Mbajtese telefoni

  • Mbajt?se telefoni e p?rshtateshme p?r tablet? dhe tel.
  • Vendoset n? m?nyr? vertikale dhe horizontale.
  • Dizajni i palossh?m ju lejon t? ?lironi plot?sisht duart dhe ta mbani me vete kur udh?toni.

600 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbajtese telefoni universale.
  • Mbajt?si i telefonit mb?shtet?s i rregulluesh?m.
  • Mbajt?si i tabletave i pajtuesh?m me t? gjitha pajisjet.
  • Nj? pajisje e mir? p?r tryez?n kur shikoni video, lexoni, luani loj?ra, shikoni receta, regjistrim video, pa duar.

 

Specifikat

  • Universale
  • Materiali: Metal
  • Metal i palossh?m