Radio dore

 • Radio e fort? q? nuk interferon.
 • Me anten? dhe 16 kanale t? integruara.
 • Me alarm emergjent ,karikues, ruatje t? bateris? ,koh?mat?s ,drit? flash.
 • P?r p?rdorime ku sinjali i celularit nuk mbulon si bodrume kantjere pune apo piknike n? natyr?.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Radio dore BaoFeng BF-888S.
 • Radioja marr?se mund t? p?rdoret p?r komunikim n? distanc?.
 • Gama e frekuences 400-470MHz.

 

Specifikat

 • Frekuenca: 400-470MHz
 • Kapaciteti i kanalit 16
 • Tensioni i Operuar 3.7
 • Jet?gjat?sia e bateris? 8 or?
 • batteria 1500 MAh Li-Ion
 • pajisje t? p?rputhshme: PC