Mixer SONIFER

  • Mikser, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
  • Ju mund t? p?rgatisni llojshm?ri brumrash dhe gjithashtu mund te pergatisni ushqimet e te vegjelve tuaj.

10,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Mixer SONIFER

  • Mikser, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
  • P?rgatisni p?rzierje unike dhe t? sh?ndetshme me ingredient special q? vet?m tehet e forta prej celiku cop?tojn? dhe p?rb?rsit m? t? fort?.
  • Rrahesit e celikut t? pandryshksh?m jan? t? p?rsosur p?r rrahje kremoze.
  • Ju mund t? p?rgatisni llojshm?ri brumrash dhe gjithashtu mund te pergatisni ushqimet e te vegjelve tuaj.

Specifikat:

  • ?I leht? p?r tu cmontuar edhe pastruar, disa pjes? t? tij mund te lahen edhe n? lavastovilje.
  • Fuqia 1400W