Flokët

2,490 L

Gemei 10 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: gemei-10-ne-1

Seti profesional 10 ne 1 per prerjen e flokeve edhe per heqjen e qimeve ne trupin tuaj
? 10 aksesore te ndryshem vetem ne nje kit
? Koka te ndryshme per prerjen e flokeve,mjekres,hundes,qafes,hundes,vesheve dhe cdo pjes tjeter te trupit
? 40 minuta perdorim i panderprere/Karikimi 5 ore
? Prerese ?eliku qe nuk ndryshket
? Shume precize dhe nuk shkakton prerje te lekures

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Koke dushi me drita

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

‘-Me 7 ngjyra te ndryshme per te bere dushin nje proces argetues. -Ngjyrat dryshohen vete ?do 2-5 sekonda dhe nuk varen nga temperatura e ujit.
-Instalohet mjaft thjesht njesoj si kokat e zakonshme.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Kr?h?r dhe tharse

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
 • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
 • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
 • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,890 L

Kr?h?r elektrik p?r flok? me volum

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Drejton flok?t shpejt pa i djegur duke ruajtur shk?lqimin dhe volumin q? i jep pamjes tuaj t? jashtme.
 • Shum? praktik p?r floket tuaja.
 • P?r flok? q? shk?lqejn? dhe kan? volum cdo dit?.
 • Kreh?ri vepron n? disa funksione: drejton, than, i b?n me onde.
 • Nuk b?n elektrizimin e flok?ve.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Kr?h?r flokesh 7 n? 1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Stiloni flok?t tuaja me k?t? kr?h?r multifunksional.
 • Kr?h?r flok?sh me shtat? funksione n? nj? t? vet?m.
 • P?r nj? stilim multifunksionar dhe profesional me 7 aksesor? t? ndrysh?m p?r t? realizuar modelin tuaj ideal.
 • Me 3 nivele shpejt?sie, me sistem mbrojtje nga mbinxehja.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Kreh?r flok?sh

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Kreherin Elektrik

0 nga 5
(0)
SKU: kreherin-elektrik

Vajza nxitoni te beni tuajen kreherin elektrik ?
Gemei Professional hair straightener eshte pajisja e vetme qe ju mund ti shkurtoni shume kohe vetes suaj dhe ka shume lehtesi ne perdorim.
Detajet e produktit t? Gemei GM-2952 kreher p?r flok? profesional
? Ka nj? kombinim t? mjetit multifunksional t? stilimit t? flok?ve q? mund t? p?rdor? si p?r flok?t e drejt? dhe p?r kreh?r n? fl ok?
? Me ngroh?sin e nxeht?sis? s? shpejt?
? E shpejt? dhe me energji efikase
? Me ekran LED
? Cil?simet e temperatur?s deri n? 230 grad? Celsius

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L 1,990 L

Makin? p?r qethje dhe rroje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Makine qethjeje profesionale p?r stilim sa m? t? bukur t? flokve VGR

Shtoje në shportëKrahasoni
2,590 L

Makin? qeth?se profesionale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
 • Me 3 koka prerje nga 1 mm deri n? 3mm.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Makin? qethje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Makin? qethje DSP ?sht? e p?rb?r? nga flet? premium ?elik p?r p?rvoj?n e shkurtimit t? shpejt? dhe cilesor.
 • Teh q? mund t? lahet dhe nuk ndryshket , gjithashtu p?r pastrim t? leht?.
 • Vjen me kreh?r t? ndrysh?m t? kufizuar p?r t?ju lejuar t? kontrolloni gjat?si t? ndryshme t? flok?ve.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Makin? qethje VGR 6 n? 1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,590 L

Makine qethese 5 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: notebook-widescreen-z51-70-40k6013upb

Nje makine qethese dhe rroje me 5 modele aksesoresh te ndryshem me tehe celiku qe nuk ndryshken.
E pershtatshme per qethje

rruatje
trimer per hunden dhe veshet,
pasi permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimn e deshiruar.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Makine Qethese Profesionale Gemei GM-830

