,

Elektrik me Panel Diellor


Krahaso

Elektrik dore multifunksional, karikohet me energji diellore, prize dhe fishe.
đŸ”žïž Permasat 17 x 18 cm
đŸ”žïž Sherben si sinjalistike rrugore
đŸ”žïž Material rezistent
đŸ”žïž E thjeshte ne perdorim
đŸ”žïž Ideale per kamping, hiking apo aktivitete te tjera qe zhvillohen ne natyre

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.