,

Maske me Avull

DSP

Krahaso

Maske me avull e markes DSP, me pjesen e daljes se avullit dhe vend per aspirim. Maske per te gjithe fytyren per pjesen e hundes.
đŸ”žïž Teper e thjeshte ne perdorim dhe e pershtatshme me fytyren
đŸ”žïž Temperature konstante, krijon avull qe ndihmon ne lirimin e poreve te lekures dhe pastrimin e tyre.
đŸ”žïž Hidratuese shume e mire
đŸ”žïž Maske shume e mire per rigjenerimin e lekures
đŸ”žïž E pershtatshme per femra dhe meshkuj
đŸ”žïž E keshillueshme te perdoret 2-3 here ne jave

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

DSP