0 nga 5
(0)
SKU: makine-qethese-profesionale-gemei-gm-830

??Dizajn i bukur dhe shume i thjeshte ne perdorim
??Dhembeza te bera prej ?eliku inox
??Mund te perdoret per qimet e hund?s, prerjen e flok?ve, stilimet e mjekrres dhe qimet ne vesh?.
??7 Krehera per prerje
??Gjatesia e kabllit 2.4m
??Furnizimi me energji 220-240 volt 50 Hz / 60 Hz
??Fuqia: 5W

Shtoje në shportëKrahasoni
1,890 L

Makine Qethje

0 nga 5
(0)
SKU: makine-qethje

Makine qethjeje profesionale per stilim sa me preciz te flokeve.
?? Fuqia 5 Watt
?? Karikohet per rreth 2 ore e gjysme
?? Permasat 19 x 7.5 x 6.5 mm
?? Sherben per stilim e flokeve, mjekres
?? Eshte e lehte ne perdorim pasi eshte pa kabell

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Makine qethje DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • B?n t? mundur dh?nien e modelit perfekt n? flok?ve.
 • Makin? qethje e rikarikueshme me koka precize t? mprehta.
 • Me nj? performanc? t? lart?, fal nj? motori t? fuqish?m.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Makine qethje e rroje 3 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: makine-qethje-e-rroje-3-ne-1

Makine gemi 3 ne 1
Per qethje dhe rroje
? Modeli Gemei
? Me 3 krehera te ndryshem me madhesi: 3mm,6mm,9mm
? Koha e perdorimit : 40 minuta
? Koha e karikimit : 6 Ore
? Ngjyra Golg

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Makine Rroje

0 nga 5
(0)
SKU: makine-rroje-5

Per nje rregullim mjekre sa me shpejte dhe lehte, pa pasur nevoje te shkoni tek berberi, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje e markes se njohur Sokany.
?? Pastrohet lehte
?? Koha e karikimit: 2 ore
?? E rikarikueshme
?? E pershtatshme per cdo pjese te trupit

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Makine rroje dhe qethje

0 nga 5
(0)
SKU: makine-rroje-dhe-qethje

I p?rshtatsh?m p?r rroje dhe per qethje
? Fuqia e fort? me motor me shpejt?si t? lart?
? Brush ?elik inox p?r t? prere qimet e fytyr?s dhe kok?s
? Ngjyra: Portokalli dhe i kuqe
? Pesha: 0.7kg
? Materiali: Blades: ?elik inox
? Madh?sia: 15x6x20cm

Shtoje në shportëKrahasoni
2,190 L

Mash? p?r ka?urela SOKANY

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Me ket? mash? magjike n? pak minuta do t? keni ka?urelat q? gjithmon? keni d?shiruar.
 • P?r nj? stilim ndryshme t? flok?ve tuaj vjen masha Sokany SC-501 profesionale.
 • 2 nivele nxeht?sie dhe 3 cil?sime t? koh?mat?sit.
 • Krijoni ka?urrela t? ndryshme.
 • Mbron flok?t nga nxeht?sia.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,690 L

Mash? p?r kacurela

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Cdo grua do t? duket e bukur elegante dhe t?rheq?se.
 • Kjo mash? ju lejon t? b?ni kacurelat dhe ondet q? keni ?nderruar.
 • Nxehet shpejt dhe ju kursen koh?n.
 • P?r super volum t? flok?ve tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni

Gemei 10 ne 1

0 nga 5
(0)

Seti profesional 10 ne 1 per prerjen e flokeve edhe per heqjen e qimeve ne trupin tuaj
? 10 aksesore te ndryshem vetem ne nje kit
? Koka te ndryshme per prerjen e flokeve,mjekres,hundes,qafes,hundes,vesheve dhe cdo pjes tjeter te trupit
? 40 minuta perdorim i panderprere/Karikimi 5 ore
? Prerese ?eliku qe nuk ndryshket
? Shume precize dhe nuk shkakton prerje te lekures

SKU: gemei-10-ne-1

Koke dushi me drita

0 nga 5
(0)

‘-Me 7 ngjyra te ndryshme per te bere dushin nje proces argetues. -Ngjyrat dryshohen vete ?do 2-5 sekonda dhe nuk varen nga temperatura e ujit.
-Instalohet mjaft thjesht njesoj si kokat e zakonshme.

