Blender & Mikser

1,990 L

Mini Mixer elektrik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Nj? paisje q? p?rgatit n? m?nyr? perfekte kafen? tuaj sipas d?shir?s.
 • P?rgatit l?ngjet e ngrohta edhe t? ftohta p?r 15-20 sekonda.
 • E p?rshtatshme p?r kafe, latte, kapu?ino, ?okollat? t? nxeht?, ekspres.
 • P?rzier?si i shkum?s s? kafes? ?sht? i pajisur me koka p?rzier?se t? dyfishta.
 • Ka fuqi rrotullues shum? t? lart?.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Mixer dore Skarlet

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • P?rzier?s dore me shtat? shpejt?si.
 • P?rgatisni vakte t? shijshme me k?te mikser dore.
 • Ju mund t? rrahni t? bardh?n e vez?s p?r 3 minuta.
 • Funksionim dhe pastrim i leht?.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,790 L

Blender me gote qelqi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Blender me got? qelqi i cili p?rb?het nga nj? material inoksi me nj? got? qelqi.
 • I p?rshtatsh?m p?r miksimin e produkteve tuaja ushqimore duke realizuar nj? p?rzierje perfekte.
 • Ky produkt q?ndron shum? mir? n? kuzhin?n tuaj pasi nuk z? shum? hap?sir?.
 • Leht?sisht i p?rdorsh?m dhe p?r t’u pastruar.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,990 L

Blender 2 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Blender i p?rsosur n?se doni q? t? shijoni nj? pije me shum? vitamina, freskuese, dhe mbi t? gjitha t? sh?ndetshme.
 • Ruan t? gjitha vlerat ushyqyese dhe merr prej tyre t? gjith? mineralet e nevojshme duke ju dh?n? l?ng t? shijsh?m natyral.
 • Pastrohet shpejt dhe p?rb?het nga nivele shpejt?sie t? ndryshme.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,990 L

Blender & Grir?s DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Pini kokteje frutash, jo vet?m t? shijsh?m, por edhe t? shendetshem.
 • Me blenderin mund t? b?het nj? p?rzierje shum? e mir? e frutave q? d?shironi.
 • Mikson fruta dhe perime t? ndryshme.
 • Ka nj? dekorim sportiv me nj? drite LED rreth.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mikser dore elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mikser elektrik, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Nj? mikser dore i l?vizsh?m elektrik q? ka dy rrah?s metalik? t? l?vizsh?m dhe shpejt?si t? ndryshueshme.
 • Gama e ushqimeve q? mund t? p?rzihen me nj? mikser dore ?sht? mjaft e gjer?.
 • Mikson shpejt p?rb?r?sit duke krijuar nj? mas? kompakte.
 • I leht? p?r tu p?rdorur dhe pastruar.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Blender LEXICAL LBL-1505

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Blender i dizenjuar p?r p?rmbushjen e nevojave specifike n? kuzhin?n tuaj.
 • Sup? kremi, sup?, brum? petullash, ju mund t? b?ni t? gjitha p?rgatitjet tuaja t? preferuara.
 • Doreza e saj ju lejon t? kapni me leht?si dhe t’i derdhni p?rgatitjet tuaja me leht?si.
 • Leht? p?r t’u p?rdorur dhe e leht? p?r t’u pastruar.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Mixer Dore FIRST AUSTRIA

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mixer Dore dhe rrah?se vez?sh miksim te p?rb?r?sve t? ndrysh?m.

Ideal p?r p?rgatitjen e ?mb?lsirave dhe ushqimeve me shum?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mixer Dore HALEY

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mixer Dore dhe rrah?se vez?sh miksim t? p?rber?sve t? ndrysh?m.

Ideal p?r p?rgatitjen e ?mb?lsirave.

Shtoje në shportëKrahasoni
5,490 L

Blender Nutribullet

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Zgjidhja m? e shpejt?, m? e leht? p?r t? b?r? smoothie t? mbushura me l?nd? ushqyese.

B?ni supat e ftohta kaq t? shijshme dhe t? sh?ndetshme.

Shtoje në shportëKrahasoni
5,990 L

Mikser p?r brumra DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

ikser DSP ?sht? nj? ndihm?s i shk?lqyesh?m i kuzhin?s suaj.

E p?rsosur p?r t? b?r? brum?ra, krem ??dhe kokteje, salca dhe m? shum?

Shtoje në shportëKrahasoni
4,990 L

Mikser brumi DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mikseri DSP fantastik p?r kuzhin?n? tuaj p?r gatimin e ?mb?lsirave dhe brumrave t? tjer?.

