Korrektuesi i shpin?s dhe qaf?s

> > SKU: purple-solo-2-wireless

Jeleku qe eleminon dhimbjet dhe ju ndihmon n? qendrimin drejte te shpines.
?Unisex dhe i dizenjuat p?r meshkuj dhe femra.
?Me masa te ndryshme S, M, L, XL, XXL, XXXL.
?Cilesia me e mire dhe material i plote
?Mbahet lehte ne trup.
?I pershtatshem per tu perdorur ne pune, shtepi duke ecur, vrapuar apo duke u ushtruar ne palester.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

In the united states, curricula overwhelmingly focus on understanding fractions as parts of a whole, using area models www.pro-homework-help.com and pie charts, and teaching students the procedures for adding or multiplying, for example.