SKU: N/A

Kr?h?r dhe tharse

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
 • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
 • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
 • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.
SKU: N/A

Kr?h?r elektrik p?r flok? me volum

0 nga 5
(0)
 • Drejton flok?t shpejt pa i djegur duke ruajtur shk?lqimin dhe volumin q? i jep pamjes tuaj t? jashtme.
 • Shum? praktik p?r floket tuaja.
 • P?r flok? q? shk?lqejn? dhe kan? volum cdo dit?.
 • Kreh?ri vepron n? disa funksione: drejton, than, i b?n me onde.
 • Nuk b?n elektrizimin e flok?ve.
SKU: N/A

Kr?h?r flokesh 7 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Stiloni flok?t tuaja me k?t? kr?h?r multifunksional.
 • Kr?h?r flok?sh me shtat? funksione n? nj? t? vet?m.
 • P?r nj? stilim multifunksionar dhe profesional me 7 aksesor? t? ndrysh?m p?r t? realizuar modelin tuaj ideal.
 • Me 3 nivele shpejt?sie, me sistem mbrojtje nga mbinxehja.
SKU: N/A

Kreh?r flok?sh

0 nga 5
(0)

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

SKU: N/A

Kreherin Elektrik

0 nga 5
(0)

Vajza nxitoni te beni tuajen kreherin elektrik ?
Gemei Professional hair straightener eshte pajisja e vetme qe ju mund ti shkurtoni shume kohe vetes suaj dhe ka shume lehtesi ne perdorim.
Detajet e produktit t? Gemei GM-2952 kreher p?r flok? profesional
? Ka nj? kombinim t? mjetit multifunksional t? stilimit t? flok?ve q? mund t? p?rdor? si p?r flok?t e drejt? dhe p?r kreh?r n? fl ok?
? Me ngroh?sin e nxeht?sis? s? shpejt?
? E shpejt? dhe me energji efikase
? Me ekran LED
? Cil?simet e temperatur?s deri n? 230 grad? Celsius

SKU: kreherin-elektrik

Makin? p?r qethje dhe rroje

0 nga 5
(0)

Makine qethjeje profesionale p?r stilim sa m? t? bukur t? flokve VGR

SKU: N/A
1,490 L 1,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Makin? qeth?se profesionale

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
 • Me 3 koka prerje nga 1 mm deri n? 3mm.
SKU: N/A

Makin? qethje

0 nga 5
(0)
 • Makin? qethje DSP ?sht? e p?rb?r? nga flet? premium ?elik p?r p?rvoj?n e shkurtimit t? shpejt? dhe cilesor.
 • Teh q? mund t? lahet dhe nuk ndryshket , gjithashtu p?r pastrim t? leht?.
 • Vjen me kreh?r t? ndrysh?m t? kufizuar p?r t?ju lejuar t? kontrolloni gjat?si t? ndryshme t? flok?ve.
SKU: N/A

Makin? qethje VGR 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
SKU: N/A

Makine qethese 5 ne 1

0 nga 5
(0)

Nje makine qethese dhe rroje me 5 modele aksesoresh te ndryshem me tehe celiku qe nuk ndryshken.
E pershtatshme per qethje

rruatje
trimer per hunden dhe veshet,
pasi permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimn e deshiruar.

SKU: notebook-widescreen-z51-70-40k6013upb

Makine Qethese Profesionale Gemei GM-830

0 nga 5
(0)

??Dizajn i bukur dhe shume i thjeshte ne perdorim
??Dhembeza te bera prej ?eliku inox
??Mund te perdoret per qimet e hund?s, prerjen e flok?ve, stilimet e mjekrres dhe qimet ne vesh?.
??7 Krehera per prerje
??Gjatesia e kabllit 2.4m
??Furnizimi me energji 220-240 volt 50 Hz / 60 Hz
??Fuqia: 5W

SKU: makine-qethese-profesionale-gemei-gm-830

Makine Qethje

0 nga 5
(0)

Makine qethjeje profesionale per stilim sa me preciz te flokeve.
?? Fuqia 5 Watt
?? Karikohet per rreth 2 ore e gjysme
?? Permasat 19 x 7.5 x 6.5 mm
?? Sherben per stilim e flokeve, mjekres
?? Eshte e lehte ne perdorim pasi eshte pa kabell

