Aksesorë pastrimi

490 L

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo fur?? pastrimi n? form? palm? e leht? p?r t’u p?rdorur dhe praktike.
 • P?r pastrim, duhet t? shtypni vet?m butonin e sip?rm p?r t? shkarkuar l?ngun.
 • Kund?r g?rvishtjeve dhe i sigurt.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,190 L

Doreza per Larjen e Eneve

0 nga 5
(0)
SKU: doreza-per-larjen-e-eneve

Lani enet pa patur nevoje qe te demtoni duart me detergjentin e eneve.
?? Doreza silikoni
?? Nuk ngjisin
?? Antibakterial
?? Jane rezistente dhe zgjasin teper gjate
?? Mbrojne ambjentin

Shtoje në shportëKrahasoni
5,990 L

Fshes? elektrike 2n1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Pastroni me leht?si ?do lloj sip?rfaqe t? fort?.

Pastron dhe l?mon dyshemen ose parketin, duke l?n? sip?rfaqen pa shenja.

Shtoje në shportëKrahasoni
4,490 L 6,990 L

Fshes? korenti me vakum

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,790 L

Fshes? pastrimi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Fshes? pastrimi inteligjente me magnet p?r mbledhjen e mbeturinave e pluhurit n? sht?pin? tuaj

Ka material te but? ku mund t? mbledhe dhe grimcat m? t? vogla.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Fshesa Spin Broom

0 nga 5
(0)
SKU: fshesa-spin-broom

Fshese Spin Broom
?? Nuk ka nevoje per bateri, kabuj ose qeska.
?? Pastron pluhurin, xhamat e thyer, etj.
?? Zbrazet ne vetem disa sekonda.
?? Eshte e lehte ne peshe dhe perdoret shume thjeshte

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Fur?? p?r larjen e pjatave

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ky produkt kaq praktik q? do t’ju ndihmoj? n? kuzhinat tuaja.
 • Pastron pjatat e kuzhin?s n? m?nyr? efektive.
 • Nuk krijon g?rvishje.
 • Shum? e but? edhe praktike.
 • Esht? shum? e thjesht? edhe praktike n? p?rdorim.
Shtoje në shportëKrahasoni
490 L

Fur?? pastimi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Furc? Ideale p?r pastrimin e dritareve.
 • Kjo do t’ju ndihmoj? t? pastroni papast?rtit? dhe pluhurin e bllokuar n? pjes?t m? t? ngushta.
 • Do t’ju lejoj? t? hiqni shpejt papast?rtit? dhe pluhurin nga dritarja dhe vendeve t? tjera t? v?shtira p?r t’u arritur.
Shtoje në shportëKrahasoni
690 L

Furc? Multifunksionale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Furc? p?r pastrim t? menj?hersh?m.

Ideale p?r sht?pin? tuaj.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Furc? pastrimi p?r qimet e kafsh?ve

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ju mund t? pastroni sip?rfaqet e sht?pis? suaj menj?her?.

Kjo furc? ?sht? ideale p?r sht?pin? tuaj kur ju bashk?jetoni me kafsh?t e preferuara.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Furce kundra Pushit

0 nga 5
(0)
SKU: furce-kundra-pushit

Pastroni ne pak caste cdo lloj pushi qe mund te leshojne rrobat apo kafshet shtepiake.
? Eshte ideale per pushin qe leshojne kafshet tuaja shtepiake
? E dizenjuar me pjesen e pastruesit te pushit nga te dyja anet, e ben ate me eficente
? Pajisja pastrohet lehtesisht, mjafton te vihet ne bazen e vetepastrimit dhe te nxirret perseri
? Furca eshte e vogel dhe e pershtatshme per udhetime
? Permasat e furces 31 x 5.7 cm

Shtoje në shportëKrahasoni
4,490 L

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Kosh mbeturinash me sensor

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ky produkt unik vjen tashm? p?r ju.

