Pomp? elektrike uji

  • Kjo pomp? elekrike uji e krijuar n? m?nyr? perfekte ka nj? trup v?rtet kompakt p?r perdorim t? leht?, ideale p?r zyr?, sht?pi, kuzhin?, shkoll?, kampe etj.
  • Thjesht mb?rtheni pomp?n e vog?l n? gryk?n e shishes.
  • Kjo pomp? uji ?sht? e p?rshtatshme p?r nj? larmi t? madhe t? ujit t? pijsh?m n? shishe 4.5L / 7.5L / 10L / 11.3L / 18.9L.
  • Hedh ujin me shtypjen e nj? butoi.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Pompa e ujit me nj? material dhe nj? cil?si t? lart? dhe t? sigurt.

Pompa ?sht? b?r? me cil?si premium, tubi i daljes ?elik inox.

Tubi thith?s i ujit t? but? ?sht? b?r? prej silikoni t? nj? shkalle t? mir?, pa toksike, t? sigurt p?r trupin e njeriut p?r t’u p?rdorur ?do dit?.

Gjithashtu tubi i but? mund t? hiqet p?r tu lar? leht?.

Drita treguese n? pomp? duhet t? kujtoj? kur fuqia e pomp?s ?sht? e ul?t.

Duhen rreth 3 or? p?r t’u karikuar plot?sisht, nuk ka nevoj? t? karikohet ?do dit?.

Specifikat

  • Pesha: 500g
  • Fuqia: 4W
  • Gjat?sia e tubit t? ujit: 50cm
  • Madh?sia: 15 * 13.5cm
  • Materiali: ABS
  • Karikim kab?ll USB karikim