SKU: makine-qethje

Makine qethje DSP

0 nga 5
(0)
 • B?n t? mundur dh?nien e modelit perfekt n? flok?ve.
 • Makin? qethje e rikarikueshme me koka precize t? mprehta.
 • Me nj? performanc? t? lart?, fal nj? motori t? fuqish?m.
SKU: N/A

Makine qethje e rroje 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Makine gemi 3 ne 1
Per qethje dhe rroje
? Modeli Gemei
? Me 3 krehera te ndryshem me madhesi: 3mm,6mm,9mm
? Koha e perdorimit : 40 minuta
? Koha e karikimit : 6 Ore
? Ngjyra Golg

SKU: makine-qethje-e-rroje-3-ne-1

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Per nje rregullim mjekre sa me shpejte dhe lehte, pa pasur nevoje te shkoni tek berberi, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje e markes se njohur Sokany.
?? Pastrohet lehte
?? Koha e karikimit: 2 ore
?? E rikarikueshme
?? E pershtatshme per cdo pjese te trupit

SKU: makine-rroje-5

Makine rroje dhe qethje

0 nga 5
(0)

I p?rshtatsh?m p?r rroje dhe per qethje
? Fuqia e fort? me motor me shpejt?si t? lart?
? Brush ?elik inox p?r t? prere qimet e fytyr?s dhe kok?s
? Ngjyra: Portokalli dhe i kuqe
? Pesha: 0.7kg
? Materiali: Blades: ?elik inox
? Madh?sia: 15x6x20cm

SKU: makine-rroje-dhe-qethje

Mash? p?r ka?urela SOKANY

0 nga 5
(0)
 • Me ket? mash? magjike n? pak minuta do t? keni ka?urelat q? gjithmon? keni d?shiruar.
 • P?r nj? stilim ndryshme t? flok?ve tuaj vjen masha Sokany SC-501 profesionale.
 • 2 nivele nxeht?sie dhe 3 cil?sime t? koh?mat?sit.
 • Krijoni ka?urrela t? ndryshme.
 • Mbron flok?t nga nxeht?sia.
SKU: N/A

Mash? p?r kacurela

0 nga 5
(0)
 • Cdo grua do t? duket e bukur elegante dhe t?rheq?se.
 • Kjo mash? ju lejon t? b?ni kacurelat dhe ondet q? keni ?nderruar.
 • Nxehet shpejt dhe ju kursen koh?n.
 • P?r super volum t? flok?ve tuaj.
SKU: N/A

Gemei 10 ne 1

0 nga 5
(0)

Seti profesional 10 ne 1 per prerjen e flokeve edhe per heqjen e qimeve ne trupin tuaj
? 10 aksesore te ndryshem vetem ne nje kit
? Koka te ndryshme per prerjen e flokeve,mjekres,hundes,qafes,hundes,vesheve dhe cdo pjes tjeter te trupit
? 40 minuta perdorim i panderprere/Karikimi 5 ore
? Prerese ?eliku qe nuk ndryshket
? Shume precize dhe nuk shkakton prerje te lekures

Koke dushi me drita

0 nga 5
(0)

‘-Me 7 ngjyra te ndryshme per te bere dushin nje proces argetues. -Ngjyrat dryshohen vete ?do 2-5 sekonda dhe nuk varen nga temperatura e ujit.
-Instalohet mjaft thjesht njesoj si kokat e zakonshme.

Kr?h?r dhe tharse

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
 • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
 • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
 • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.

Kr?h?r elektrik p?r flok? me volum

0 nga 5
(0)
 • Drejton flok?t shpejt pa i djegur duke ruajtur shk?lqimin dhe volumin q? i jep pamjes tuaj t? jashtme.
 • Shum? praktik p?r floket tuaja.
 • P?r flok? q? shk?lqejn? dhe kan? volum cdo dit?.
 • Kreh?ri vepron n? disa funksione: drejton, than, i b?n me onde.
 • Nuk b?n elektrizimin e flok?ve.

Kr?h?r flokesh 7 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Stiloni flok?t tuaja me k?t? kr?h?r multifunksional.
 • Kr?h?r flok?sh me shtat? funksione n? nj? t? vet?m.
 • P?r nj? stilim multifunksionar dhe profesional me 7 aksesor? t? ndrysh?m p?r t? realizuar modelin tuaj ideal.
 • Me 3 nivele shpejt?sie, me sistem mbrojtje nga mbinxehja.

