Elektrikë

990 L

Elektrik Led 6 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: elektrik-led-6-ne-1

Elektrik Dore Led 6 ne 1
Perfekte per kamping, peshkim etj
?? Mund ta perdorni si elektrik ose si llampe
??? Mund ta karikoni me prize si dhe me rreze djellore
??? Me dy doreza mbajtese
??? Vend USB per te karikuar celularin

Shtoje në shportëKrahasoni
1,890 L

Elektrik LED Kundra Ujit

0 nga 5
(0)
SKU: elektrik

Deshironi te keni drite nderkohe qe rregulloni dicka ne erresire? Ky elektrik mund te vendoset lehtesisht ne koke.
?? Permasat 85 x 55 x 38mm
?? Permban llamba LED
?? E pershtatshme per kamping apo per pune
?? Material rezistent

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Drite Kampingu

0 nga 5
(0)
SKU: drite-kampingu

Driconi netet e kampingut dhe shoqerojini ato me muzike ne nje produkt te vetem.
?? Ideale per kamping apo per festa ne oborr
?? 3 lloje te ndryshme dritash
?? Material rezistent
?? 6 LED + 1 W

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Elektrik me Panel Diellor

0 nga 5
(0)
SKU: elektrik-me-panel-diellor

Elektrik dore multifunksional, karikohet me energji diellore, prize dhe fishe.
?? Permasat 17 x 18 cm
?? Sherben si sinjalistike rrugore
?? Material rezistent
?? E thjeshte ne perdorim
?? Ideale per kamping, hiking apo aktivitete te tjera qe zhvillohen ne natyre

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Drite per Kamping

0 nga 5
(0)
SKU: drite-per-kamping

Krijoni atmosferen e festes me keto drita per kamping.
?? Te rikarikueshme me drite solare
?? Kundra ujit
?? Mund te karikohet dhe me fishe
?? Te pershtatshme per cdo event ne ambjent te jashtem

Shtoje në shportëKrahasoni
2,590 L

Drite Dore Kundra Ujit

0 nga 5
(0)
SKU: drite-dore-kundra-ujit

Kjo drite dore eshte perfekte per adhuruesit e zhytjes dhe detit.
?? Ndricon deri ne 2 ore rresht
?? Diametri: 50 mm
?? Drite LED

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Elektrik LED

0 nga 5
(0)
SKU: elektrik-led

Elektrik LED qe mund te vendoset ne koke apo te varet ne qafe. E pershtatshme per kamping apo shetitje ne vende te erreta.
?? Qualitet i larte drite LED
?? Bateri e rikarikueshme

Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)
SKU: elektrik-dore

Ky elektrik dore eshte ideale per kamping apo per te ndricuar ne situata te ndryshme ne erresire.
?? Baze magnetike qe e lejon te qendroje vertikalisht
?? 5 nivele drite
?? Rezistent ndaj ujit
?? Punon me bateri 4 AAA

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)
SKU: elektrik-dore-2

Beni drite kudo duke harxhuar minimumin e energjise.
?? Elektriku sherben dhe si cakmak
?? Material rezistent
?? Krijon drite qe cila nuk demton syte
?? E rikarikueshme
?? Bateri litiumi

Shtoje në shportëKrahasoni
1,890 L

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)
SKU: elektrik-dore-3

Elektrik dore me energji diellore multifunksionale.
?? Sherben dhe si power bank
?? Kursen energjine deri ne 80%
?? Koha e karikimit te power bank 6-8 ore
?? E pershtatshme per kamping apo per aktivitete te tjera ne ambjente te jashtme
?? Pajiset gjithashtu edhe me prize per karikim

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Elektrik 2 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: elektrik-2-ne-1

Krijoni ndricim per cdo situate.
?? Nuk harxhon shume energji
?? Ndricon deri ne 58 ore
?? Perdoret dhe per ambjente te jashtme apo kamping
?? Sherben dhe si power bank

Shtoje në shportëKrahasoni

Elektrik Led 6 ne 1

0 nga 5
(0)

Elektrik Dore Led 6 ne 1
Perfekte per kamping, peshkim etj
?? Mund ta perdorni si elektrik ose si llampe
??? Mund ta karikoni me prize si dhe me rreze djellore
??? Me dy doreza mbajtese
??? Vend USB per te karikuar celularin

SKU: elektrik-led-6-ne-1

Elektrik LED Kundra Ujit

0 nga 5
(0)

Deshironi te keni drite nderkohe qe rregulloni dicka ne erresire? Ky elektrik mund te vendoset lehtesisht ne koke.
?? Permasat 85 x 55 x 38mm
?? Permban llamba LED
?? E pershtatshme per kamping apo per pune
?? Material rezistent

SKU: elektrik

Drite Kampingu

0 nga 5
(0)

