,

Varese Rrobash


Krahaso

Mundesoni me shume stabilitet dhe hapesire per rrobat e varura apo ne raste shiu mund te varni rrobat dhe ti lini te thahen.
🔾 E pershtatshme per shtepi apo dhoma te vogla
🔾 Eshte ideale per te kursyer hapesiren ne shtepi
🔾 Permasat 16 x 6 x 77 cm

2,190 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.