Kreh?r flok?sh

0 nga 5
(0)

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

Kreherin Elektrik

0 nga 5
(0)

Vajza nxitoni te beni tuajen kreherin elektrik ?
Gemei Professional hair straightener eshte pajisja e vetme qe ju mund ti shkurtoni shume kohe vetes suaj dhe ka shume lehtesi ne perdorim.
Detajet e produktit t? Gemei GM-2952 kreher p?r flok? profesional
? Ka nj? kombinim t? mjetit multifunksional t? stilimit t? flok?ve q? mund t? p?rdor? si p?r flok?t e drejt? dhe p?r kreh?r n? fl ok?
? Me ngroh?sin e nxeht?sis? s? shpejt?
? E shpejt? dhe me energji efikase
? Me ekran LED
? Cil?simet e temperatur?s deri n? 230 grad? Celsius

Makin? p?r qethje dhe rroje

0 nga 5
(0)

Makine qethjeje profesionale p?r stilim sa m? t? bukur t? flokve VGR

1,490 L 1,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Makin? qeth?se profesionale

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
 • Me 3 koka prerje nga 1 mm deri n? 3mm.

Makin? qethje

0 nga 5
(0)
 • Makin? qethje DSP ?sht? e p?rb?r? nga flet? premium ?elik p?r p?rvoj?n e shkurtimit t? shpejt? dhe cilesor.
 • Teh q? mund t? lahet dhe nuk ndryshket , gjithashtu p?r pastrim t? leht?.
 • Vjen me kreh?r t? ndrysh?m t? kufizuar p?r t?ju lejuar t? kontrolloni gjat?si t? ndryshme t? flok?ve.

Makin? qethje VGR 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.

Makine qethese 5 ne 1

0 nga 5
(0)

Nje makine qethese dhe rroje me 5 modele aksesoresh te ndryshem me tehe celiku qe nuk ndryshken.
E pershtatshme per qethje

rruatje
trimer per hunden dhe veshet,
pasi permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimn e deshiruar.

Makine Qethese Profesionale Gemei GM-830

0 nga 5
(0)

??Dizajn i bukur dhe shume i thjeshte ne perdorim
??Dhembeza te bera prej ?eliku inox
??Mund te perdoret per qimet e hund?s, prerjen e flok?ve, stilimet e mjekrres dhe qimet ne vesh?.
??7 Krehera per prerje
??Gjatesia e kabllit 2.4m
??Furnizimi me energji 220-240 volt 50 Hz / 60 Hz
??Fuqia: 5W

Makine Qethje

0 nga 5
(0)

Makine qethjeje profesionale per stilim sa me preciz te flokeve.
?? Fuqia 5 Watt
?? Karikohet per rreth 2 ore e gjysme
?? Permasat 19 x 7.5 x 6.5 mm
?? Sherben per stilim e flokeve, mjekres
?? Eshte e lehte ne perdorim pasi eshte pa kabell

Makine qethje DSP

0 nga 5
(0)
 • B?n t? mundur dh?nien e modelit perfekt n? flok?ve.
 • Makin? qethje e rikarikueshme me koka precize t? mprehta.
 • Me nj? performanc? t? lart?, fal nj? motori t? fuqish?m.

Makine qethje e rroje 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Makine gemi 3 ne 1
Per qethje dhe rroje
? Modeli Gemei
? Me 3 krehera te ndryshem me madhesi: 3mm,6mm,9mm
? Koha e perdorimit : 40 minuta
? Koha e karikimit : 6 Ore
? Ngjyra Golg

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Per nje rregullim mjekre sa me shpejte dhe lehte, pa pasur nevoje te shkoni tek berberi, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje e markes se njohur Sokany.
?? Pastrohet lehte
?? Koha e karikimit: 2 ore
?? E rikarikueshme
?? E pershtatshme per cdo pjese te trupit

Makine rroje dhe qethje

0 nga 5
(0)

I p?rshtatsh?m p?r rroje dhe per qethje
? Fuqia e fort? me motor me shpejt?si t? lart?
? Brush ?elik inox p?r t? prere qimet e fytyr?s dhe kok?s
? Ngjyra: Portokalli dhe i kuqe
? Pesha: 0.7kg
? Materiali: Blades: ?elik inox
? Madh?sia: 15x6x20cm

Mash? p?r ka?urela SOKANY

0 nga 5
(0)
 • Me ket? mash? magjike n? pak minuta do t? keni ka?urelat q? gjithmon? keni d?shiruar.
 • P?r nj? stilim ndryshme t? flok?ve tuaj vjen masha Sokany SC-501 profesionale.
 • 2 nivele nxeht?sie dhe 3 cil?sime t? koh?mat?sit.
 • Krijoni ka?urrela t? ndryshme.
 • Mbron flok?t nga nxeht?sia.

