,

Rrip masazhues


Krahaso

Rripi masazhues që bën magji ne trupin tuaj
Përdoret për të përmirësuar qarkullimin e gjakut
Rënien ne peshë
Ç’lodhjen e muskujve
Formon belin dhe barkun
Zbut dhimbjet fizike
Prish yndyrën ne trup
Është e lehtë për t’u përdorur, efektive, e rehatshme,
I përshtatshëm për t’u përdorur gjatë gjumit, leximit, shikimit të TV etj.
Me anë të butonit kontrolloni shpejtësinë e lëvizjes se rripit masazhues
Rripi karikohet me ane te karikuesit te tij

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.