Ky mikser do tju a b?j m? t? thjesht? p?rgatitjen.

Shtoje në shportëKrahasoni
11,990 L

Mikser Brumatrice 3n1 DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

DSP Gourmet ju ndihmon t? krijoni me leht?si ?mb?lsira.

Ky mikser b?n q? q? gatimet e ?mb?lsirave t? jen kaq t? shijshme.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

B?r?s Frapeje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ideal p?r t? p?rgatitur makiato, kapucino, cokollat? t? nxeht? apo milkshake.

Kompakt dhe mjaft i leht? n? p?rdorim.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Blender SOKANY

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Blenderi ?sht? nj? aleat i shk?lqyer n? p?rgatitjen e ushqimeve dhe frutave, vecan?risht p?r bebet tuaja.

P?rgatisim lloje t? ndryshme t? l?ngjeve t? frutave t? p?rzierjes me qum?sht duke na b?r? m? t? shijsh?m dhe mos konsumimin e l?ngjeve t? konservuara.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Blender p?r kafen

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shijoni kafen tuaj t? preferuar.

Ftoni miqt? p?r t? shijuar kafen me to.

Shtoje në shportëKrahasoni
9,990 L 14,990 L

Kombinat Dessini 4n1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Fal? k?saj makinerie do t? keni mund?sine t? shijoni ushqimet me cil?si t? lart? pa i humbur vlerat ushqyese.

Fantastike p?r t? shijuar l?ngjet e fresk?ta

Shtoje në shportëKrahasoni
6,990 L 9,990 L

Mixer&Blender SONIFER 3n1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Thika ?eliku shum? cil?sore q? e cop?tojn? shum? mir.
Shtoje në shportëKrahasoni
10,490 L

Mixer SONIFER

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mikser, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Ju mund t? p?rgatisni llojshm?ri brumrash dhe gjithashtu mund te pergatisni ushqimet e te vegjelve tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni

Mini Mixer elektrik

0 nga 5
(0)
 • Nj? paisje q? p?rgatit n? m?nyr? perfekte kafen? tuaj sipas d?shir?s.
 • P?rgatit l?ngjet e ngrohta edhe t? ftohta p?r 15-20 sekonda.
 • E p?rshtatshme p?r kafe, latte, kapu?ino, ?okollat? t? nxeht?, ekspres.
 • P?rzier?si i shkum?s s? kafes? ?sht? i pajisur me koka p?rzier?se t? dyfishta.
 • Ka fuqi rrotullues shum? t? lart?.
SKU: N/A

Mixer dore Skarlet

0 nga 5
(0)
 • P?rzier?s dore me shtat? shpejt?si.
 • P?rgatisni vakte t? shijshme me k?te mikser dore.
 • Ju mund t? rrahni t? bardh?n e vez?s p?r 3 minuta.
 • Funksionim dhe pastrim i leht?.
SKU: N/A

Blender me gote qelqi

0 nga 5
(0)
 • Blender me got? qelqi i cili p?rb?het nga nj? material inoksi me nj? got? qelqi.
 • I p?rshtatsh?m p?r miksimin e produkteve tuaja ushqimore duke realizuar nj? p?rzierje perfekte.
 • Ky produkt q?ndron shum? mir? n? kuzhin?n tuaj pasi nuk z? shum? hap?sir?.
 • Leht?sisht i p?rdorsh?m dhe p?r t’u pastruar.
SKU: N/A

Blender 2 ne 1

0 nga 5
(0)
 • Blender i p?rsosur n?se doni q? t? shijoni nj? pije me shum? vitamina, freskuese, dhe mbi t? gjitha t? sh?ndetshme.
 • Ruan t? gjitha vlerat ushyqyese dhe merr prej tyre t? gjith? mineralet e nevojshme duke ju dh?n? l?ng t? shijsh?m natyral.
 • Pastrohet shpejt dhe p?rb?het nga nivele shpejt?sie t? ndryshme.
SKU: N/A

Blender & Grir?s DSP

0 nga 5
(0)
 • Pini kokteje frutash, jo vet?m t? shijsh?m, por edhe t? shendetshem.
 • Me blenderin mund t? b?het nj? p?rzierje shum? e mir? e frutave q? d?shironi.
 • Mikson fruta dhe perime t? ndryshme.
 • Ka nj? dekorim sportiv me nj? drite LED rreth.
SKU: N/A