Mash? p?r kacurela

0 nga 5
(0)
 • Cdo grua do t? duket e bukur elegante dhe t?rheq?se.
 • Kjo mash? ju lejon t? b?ni kacurelat dhe ondet q? keni ?nderruar.
 • Nxehet shpejt dhe ju kursen koh?n.
 • P?r super volum t? flok?ve tuaj.

Gemei 10 ne 1

0 nga 5
(0)

Seti profesional 10 ne 1 per prerjen e flokeve edhe per heqjen e qimeve ne trupin tuaj
? 10 aksesore te ndryshem vetem ne nje kit
? Koka te ndryshme per prerjen e flokeve,mjekres,hundes,qafes,hundes,vesheve dhe cdo pjes tjeter te trupit
? 40 minuta perdorim i panderprere/Karikimi 5 ore
? Prerese ?eliku qe nuk ndryshket
? Shume precize dhe nuk shkakton prerje te lekures

Koke dushi me drita

0 nga 5
(0)

‘-Me 7 ngjyra te ndryshme per te bere dushin nje proces argetues. -Ngjyrat dryshohen vete ?do 2-5 sekonda dhe nuk varen nga temperatura e ujit.
-Instalohet mjaft thjesht njesoj si kokat e zakonshme.

Kr?h?r dhe tharse

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? pamje t?rheq?se cdo dit?.
 • Kr?h?r dhe thar?se n? nj? produkt.
 • Stiloni floket tuaj, qoft? dhe flok?t e lagur sepse kreh?ri ?sht? i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flok?t.
 • Dh?mb?zat? e kreh?rit jan? n? form? furce e but?, qe nuk i d?mton flok?t, dhe nuk i elektrizon.

Kr?h?r elektrik p?r flok? me volum

0 nga 5
(0)
 • Drejton flok?t shpejt pa i djegur duke ruajtur shk?lqimin dhe volumin q? i jep pamjes tuaj t? jashtme.
 • Shum? praktik p?r floket tuaja.
 • P?r flok? q? shk?lqejn? dhe kan? volum cdo dit?.
 • Kreh?ri vepron n? disa funksione: drejton, than, i b?n me onde.
 • Nuk b?n elektrizimin e flok?ve.

Kr?h?r flokesh 7 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Stiloni flok?t tuaja me k?t? kr?h?r multifunksional.
 • Kr?h?r flok?sh me shtat? funksione n? nj? t? vet?m.
 • P?r nj? stilim multifunksionar dhe profesional me 7 aksesor? t? ndrysh?m p?r t? realizuar modelin tuaj ideal.
 • Me 3 nivele shpejt?sie, me sistem mbrojtje nga mbinxehja.

Kreh?r flok?sh

0 nga 5
(0)

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

Kreherin Elektrik

0 nga 5
(0)

Vajza nxitoni te beni tuajen kreherin elektrik ?
Gemei Professional hair straightener eshte pajisja e vetme qe ju mund ti shkurtoni shume kohe vetes suaj dhe ka shume lehtesi ne perdorim.
Detajet e produktit t? Gemei GM-2952 kreher p?r flok? profesional
? Ka nj? kombinim t? mjetit multifunksional t? stilimit t? flok?ve q? mund t? p?rdor? si p?r flok?t e drejt? dhe p?r kreh?r n? fl ok?
? Me ngroh?sin e nxeht?sis? s? shpejt?
? E shpejt? dhe me energji efikase
? Me ekran LED
? Cil?simet e temperatur?s deri n? 230 grad? Celsius

Makin? p?r qethje dhe rroje

0 nga 5
(0)

Makine qethjeje profesionale p?r stilim sa m? t? bukur t? flokve VGR

1,490 L 1,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Makin? qeth?se profesionale

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
 • Me 3 koka prerje nga 1 mm deri n? 3mm.

