Hekur p?r ushtrime fizike

Hekur me shum? funksione.

P?r nd?rtimin dhe forcimin e trupit q? ndihmon n? formimin e trupit.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Hekur p?r ushtrime fizike

  • Hekur me shum? funksione.
  • P?r nd?rtimin dhe forcimin e trupit q? ndihmon n? formimin e trupit.
  • Nd?rthur ?do st?rvitje q? ju nevojitet p?r t? nd?rtuar nj? trup t? sip?rm t? fuqish?m.
  • Mund t? p?rdoret p?r t?rheqje.
  • P?r muskuj barku shum? t?rheq?s.

?Specifikat:

  • Instalohet mjaft? leht?
  • Mban deri n? 130kg

Materiali: Metal rezistent