Mikser dore elektrike

0 nga 5
(0)
 • Mikser elektrik, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Nj? mikser dore i l?vizsh?m elektrik q? ka dy rrah?s metalik? t? l?vizsh?m dhe shpejt?si t? ndryshueshme.
 • Gama e ushqimeve q? mund t? p?rzihen me nj? mikser dore ?sht? mjaft e gjer?.
 • Mikson shpejt p?rb?r?sit duke krijuar nj? mas? kompakte.
 • I leht? p?r tu p?rdorur dhe pastruar.
SKU: N/A

Blender LEXICAL LBL-1505

0 nga 5
(0)
 • Blender i dizenjuar p?r p?rmbushjen e nevojave specifike n? kuzhin?n tuaj.
 • Sup? kremi, sup?, brum? petullash, ju mund t? b?ni t? gjitha p?rgatitjet tuaja t? preferuara.
 • Doreza e saj ju lejon t? kapni me leht?si dhe t’i derdhni p?rgatitjet tuaja me leht?si.
 • Leht? p?r t’u p?rdorur dhe e leht? p?r t’u pastruar.
SKU: N/A

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.
SKU: N/A

Mixer Dore FIRST AUSTRIA

0 nga 5
(0)

Mixer Dore dhe rrah?se vez?sh miksim te p?rb?r?sve t? ndrysh?m.

Ideal p?r p?rgatitjen e ?mb?lsirave dhe ushqimeve me shum?

SKU: N/A

Mixer Dore HALEY

0 nga 5
(0)

Mixer Dore dhe rrah?se vez?sh miksim t? p?rber?sve t? ndrysh?m.

Ideal p?r p?rgatitjen e ?mb?lsirave.

SKU: N/A

Blender Nutribullet

0 nga 5
(0)

Zgjidhja m? e shpejt?, m? e leht? p?r t? b?r? smoothie t? mbushura me l?nd? ushqyese.

B?ni supat e ftohta kaq t? shijshme dhe t? sh?ndetshme.

SKU: N/A

Mikser p?r brumra DSP

0 nga 5
(0)

ikser DSP ?sht? nj? ndihm?s i shk?lqyesh?m i kuzhin?s suaj.

E p?rsosur p?r t? b?r? brum?ra, krem ??dhe kokteje, salca dhe m? shum?

SKU: N/A

Mikser brumi DSP

0 nga 5
(0)

Mikseri DSP fantastik p?r kuzhin?n? tuaj p?r gatimin e ?mb?lsirave dhe brumrave t? tjer?.

Ky mikser do tju a b?j m? t? thjesht? p?rgatitjen.

SKU: N/A

Mikser Brumatrice 3n1 DSP

0 nga 5
(0)

DSP Gourmet ju ndihmon t? krijoni me leht?si ?mb?lsira.

Ky mikser b?n q? q? gatimet e ?mb?lsirave t? jen kaq t? shijshme.

SKU: N/A

B?r?s Frapeje

0 nga 5
(0)

Ideal p?r t? p?rgatitur makiato, kapucino, cokollat? t? nxeht? apo milkshake.

Kompakt dhe mjaft i leht? n? p?rdorim.

SKU: N/A

Blender SOKANY

0 nga 5
(0)

Blenderi ?sht? nj? aleat i shk?lqyer n? p?rgatitjen e ushqimeve dhe frutave, vecan?risht p?r bebet tuaja.

P?rgatisim lloje t? ndryshme t? l?ngjeve t? frutave t? p?rzierjes me qum?sht duke na b?r? m? t? shijsh?m dhe mos konsumimin e l?ngjeve t? konservuara.

SKU: N/A

Blender p?r kafen

0 nga 5
(0)

Shijoni kafen tuaj t? preferuar.

Ftoni miqt? p?r t? shijuar kafen me to.

SKU: N/A

Kombinat Dessini 4n1

0 nga 5
(0)

Fal? k?saj makinerie do t? keni mund?sine t? shijoni ushqimet me cil?si t? lart? pa i humbur vlerat ushqyese.

