Corape silikoni

  • E kemi gjetur zgjidhjen sesi t? mbroni l?kur?n e thembrave nga plasaritja dhe ashp?rsimi.
  • Ju vjen n? ndihm? kjo corape silikoni kaq praktike.
  • Mund t? rip?rdoret, lani me dor? me uj? t? ngroht? dhe sapun, pastaj thajeni n? aj?r.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

Zgjidhja ideale.

Corape silikoni, hidratuese dhe zbut?se p?r t? mbajtur thembr?n tuaj t? but?.

Mund t? lahet, silikoni i but? mjek?sor, jo-toksik, parandalon l?kur?n e that?.

E p?rsosur p?r njer?zit q? q?ndrojn? n? k?mb? ose ecin gjat? n? dit? si, m?suesi, infermierja, shit?sit etj.

Specifikat

  • Gjat?sia * Gjer?sia: 7.5x10cm
  • Materiali: Silikoni