Mbules? p?r makin?n

Mbules p?r mbrojten e makin?s suaj ku do q? jeni.

Sip?rfaqja e saj mund t? bllokoj? n? m?nyr? efektive rrezatimin e rrezeve duke patur nj? shkall? t? caktuar mbrojtjeje

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbules? p?r makin?n

 • Mbules p?r mbrojten e makin?s suaj ku do q? jeni.
 • Sip?rfaqja e saj mund t? bllokoj? n? m?nyr? efektive rrezatimin e rrezeve duke patur nj? shkall? t? caktuar mbrojtjeje.

Specifikat:

 • P?rdoret n? cdo koh dhe p?r cdo stin?.
 • N? m?nyr? efektive parandalon pluhurin n? makin?, duke e mbajtur makin?n brenda dhe jasht? t? past?r dhe t? rregullt.
 • Mund t? mbroj? sip?rfaqen e makin?s nga g?rvishtjet.
 • Leht? p?r tu lar? dhe mbledhur.
 • P?rmasat:
 • M: 4.5m x 1.75m x 1.5m
 • L: 4.7m x 1.8m x 1.5m
 • XL: 4.9m x 1.8m x 1.5m
 • XXL: 5.3m x 2.0m x 1.5m