Trek?nd?sh emergjence p?r makin?

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Trek?nd?sh emergjence p?r makin?

  • Trek?nd?shi i kuq ?sht? shenja q? ?sht? e njohur p?r ?do shofer.
  • Por imagjinoni n?se nj? shenj? e till? ende shk?lqen dhe mund t? ndryshoj? m?nyrat e ndri?imit.

Specifika

  • Me t?, ju paralajm?roni nj? makin? tjet?r q? makina juaj nuk po l?viz dhe tregon vendndodhjen e saj.
  • Eshtt? e pajisur me LED t? ndritsh?m t? integruar.
  • Funksionon me disa m?nyra.
  • Me karikim