Hapeni shpejt kapakun n? nj? sekond?.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,790 L

Kov p?r larje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ruani shk?lqimin e parketit ose pllava tuaja me shtresa duke e lar? rregullisht? me k?t? shtup?.

N?p?rmjet k?saj shtupe mbrojt?se ruhet parketi? dhe pllakat nga d?mtimet.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,890 L

Kov? p?r lajre

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Kov? p?r larjen e sht?pis?, mjaft e leht? dhe praktike me shtrydhje.

Mjaft? m? me leckat e vjetra, erdhi momenti i z?vend?simit.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,890 L

Kove me Veteshtrydhje

0 nga 5
(0)
SKU: kove-me-veteshtrydhje

Per nje pastrim sa me te lehte te dyshemese suaj, ju vjen ne ndihme kjo kove me veteshtrydhje. SHtrydh lecken e dyshemese shpejt dhe lehte per nje larje sa me te thjeshte.

Shtoje në shportëKrahasoni
790 L

Lar?s pllakash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Lar?s selikoni

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mjaft me sfyngjer?t e bezdish?m.

Ky lar?s fantastik prej selikoni.

Shtoje në shportëKrahasoni

0 nga 5
(0)
 • Kjo fur?? pastrimi n? form? palm? e leht? p?r t’u p?rdorur dhe praktike.
 • P?r pastrim, duhet t? shtypni vet?m butonin e sip?rm p?r t? shkarkuar l?ngun.
 • Kund?r g?rvishtjeve dhe i sigurt.
SKU: N/A

Doreza per Larjen e Eneve

0 nga 5
(0)

Lani enet pa patur nevoje qe te demtoni duart me detergjentin e eneve.
?? Doreza silikoni
?? Nuk ngjisin
?? Antibakterial
?? Jane rezistente dhe zgjasin teper gjate
?? Mbrojne ambjentin

SKU: doreza-per-larjen-e-eneve

Fshes? elektrike 2n1

0 nga 5
(0)

Pastroni me leht?si ?do lloj sip?rfaqe t? fort?.

Pastron dhe l?mon dyshemen ose parketin, duke l?n? sip?rfaqen pa shenja.

SKU: N/A

Fshes? korenti me vakum

0 nga 5
(0)

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

SKU: N/A
4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Fshes? pastrimi

0 nga 5
(0)

Fshes? pastrimi inteligjente me magnet p?r mbledhjen e mbeturinave e pluhurit n? sht?pin? tuaj

Ka material te but? ku mund t? mbledhe dhe grimcat m? t? vogla.

SKU: N/A

Fshesa Spin Broom

0 nga 5
(0)

Fshese Spin Broom
?? Nuk ka nevoje per bateri, kabuj ose qeska.
?? Pastron pluhurin, xhamat e thyer, etj.
?? Zbrazet ne vetem disa sekonda.
?? Eshte e lehte ne peshe dhe perdoret shume thjeshte

SKU: fshesa-spin-broom

Fur?? p?r larjen e pjatave

0 nga 5
(0)
 • Ky produkt kaq praktik q? do t’ju ndihmoj? n? kuzhinat tuaja.
 • Pastron pjatat e kuzhin?s n? m?nyr? efektive.
 • Nuk krijon g?rvishje.
 • Shum? e but? edhe praktike.
 • Esht? shum? e thjesht? edhe praktike n? p?rdorim.
SKU: N/A

Fur?? pastimi

0 nga 5
(0)
 • Furc? Ideale p?r pastrimin e dritareve.
 • Kjo do t’ju ndihmoj? t? pastroni papast?rtit? dhe pluhurin e bllokuar n? pjes?t m? t? ngushta.
 • Do t’ju lejoj? t? hiqni shpejt papast?rtit? dhe pluhurin nga dritarja dhe vendeve t? tjera t? v?shtira p?r t’u arritur.
SKU: N/A

Furc? Multifunksionale

0 nga 5
(0)

Furc? p?r pastrim t? menj?hersh?m.

Ideale p?r sht?pin? tuaj.

