Megafon

 • Dizajni i bukur kompakt kombinon shum? karakteristika: tingull i fort?, siren?, muzik?, regjistrim, USB …
 • Megafoni mund t? p?rdoret nga oficer? t? zjarrfik?sve, polici, nxit?s i tifoz?ve, shkolla, aktivitete sportive etje..
 • Altoparlantit mund ti rregulloni volumin p?r t’iu p?rshtatur secil?s nevoj?s.
 • Shum? i leht? n? p?rdorim dhe ptaktik.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • E p?rsosur p?r njoftime n? kolegje, shkolla, st?rvitje, zyra, polici, p?rfshir?.
 • Ka shum? funksione si: amplifikimi i z?rit, regjistrimi i riprodhimit, luajtja e muzik?s p?rmes USB, modaliteti SOS p?r alarmin e shp?timit.
 • Ju mund t? regjistroni muzik?, z? dhe t? luani m? pas
 • USB e karikueshme, sigurohet kabllo.
 • Bateria mund t? rimbushet – sigurohet nj?sia e rimbushjes, p?rfshir? 1 bateri.

Specifikat

 • Materiali: ABS plastik? + p?rb?r?s elektronik?
 • Pesha: 600gr
 • Madh?sia: 15,3 * 20,8 cm
 • Kapaciteti: 25w
 • USB i karikuesh?m
 • Furnizimi me energji elektrike: 15W