Cante termike

SKU: cante-termike

D?shironi q? makina juaj t? jet? gjithmon? e rregullt dhe e past?r ose q? pijet t? jen? gjithmon? t? ftohta ??
?? Mbajtese objektesh termike p?rmakin? do ishte zgjidhja juaj perfekte ?
? Ideale per udhetime qe mund te mbani objekte te rendesishme.
? P?rshtatet n? t? gjitha makinat
? Material rezistent ndaj ujit dhe njollave
? Lidh?set ndihmojn? q?ndrimin n? nj? pozicion t? pal?vizsh?m
? Xhepa t? cilat mund t? zgjerohen

1,390 L

Krahasoni