Fantastike p?r t? shijuar l?ngjet e fresk?ta

SKU: N/A
9,990 L 14,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Mixer&Blender SONIFER 3n1

0 nga 5
(0)
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Thika ?eliku shum? cil?sore q? e cop?tojn? shum? mir.
SKU: N/A
6,990 L 9,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Mixer SONIFER

0 nga 5
(0)
 • Mikser, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Ju mund t? p?rgatisni llojshm?ri brumrash dhe gjithashtu mund te pergatisni ushqimet e te vegjelve tuaj.
SKU: N/A

Mini Mixer elektrik

0 nga 5
(0)
 • Nj? paisje q? p?rgatit n? m?nyr? perfekte kafen? tuaj sipas d?shir?s.
 • P?rgatit l?ngjet e ngrohta edhe t? ftohta p?r 15-20 sekonda.
 • E p?rshtatshme p?r kafe, latte, kapu?ino, ?okollat? t? nxeht?, ekspres.
 • P?rzier?si i shkum?s s? kafes? ?sht? i pajisur me koka p?rzier?se t? dyfishta.
 • Ka fuqi rrotullues shum? t? lart?.

Mixer dore Skarlet

0 nga 5
(0)
 • P?rzier?s dore me shtat? shpejt?si.
 • P?rgatisni vakte t? shijshme me k?te mikser dore.
 • Ju mund t? rrahni t? bardh?n e vez?s p?r 3 minuta.
 • Funksionim dhe pastrim i leht?.

Blender me gote qelqi

0 nga 5
(0)
 • Blender me got? qelqi i cili p?rb?het nga nj? material inoksi me nj? got? qelqi.
 • I p?rshtatsh?m p?r miksimin e produkteve tuaja ushqimore duke realizuar nj? p?rzierje perfekte.
 • Ky produkt q?ndron shum? mir? n? kuzhin?n tuaj pasi nuk z? shum? hap?sir?.
 • Leht?sisht i p?rdorsh?m dhe p?r t’u pastruar.

Blender 2 ne 1

0 nga 5
(0)
 • Blender i p?rsosur n?se doni q? t? shijoni nj? pije me shum? vitamina, freskuese, dhe mbi t? gjitha t? sh?ndetshme.
 • Ruan t? gjitha vlerat ushyqyese dhe merr prej tyre t? gjith? mineralet e nevojshme duke ju dh?n? l?ng t? shijsh?m natyral.
 • Pastrohet shpejt dhe p?rb?het nga nivele shpejt?sie t? ndryshme.

Blender & Grir?s DSP

0 nga 5
(0)
 • Pini kokteje frutash, jo vet?m t? shijsh?m, por edhe t? shendetshem.
 • Me blenderin mund t? b?het nj? p?rzierje shum? e mir? e frutave q? d?shironi.
 • Mikson fruta dhe perime t? ndryshme.
 • Ka nj? dekorim sportiv me nj? drite LED rreth.

Mikser dore elektrike

0 nga 5
(0)
 • Mikser elektrik, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Nj? mikser dore i l?vizsh?m elektrik q? ka dy rrah?s metalik? t? l?vizsh?m dhe shpejt?si t? ndryshueshme.
 • Gama e ushqimeve q? mund t? p?rzihen me nj? mikser dore ?sht? mjaft e gjer?.
 • Mikson shpejt p?rb?r?sit duke krijuar nj? mas? kompakte.
 • I leht? p?r tu p?rdorur dhe pastruar.

Blender LEXICAL LBL-1505

0 nga 5
(0)
 • Blender i dizenjuar p?r p?rmbushjen e nevojave specifike n? kuzhin?n tuaj.
 • Sup? kremi, sup?, brum? petullash, ju mund t? b?ni t? gjitha p?rgatitjet tuaja t? preferuara.
 • Doreza e saj ju lejon t? kapni me leht?si dhe t’i derdhni p?rgatitjet tuaja me leht?si.
 • Leht? p?r t’u p?rdorur dhe e leht? p?r t’u pastruar.

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.

Mixer Dore FIRST AUSTRIA

0 nga 5
(0)

Mixer Dore dhe rrah?se vez?sh miksim te p?rb?r?sve t? ndrysh?m.

Ideal p?r p?rgatitjen e ?mb?lsirave dhe ushqimeve me shum?

Mixer Dore HALEY

0 nga 5
(0)

Mixer Dore dhe rrah?se vez?sh miksim t? p?rber?sve t? ndrysh?m.

Ideal p?r p?rgatitjen e ?mb?lsirave.

Blender Nutribullet

0 nga 5
(0)

Zgjidhja m? e shpejt?, m? e leht? p?r t? b?r? smoothie t? mbushura me l?nd? ushqyese.

B?ni supat e ftohta kaq t? shijshme dhe t? sh?ndetshme.

Mikser p?r brumra DSP

0 nga 5
(0)

ikser DSP ?sht? nj? ndihm?s i shk?lqyesh?m i kuzhin?s suaj.

