Mbajt?se p?r ?mb?lsirat, karamelet, frutat e thata

> SKU: N/A

Ideale per frutat e thata.

Mos u shqet?soni m? p?r ?mb?lsirat ose frutat e thata pasi mund t? b?hen me pluhur.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajt?se p?r ?mb?lsirat, karamelet, frutat e thata

  • Ideale per frutat e thata.
  • Mos u shqet?soni m? p?r ?mb?lsirat ose frutat e thata pasi mund t? b?hen me pluhur.
  • Tashm? kjo mini frutiere e mbyllur b?het e juaja.
  • Mjaft praktike dhe tep?r moderne p?r shtepin? tuaj.

Specifikat:

  • Hapet duke u rrotulluar.
  • Pastrohet leht?sisht.