SKU: N/A

Furc? pastrimi p?r qimet e kafsh?ve

0 nga 5
(0)

Ju mund t? pastroni sip?rfaqet e sht?pis? suaj menj?her?.

Kjo furc? ?sht? ideale p?r sht?pin? tuaj kur ju bashk?jetoni me kafsh?t e preferuara.

SKU: N/A

Furce kundra Pushit

0 nga 5
(0)

Pastroni ne pak caste cdo lloj pushi qe mund te leshojne rrobat apo kafshet shtepiake.
? Eshte ideale per pushin qe leshojne kafshet tuaja shtepiake
? E dizenjuar me pjesen e pastruesit te pushit nga te dyja anet, e ben ate me eficente
? Pajisja pastrohet lehtesisht, mjafton te vihet ne bazen e vetepastrimit dhe te nxirret perseri
? Furca eshte e vogel dhe e pershtatshme per udhetime
? Permasat e furces 31 x 5.7 cm

SKU: furce-kundra-pushit

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

SKU: N/A

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja

SKU: N/A

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.
SKU: N/A

Kosh mbeturinash me sensor

0 nga 5
(0)

Ky produkt unik vjen tashm? p?r ju.

Hapeni shpejt kapakun n? nj? sekond?.

SKU: N/A

Kov p?r larje

0 nga 5
(0)

Ruani shk?lqimin e parketit ose pllava tuaja me shtresa duke e lar? rregullisht? me k?t? shtup?.

N?p?rmjet k?saj shtupe mbrojt?se ruhet parketi? dhe pllakat nga d?mtimet.

SKU: N/A

Kov? p?r lajre

0 nga 5
(0)

Kov? p?r larjen e sht?pis?, mjaft e leht? dhe praktike me shtrydhje.

Mjaft? m? me leckat e vjetra, erdhi momenti i z?vend?simit.

SKU: N/A

Kove me Veteshtrydhje

0 nga 5
(0)

Per nje pastrim sa me te lehte te dyshemese suaj, ju vjen ne ndihme kjo kove me veteshtrydhje. SHtrydh lecken e dyshemese shpejt dhe lehte per nje larje sa me te thjeshte.

SKU: kove-me-veteshtrydhje

Lar?s pllakash

0 nga 5
(0)
 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.
SKU: N/A

Lar?s selikoni

0 nga 5
(0)

Mjaft me sfyngjer?t e bezdish?m.

Ky lar?s fantastik prej selikoni.

SKU: N/A

0 nga 5
(0)
 • Kjo fur?? pastrimi n? form? palm? e leht? p?r t’u p?rdorur dhe praktike.
 • P?r pastrim, duhet t? shtypni vet?m butonin e sip?rm p?r t? shkarkuar l?ngun.
 • Kund?r g?rvishtjeve dhe i sigurt.

Doreza per Larjen e Eneve

0 nga 5
(0)

Lani enet pa patur nevoje qe te demtoni duart me detergjentin e eneve.
?? Doreza silikoni
?? Nuk ngjisin
?? Antibakterial
?? Jane rezistente dhe zgjasin teper gjate
?? Mbrojne ambjentin

Fshes? elektrike 2n1

0 nga 5
(0)

Pastroni me leht?si ?do lloj sip?rfaqe t? fort?.

Pastron dhe l?mon dyshemen ose parketin, duke l?n? sip?rfaqen pa shenja.

Fshes? korenti me vakum

0 nga 5
(0)

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Fshes? pastrimi

0 nga 5
(0)

Fshes? pastrimi inteligjente me magnet p?r mbledhjen e mbeturinave e pluhurit n? sht?pin? tuaj

Ka material te but? ku mund t? mbledhe dhe grimcat m? t? vogla.

