie deri 32 GB, Bateria Li-Ion 800 mAh me drite flesh

Shtoje në shportëKrahasoni

Mbajtese telefoni

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se telefoni e p?rshtateshme p?r tablet? dhe tel.
 • Vendoset n? m?nyr? vertikale dhe horizontale.
 • Dizajni i palossh?m ju lejon t? ?lironi plot?sisht duart dhe ta mbani me vete kur udh?toni.
SKU: N/A

Tripod

0 nga 5
(0)
 • Pavar?sisht n?se jeni nj? fillestar apo fotograf profesionist ky tripo do ju ndihmoj? t? b?ni foto t? mrekullueshme.
 • Zgjidhja m? e mir? p?r aktivitete me fotografi n? natyr?.
 • K?mb?t prej gome q? nuk rr?shqasin.
 • Kthehet 360 ? horizontale dhe vertikale 90 ?
SKU: N/A

Mbajt?s dhe zmadhues ekrani p?r smartphone

0 nga 5
(0)

Shijoni mbr?mjet duke par filmat n? shoq?rin e miq?ve tuaj.

Ky zmadhues fantastik p?r smartphonin sjell kineman n? sht?pin tuaj.

SKU: N/A

Celular I vogel sa nje ?akmak

0 nga 5
(0)

Celulari me i vogel dhe praktik sa nje ?akmak ?
Mund ta perdorni exhe si kufje me bluetooth qe mund ta mbani letehsisht ne vesh
?? Me 2 karta sim
?? Wifi dhe Bluetooth

SKU: celular-i-vogel-sa-nje-cakmak

Leagoo D4

0 nga 5
(0)

Leagoo D4 Me 2 karta SIM Rrjeti 2G dhe me opsionet Radio, Bluetooth.
Kamera 1.3MP Ekrani 2.4 inch inc inch Camera 1.3 MP RAM+ROM 32+32 Browser dhe FB te instaluar Suporton karte memorie deri 32 GB, Bateria Li-Ion 800 mAh me drite flesh

SKU: leagoo-d4

Mbajtese telefoni

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se telefoni e p?rshtateshme p?r tablet? dhe tel.
 • Vendoset n? m?nyr? vertikale dhe horizontale.
 • Dizajni i palossh?m ju lejon t? ?lironi plot?sisht duart dhe ta mbani me vete kur udh?toni.

Tripod

0 nga 5
(0)
 • Pavar?sisht n?se jeni nj? fillestar apo fotograf profesionist ky tripo do ju ndihmoj? t? b?ni foto t? mrekullueshme.
 • Zgjidhja m? e mir? p?r aktivitete me fotografi n? natyr?.
 • K?mb?t prej gome q? nuk rr?shqasin.
 • Kthehet 360 ? horizontale dhe vertikale 90 ?

Mbajt?s dhe zmadhues ekrani p?r smartphone

0 nga 5
(0)

Shijoni mbr?mjet duke par filmat n? shoq?rin e miq?ve tuaj.

Ky zmadhues fantastik p?r smartphonin sjell kineman n? sht?pin tuaj.

Celular I vogel sa nje ?akmak

0 nga 5
(0)

Celulari me i vogel dhe praktik sa nje ?akmak ?
Mund ta perdorni exhe si kufje me bluetooth qe mund ta mbani letehsisht ne vesh
?? Me 2 karta sim
?? Wifi dhe Bluetooth

Leagoo D4

0 nga 5
(0)

Leagoo D4 Me 2 karta SIM Rrjeti 2G dhe me opsionet Radio, Bluetooth.
Kamera 1.3MP Ekrani 2.4 inch inc inch Camera 1.3 MP RAM+ROM 32+32 Browser dhe FB te instaluar Suporton karte memorie deri 32 GB, Bateria Li-Ion 800 mAh me drite flesh

Mbajtese telefoni

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se telefoni e p?rshtateshme p?r tablet? dhe tel.
 • Vendoset n? m?nyr? vertikale dhe horizontale.
 • Dizajni i palossh?m ju lejon t? ?lironi plot?sisht duart dhe ta mbani me vete kur udh?toni.

Tripod

0 nga 5
(0)
 • Pavar?sisht n?se jeni nj? fillestar apo fotograf profesionist ky tripo do ju ndihmoj? t? b?ni foto t? mrekullueshme.
 • Zgjidhja m? e mir? p?r aktivitete me fotografi n? natyr?.
 • K?mb?t prej gome q? nuk rr?shqasin.
 • Kthehet 360 ? horizontale dhe vertikale 90 ?

Mbajt?s dhe zmadhues ekrani p?r smartphone

0 nga 5
(0)

Shijoni mbr?mjet duke par filmat n? shoq?rin e miq?ve tuaj.

Ky zmadhues fantastik p?r smartphonin sjell kineman n? sht?pin tuaj.

Celular I vogel sa nje ?akmak

0 nga 5
(0)

Celulari me i vogel dhe praktik sa nje ?akmak ?
Mund ta perdorni exhe si kufje me bluetooth qe mund ta mbani letehsisht ne vesh
?? Me 2 karta sim
?? Wifi dhe Bluetooth

Leagoo D4

0 nga 5
(0)

Leagoo D4 Me 2 karta SIM Rrjeti 2G dhe me opsionet Radio, Bluetooth.
Kamera 1.3MP Ekrani 2.4 inch inc inch Camera 1.3 MP RAM+ROM 32+32 Browser dhe FB te instaluar Suporton karte memorie deri 32 GB, Bateria Li-Ion 800 mAh me drite flesh

Po shfaqen krejt 5 përfundimet