-33%
,

Rezistence


Krahaso

Per ditet e ftohta te dimrit, ju sjellim kete rezistence e cila mund te montohet dhe ne mur.
🔾 Fuqia 800 Watt
🔾 2 shirita nxehtesie
🔾 Montohet shume thjeshte dhe ne mur
🔾 E pershtatshme per ngrohjen e dhomave te vogla
🔾 Permasat 54 x 51 x 43 cm

1,990 L 2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.