Makin? qethje

0 nga 5
(0)
 • Makin? qethje DSP ?sht? e p?rb?r? nga flet? premium ?elik p?r p?rvoj?n e shkurtimit t? shpejt? dhe cilesor.
 • Teh q? mund t? lahet dhe nuk ndryshket , gjithashtu p?r pastrim t? leht?.
 • Vjen me kreh?r t? ndrysh?m t? kufizuar p?r t?ju lejuar t? kontrolloni gjat?si t? ndryshme t? flok?ve.

Makin? qethje VGR 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.

Makine qethese 5 ne 1

0 nga 5
(0)

Nje makine qethese dhe rroje me 5 modele aksesoresh te ndryshem me tehe celiku qe nuk ndryshken.
E pershtatshme per qethje

rruatje
trimer per hunden dhe veshet,
pasi permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimn e deshiruar.

Makine Qethese Profesionale Gemei GM-830

0 nga 5
(0)

??Dizajn i bukur dhe shume i thjeshte ne perdorim
??Dhembeza te bera prej ?eliku inox
??Mund te perdoret per qimet e hund?s, prerjen e flok?ve, stilimet e mjekrres dhe qimet ne vesh?.
??7 Krehera per prerje
??Gjatesia e kabllit 2.4m
??Furnizimi me energji 220-240 volt 50 Hz / 60 Hz
??Fuqia: 5W

Makine Qethje

0 nga 5
(0)

Makine qethjeje profesionale per stilim sa me preciz te flokeve.
?? Fuqia 5 Watt
?? Karikohet per rreth 2 ore e gjysme
?? Permasat 19 x 7.5 x 6.5 mm
?? Sherben per stilim e flokeve, mjekres
?? Eshte e lehte ne perdorim pasi eshte pa kabell

Makine qethje DSP

0 nga 5
(0)
 • B?n t? mundur dh?nien e modelit perfekt n? flok?ve.
 • Makin? qethje e rikarikueshme me koka precize t? mprehta.
 • Me nj? performanc? t? lart?, fal nj? motori t? fuqish?m.

Makine qethje e rroje 3 ne 1

0 nga 5
(0)

Makine gemi 3 ne 1
Per qethje dhe rroje
? Modeli Gemei
? Me 3 krehera te ndryshem me madhesi: 3mm,6mm,9mm
? Koha e perdorimit : 40 minuta
? Koha e karikimit : 6 Ore
? Ngjyra Golg

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Per nje rregullim mjekre sa me shpejte dhe lehte, pa pasur nevoje te shkoni tek berberi, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje e markes se njohur Sokany.
?? Pastrohet lehte
?? Koha e karikimit: 2 ore
?? E rikarikueshme
?? E pershtatshme per cdo pjese te trupit

Makine rroje dhe qethje

0 nga 5
(0)

I p?rshtatsh?m p?r rroje dhe per qethje
? Fuqia e fort? me motor me shpejt?si t? lart?
? Brush ?elik inox p?r t? prere qimet e fytyr?s dhe kok?s
? Ngjyra: Portokalli dhe i kuqe
? Pesha: 0.7kg
? Materiali: Blades: ?elik inox
? Madh?sia: 15x6x20cm

Mash? p?r ka?urela SOKANY

0 nga 5
(0)
 • Me ket? mash? magjike n? pak minuta do t? keni ka?urelat q? gjithmon? keni d?shiruar.
 • P?r nj? stilim ndryshme t? flok?ve tuaj vjen masha Sokany SC-501 profesionale.
 • 2 nivele nxeht?sie dhe 3 cil?sime t? koh?mat?sit.
 • Krijoni ka?urrela t? ndryshme.
 • Mbron flok?t nga nxeht?sia.

Mash? p?r kacurela

0 nga 5
(0)
 • Cdo grua do t? duket e bukur elegante dhe t?rheq?se.
 • Kjo mash? ju lejon t? b?ni kacurelat dhe ondet q? keni ?nderruar.
 • Nxehet shpejt dhe ju kursen koh?n.
 • P?r super volum t? flok?ve tuaj.

Po shfaqen 1–20 nga 47 përfundime gjithsej