E p?rsosur p?r t? b?r? brum?ra, krem ??dhe kokteje, salca dhe m? shum?

Mikser brumi DSP

0 nga 5
(0)

Mikseri DSP fantastik p?r kuzhin?n? tuaj p?r gatimin e ?mb?lsirave dhe brumrave t? tjer?.

Ky mikser do tju a b?j m? t? thjesht? p?rgatitjen.

Mikser Brumatrice 3n1 DSP

0 nga 5
(0)

DSP Gourmet ju ndihmon t? krijoni me leht?si ?mb?lsira.

Ky mikser b?n q? q? gatimet e ?mb?lsirave t? jen kaq t? shijshme.

B?r?s Frapeje

0 nga 5
(0)

Ideal p?r t? p?rgatitur makiato, kapucino, cokollat? t? nxeht? apo milkshake.

Kompakt dhe mjaft i leht? n? p?rdorim.

Blender SOKANY

0 nga 5
(0)

Blenderi ?sht? nj? aleat i shk?lqyer n? p?rgatitjen e ushqimeve dhe frutave, vecan?risht p?r bebet tuaja.

P?rgatisim lloje t? ndryshme t? l?ngjeve t? frutave t? p?rzierjes me qum?sht duke na b?r? m? t? shijsh?m dhe mos konsumimin e l?ngjeve t? konservuara.

Blender p?r kafen

0 nga 5
(0)

Shijoni kafen tuaj t? preferuar.

Ftoni miqt? p?r t? shijuar kafen me to.

Kombinat Dessini 4n1

0 nga 5
(0)

Fal? k?saj makinerie do t? keni mund?sine t? shijoni ushqimet me cil?si t? lart? pa i humbur vlerat ushqyese.

Fantastike p?r t? shijuar l?ngjet e fresk?ta

9,990 L 14,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Mixer&Blender SONIFER 3n1

0 nga 5
(0)
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Thika ?eliku shum? cil?sore q? e cop?tojn? shum? mir.
6,990 L 9,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Mixer SONIFER

0 nga 5
(0)
 • Mikser, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Ju mund t? p?rgatisni llojshm?ri brumrash dhe gjithashtu mund te pergatisni ushqimet e te vegjelve tuaj.

Mini Mixer elektrik

0 nga 5
(0)
 • Nj? paisje q? p?rgatit n? m?nyr? perfekte kafen? tuaj sipas d?shir?s.
 • P?rgatit l?ngjet e ngrohta edhe t? ftohta p?r 15-20 sekonda.
 • E p?rshtatshme p?r kafe, latte, kapu?ino, ?okollat? t? nxeht?, ekspres.
 • P?rzier?si i shkum?s s? kafes? ?sht? i pajisur me koka p?rzier?se t? dyfishta.
 • Ka fuqi rrotullues shum? t? lart?.

Mixer dore Skarlet

0 nga 5
(0)
 • P?rzier?s dore me shtat? shpejt?si.
 • P?rgatisni vakte t? shijshme me k?te mikser dore.
 • Ju mund t? rrahni t? bardh?n e vez?s p?r 3 minuta.
 • Funksionim dhe pastrim i leht?.

Blender me gote qelqi

0 nga 5
(0)
 • Blender me got? qelqi i cili p?rb?het nga nj? material inoksi me nj? got? qelqi.
 • I p?rshtatsh?m p?r miksimin e produkteve tuaja ushqimore duke realizuar nj? p?rzierje perfekte.
 • Ky produkt q?ndron shum? mir? n? kuzhin?n tuaj pasi nuk z? shum? hap?sir?.
 • Leht?sisht i p?rdorsh?m dhe p?r t’u pastruar.

Blender 2 ne 1

0 nga 5
(0)
 • Blender i p?rsosur n?se doni q? t? shijoni nj? pije me shum? vitamina, freskuese, dhe mbi t? gjitha t? sh?ndetshme.
 • Ruan t? gjitha vlerat ushyqyese dhe merr prej tyre t? gjith? mineralet e nevojshme duke ju dh?n? l?ng t? shijsh?m natyral.
 • Pastrohet shpejt dhe p?rb?het nga nivele shpejt?sie t? ndryshme.

Blender & Grir?s DSP

0 nga 5
(0)
 • Pini kokteje frutash, jo vet?m t? shijsh?m, por edhe t? shendetshem.
 • Me blenderin mund t? b?het nj? p?rzierje shum? e mir? e frutave q? d?shironi.
 • Mikson fruta dhe perime t? ndryshme.
 • Ka nj? dekorim sportiv me nj? drite LED rreth.

