Boks


Krahaso

Boksi më i preferuar nga të gjithë
Me ndriçim që ndryshon sipas muzikës
Futeni në xhep dhe e keni kudo me vete
Suporton USB, AUX, karte FM
Përmasat: 55 mm

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.