Makine qethese profesionale

 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
 • Me 3 koka prerje nga 1 mm deri n? 3mm.

2,590 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Makin? qeth?se Professional DSP.
 • Ekran dixhital p?r tregimin e xhirove t? makin?s.
 • Vaj dhe furc? pastrimi
 • Aksesor?: mbajt?s, kabllo karikimi, manual, fur??, kreh?r limit, lubrifikant.

Specifikat

 • Fuqia: 5 (W)
 • Volt: 110-240V, 50 / 60Hz
 • Koha e karikimit: 2.5 or?
 • Buton on/off