Mini Ngrohese

Ditet e ftohta te dimrit behen me te ngrohta me mini ngrohesin Wonder Warm. Mjafton te vini pajisjen ne prize dhe ajo fillon te ngrohe cdo dhome qe ju deshironi.
?? Kursen energjine
?? Fuqia 400 Watt
?? 3 nivele shpejtesie per ngrohjen e ajrit
?? Pajiset me termometer dixhital dhe kohe te programueshme deri ne 12 ore
?? Madhesia relativisht e vogel mundeson marrjen me vete kudo te produktit
?? E pershtatshme per dhoma te vogla si dhomat e gjumit, tualet, zyra etj.

2,490 L

Krahasoni