Driconi netet e kampingut dhe shoqerojini ato me muzike ne nje produkt te vetem.
?? Ideale per kamping apo per festa ne oborr
?? 3 lloje te ndryshme dritash
?? Material rezistent
?? 6 LED + 1 W

SKU: drite-kampingu

Elektrik me Panel Diellor

0 nga 5
(0)

Elektrik dore multifunksional, karikohet me energji diellore, prize dhe fishe.
?? Permasat 17 x 18 cm
?? Sherben si sinjalistike rrugore
?? Material rezistent
?? E thjeshte ne perdorim
?? Ideale per kamping, hiking apo aktivitete te tjera qe zhvillohen ne natyre

SKU: elektrik-me-panel-diellor

Drite per Kamping

0 nga 5
(0)

Krijoni atmosferen e festes me keto drita per kamping.
?? Te rikarikueshme me drite solare
?? Kundra ujit
?? Mund te karikohet dhe me fishe
?? Te pershtatshme per cdo event ne ambjent te jashtem

SKU: drite-per-kamping

Drite Dore Kundra Ujit

0 nga 5
(0)

Kjo drite dore eshte perfekte per adhuruesit e zhytjes dhe detit.
?? Ndricon deri ne 2 ore rresht
?? Diametri: 50 mm
?? Drite LED

SKU: drite-dore-kundra-ujit

Elektrik LED

0 nga 5
(0)

Elektrik LED qe mund te vendoset ne koke apo te varet ne qafe. E pershtatshme per kamping apo shetitje ne vende te erreta.
?? Qualitet i larte drite LED
?? Bateri e rikarikueshme

SKU: elektrik-led

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Ky elektrik dore eshte ideale per kamping apo per te ndricuar ne situata te ndryshme ne erresire.
?? Baze magnetike qe e lejon te qendroje vertikalisht
?? 5 nivele drite
?? Rezistent ndaj ujit
?? Punon me bateri 4 AAA

SKU: elektrik-dore

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Beni drite kudo duke harxhuar minimumin e energjise.
?? Elektriku sherben dhe si cakmak
?? Material rezistent
?? Krijon drite qe cila nuk demton syte
?? E rikarikueshme
?? Bateri litiumi

SKU: elektrik-dore-2

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Elektrik dore me energji diellore multifunksionale.
?? Sherben dhe si power bank
?? Kursen energjine deri ne 80%
?? Koha e karikimit te power bank 6-8 ore
?? E pershtatshme per kamping apo per aktivitete te tjera ne ambjente te jashtme
?? Pajiset gjithashtu edhe me prize per karikim

SKU: elektrik-dore-3

Elektrik 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Krijoni ndricim per cdo situate.
?? Nuk harxhon shume energji
?? Ndricon deri ne 58 ore
?? Perdoret dhe per ambjente te jashtme apo kamping
?? Sherben dhe si power bank

SKU: elektrik-2-ne-1

Elektrik Led 6 ne 1

0 nga 5
(0)

Elektrik Dore Led 6 ne 1
Perfekte per kamping, peshkim etj
?? Mund ta perdorni si elektrik ose si llampe
??? Mund ta karikoni me prize si dhe me rreze djellore
??? Me dy doreza mbajtese
??? Vend USB per te karikuar celularin

Elektrik LED Kundra Ujit

0 nga 5
(0)

Deshironi te keni drite nderkohe qe rregulloni dicka ne erresire? Ky elektrik mund te vendoset lehtesisht ne koke.
?? Permasat 85 x 55 x 38mm
?? Permban llamba LED
?? E pershtatshme per kamping apo per pune
?? Material rezistent

Drite Kampingu

0 nga 5
(0)

Driconi netet e kampingut dhe shoqerojini ato me muzike ne nje produkt te vetem.
?? Ideale per kamping apo per festa ne oborr
?? 3 lloje te ndryshme dritash
?? Material rezistent
?? 6 LED + 1 W

Elektrik me Panel Diellor

0 nga 5
(0)

Elektrik dore multifunksional, karikohet me energji diellore, prize dhe fishe.
?? Permasat 17 x 18 cm
?? Sherben si sinjalistike rrugore
?? Material rezistent
?? E thjeshte ne perdorim
?? Ideale per kamping, hiking apo aktivitete te tjera qe zhvillohen ne natyre

Drite per Kamping

0 nga 5
(0)

Krijoni atmosferen e festes me keto drita per kamping.
?? Te rikarikueshme me drite solare
?? Kundra ujit
?? Mund te karikohet dhe me fishe
?? Te pershtatshme per cdo event ne ambjent te jashtem

Drite Dore Kundra Ujit

0 nga 5
(0)

Kjo drite dore eshte perfekte per adhuruesit e zhytjes dhe detit.
?? Ndricon deri ne 2 ore rresht
?? Diametri: 50 mm
?? Drite LED

