Pastrues parazitesh p?r kafsh?t sht?piake

  • Flea Doctor ?sht? nj? kreh?r pleshtash elektrik? q? vret pleshtat pa d?mtuar kafsh?n tuaj.
  • Esht? shum? m? e leht? sesa banjot kimike dhe trajtimet aktuale.
  • Por kjo paisje luan rol shum? t? madh p?r t? mbajtur past?r sht?pin? tuaj edhe p?r ta prekur kafsh?n sa her? ju t? keni nevoj?.
  • Produkti i mbledh t? gjith? parazit?t duke mos lejuar r?nien e tyre n? tok?.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kr?h?r elektronik p?r pastrimin e pleshtave.
  • Vret pleshtat pa p?rdorur pesticide ose kimikate.
  • E shk?lqyeshme p?r macet dhe qent?.
  • Aplikohet duke krehur qimet e kafsh?s.

Specifikat

  • Pastues parazit?sh
  • K?rkon 2 bateri AA.