Mikser dore elektrike

0 nga 5
(0)
 • Mikser elektrik, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Nj? mikser dore i l?vizsh?m elektrik q? ka dy rrah?s metalik? t? l?vizsh?m dhe shpejt?si t? ndryshueshme.
 • Gama e ushqimeve q? mund t? p?rzihen me nj? mikser dore ?sht? mjaft e gjer?.
 • Mikson shpejt p?rb?r?sit duke krijuar nj? mas? kompakte.
 • I leht? p?r tu p?rdorur dhe pastruar.

Blender LEXICAL LBL-1505

0 nga 5
(0)
 • Blender i dizenjuar p?r p?rmbushjen e nevojave specifike n? kuzhin?n tuaj.
 • Sup? kremi, sup?, brum? petullash, ju mund t? b?ni t? gjitha p?rgatitjet tuaja t? preferuara.
 • Doreza e saj ju lejon t? kapni me leht?si dhe t’i derdhni p?rgatitjet tuaja me leht?si.
 • Leht? p?r t’u p?rdorur dhe e leht? p?r t’u pastruar.

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.

Mixer Dore FIRST AUSTRIA

0 nga 5
(0)

Mixer Dore dhe rrah?se vez?sh miksim te p?rb?r?sve t? ndrysh?m.

Ideal p?r p?rgatitjen e ?mb?lsirave dhe ushqimeve me shum?

Mixer Dore HALEY

0 nga 5
(0)

Mixer Dore dhe rrah?se vez?sh miksim t? p?rber?sve t? ndrysh?m.

Ideal p?r p?rgatitjen e ?mb?lsirave.

Blender Nutribullet

0 nga 5
(0)

Zgjidhja m? e shpejt?, m? e leht? p?r t? b?r? smoothie t? mbushura me l?nd? ushqyese.

B?ni supat e ftohta kaq t? shijshme dhe t? sh?ndetshme.

Mikser p?r brumra DSP

0 nga 5
(0)

ikser DSP ?sht? nj? ndihm?s i shk?lqyesh?m i kuzhin?s suaj.

E p?rsosur p?r t? b?r? brum?ra, krem ??dhe kokteje, salca dhe m? shum?

Mikser brumi DSP

0 nga 5
(0)

Mikseri DSP fantastik p?r kuzhin?n? tuaj p?r gatimin e ?mb?lsirave dhe brumrave t? tjer?.

Ky mikser do tju a b?j m? t? thjesht? p?rgatitjen.

Mikser Brumatrice 3n1 DSP

0 nga 5
(0)

DSP Gourmet ju ndihmon t? krijoni me leht?si ?mb?lsira.

Ky mikser b?n q? q? gatimet e ?mb?lsirave t? jen kaq t? shijshme.

B?r?s Frapeje

0 nga 5
(0)

Ideal p?r t? p?rgatitur makiato, kapucino, cokollat? t? nxeht? apo milkshake.

Kompakt dhe mjaft i leht? n? p?rdorim.

Blender SOKANY

0 nga 5
(0)

Blenderi ?sht? nj? aleat i shk?lqyer n? p?rgatitjen e ushqimeve dhe frutave, vecan?risht p?r bebet tuaja.

P?rgatisim lloje t? ndryshme t? l?ngjeve t? frutave t? p?rzierjes me qum?sht duke na b?r? m? t? shijsh?m dhe mos konsumimin e l?ngjeve t? konservuara.

Blender p?r kafen

0 nga 5
(0)

Shijoni kafen tuaj t? preferuar.

Ftoni miqt? p?r t? shijuar kafen me to.

Kombinat Dessini 4n1

0 nga 5
(0)

Fal? k?saj makinerie do t? keni mund?sine t? shijoni ushqimet me cil?si t? lart? pa i humbur vlerat ushqyese.

Fantastike p?r t? shijuar l?ngjet e fresk?ta

9,990 L 14,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Mixer&Blender SONIFER 3n1

0 nga 5
(0)
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Thika ?eliku shum? cil?sore q? e cop?tojn? shum? mir.
6,990 L 9,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Mixer SONIFER

0 nga 5
(0)
 • Mikser, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Ju mund t? p?rgatisni llojshm?ri brumrash dhe gjithashtu mund te pergatisni ushqimet e te vegjelve tuaj.

Po shfaqen 1–20 nga 51 përfundime gjithsej