Elektrik LED

0 nga 5
(0)

Elektrik LED qe mund te vendoset ne koke apo te varet ne qafe. E pershtatshme per kamping apo shetitje ne vende te erreta.
?? Qualitet i larte drite LED
?? Bateri e rikarikueshme

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Ky elektrik dore eshte ideale per kamping apo per te ndricuar ne situata te ndryshme ne erresire.
?? Baze magnetike qe e lejon te qendroje vertikalisht
?? 5 nivele drite
?? Rezistent ndaj ujit
?? Punon me bateri 4 AAA

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Beni drite kudo duke harxhuar minimumin e energjise.
?? Elektriku sherben dhe si cakmak
?? Material rezistent
?? Krijon drite qe cila nuk demton syte
?? E rikarikueshme
?? Bateri litiumi

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Elektrik dore me energji diellore multifunksionale.
?? Sherben dhe si power bank
?? Kursen energjine deri ne 80%
?? Koha e karikimit te power bank 6-8 ore
?? E pershtatshme per kamping apo per aktivitete te tjera ne ambjente te jashtme
?? Pajiset gjithashtu edhe me prize per karikim

Elektrik 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Krijoni ndricim per cdo situate.
?? Nuk harxhon shume energji
?? Ndricon deri ne 58 ore
?? Perdoret dhe per ambjente te jashtme apo kamping
?? Sherben dhe si power bank

Elektrik Led 6 ne 1

0 nga 5
(0)

Elektrik Dore Led 6 ne 1
Perfekte per kamping, peshkim etj
?? Mund ta perdorni si elektrik ose si llampe
??? Mund ta karikoni me prize si dhe me rreze djellore
??? Me dy doreza mbajtese
??? Vend USB per te karikuar celularin

Elektrik LED Kundra Ujit

0 nga 5
(0)

Deshironi te keni drite nderkohe qe rregulloni dicka ne erresire? Ky elektrik mund te vendoset lehtesisht ne koke.
?? Permasat 85 x 55 x 38mm
?? Permban llamba LED
?? E pershtatshme per kamping apo per pune
?? Material rezistent

Drite Kampingu

0 nga 5
(0)

Driconi netet e kampingut dhe shoqerojini ato me muzike ne nje produkt te vetem.
?? Ideale per kamping apo per festa ne oborr
?? 3 lloje te ndryshme dritash
?? Material rezistent
?? 6 LED + 1 W

Elektrik me Panel Diellor

0 nga 5
(0)

Elektrik dore multifunksional, karikohet me energji diellore, prize dhe fishe.
?? Permasat 17 x 18 cm
?? Sherben si sinjalistike rrugore
?? Material rezistent
?? E thjeshte ne perdorim
?? Ideale per kamping, hiking apo aktivitete te tjera qe zhvillohen ne natyre

Drite per Kamping

0 nga 5
(0)

Krijoni atmosferen e festes me keto drita per kamping.
?? Te rikarikueshme me drite solare
?? Kundra ujit
?? Mund te karikohet dhe me fishe
?? Te pershtatshme per cdo event ne ambjent te jashtem

Drite Dore Kundra Ujit

0 nga 5
(0)

Kjo drite dore eshte perfekte per adhuruesit e zhytjes dhe detit.
?? Ndricon deri ne 2 ore rresht
?? Diametri: 50 mm
?? Drite LED

Elektrik LED

0 nga 5
(0)

Elektrik LED qe mund te vendoset ne koke apo te varet ne qafe. E pershtatshme per kamping apo shetitje ne vende te erreta.
?? Qualitet i larte drite LED
?? Bateri e rikarikueshme

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Ky elektrik dore eshte ideale per kamping apo per te ndricuar ne situata te ndryshme ne erresire.
?? Baze magnetike qe e lejon te qendroje vertikalisht
?? 5 nivele drite
?? Rezistent ndaj ujit
?? Punon me bateri 4 AAA

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Beni drite kudo duke harxhuar minimumin e energjise.
?? Elektriku sherben dhe si cakmak
?? Material rezistent
?? Krijon drite qe cila nuk demton syte
?? E rikarikueshme
?? Bateri litiumi

Elektrik Dore

0 nga 5
(0)

Elektrik dore me energji diellore multifunksionale.
?? Sherben dhe si power bank
?? Kursen energjine deri ne 80%
?? Koha e karikimit te power bank 6-8 ore
?? E pershtatshme per kamping apo per aktivitete te tjera ne ambjente te jashtme
?? Pajiset gjithashtu edhe me prize per karikim

Elektrik 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Krijoni ndricim per cdo situate.
?? Nuk harxhon shume energji
?? Ndricon deri ne 58 ore
?? Perdoret dhe per ambjente te jashtme apo kamping
?? Sherben dhe si power bank

Po shfaqen krejt 11 përfundimet