Fshesa Spin Broom

0 nga 5
(0)

Fshese Spin Broom
?? Nuk ka nevoje per bateri, kabuj ose qeska.
?? Pastron pluhurin, xhamat e thyer, etj.
?? Zbrazet ne vetem disa sekonda.
?? Eshte e lehte ne peshe dhe perdoret shume thjeshte

Fur?? p?r larjen e pjatave

0 nga 5
(0)
 • Ky produkt kaq praktik q? do t’ju ndihmoj? n? kuzhinat tuaja.
 • Pastron pjatat e kuzhin?s n? m?nyr? efektive.
 • Nuk krijon g?rvishje.
 • Shum? e but? edhe praktike.
 • Esht? shum? e thjesht? edhe praktike n? p?rdorim.

Fur?? pastimi

0 nga 5
(0)
 • Furc? Ideale p?r pastrimin e dritareve.
 • Kjo do t’ju ndihmoj? t? pastroni papast?rtit? dhe pluhurin e bllokuar n? pjes?t m? t? ngushta.
 • Do t’ju lejoj? t? hiqni shpejt papast?rtit? dhe pluhurin nga dritarja dhe vendeve t? tjera t? v?shtira p?r t’u arritur.

Furc? Multifunksionale

0 nga 5
(0)

Furc? p?r pastrim t? menj?hersh?m.

Ideale p?r sht?pin? tuaj.

Furc? pastrimi p?r qimet e kafsh?ve

0 nga 5
(0)

Ju mund t? pastroni sip?rfaqet e sht?pis? suaj menj?her?.

Kjo furc? ?sht? ideale p?r sht?pin? tuaj kur ju bashk?jetoni me kafsh?t e preferuara.

Furce kundra Pushit

0 nga 5
(0)

Pastroni ne pak caste cdo lloj pushi qe mund te leshojne rrobat apo kafshet shtepiake.
? Eshte ideale per pushin qe leshojne kafshet tuaja shtepiake
? E dizenjuar me pjesen e pastruesit te pushit nga te dyja anet, e ben ate me eficente
? Pajisja pastrohet lehtesisht, mjafton te vihet ne bazen e vetepastrimit dhe te nxirret perseri
? Furca eshte e vogel dhe e pershtatshme per udhetime
? Permasat e furces 31 x 5.7 cm

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.

Kosh mbeturinash me sensor

0 nga 5
(0)

Ky produkt unik vjen tashm? p?r ju.

Hapeni shpejt kapakun n? nj? sekond?.

Kov p?r larje

0 nga 5
(0)

Ruani shk?lqimin e parketit ose pllava tuaja me shtresa duke e lar? rregullisht? me k?t? shtup?.

N?p?rmjet k?saj shtupe mbrojt?se ruhet parketi? dhe pllakat nga d?mtimet.

Kov? p?r lajre

0 nga 5
(0)

Kov? p?r larjen e sht?pis?, mjaft e leht? dhe praktike me shtrydhje.

Mjaft? m? me leckat e vjetra, erdhi momenti i z?vend?simit.

Kove me Veteshtrydhje

0 nga 5
(0)

Per nje pastrim sa me te lehte te dyshemese suaj, ju vjen ne ndihme kjo kove me veteshtrydhje. SHtrydh lecken e dyshemese shpejt dhe lehte per nje larje sa me te thjeshte.

Lar?s pllakash

0 nga 5
(0)
 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.

Lar?s selikoni

0 nga 5
(0)

Mjaft me sfyngjer?t e bezdish?m.

Ky lar?s fantastik prej selikoni.

0 nga 5
(0)
 • Kjo fur?? pastrimi n? form? palm? e leht? p?r t’u p?rdorur dhe praktike.
 • P?r pastrim, duhet t? shtypni vet?m butonin e sip?rm p?r t? shkarkuar l?ngun.
 • Kund?r g?rvishtjeve dhe i sigurt.

Doreza per Larjen e Eneve

0 nga 5
(0)

Lani enet pa patur nevoje qe te demtoni duart me detergjentin e eneve.
?? Doreza silikoni
?? Nuk ngjisin
?? Antibakterial
?? Jane rezistente dhe zgjasin teper gjate
?? Mbrojne ambjentin

Fshes? elektrike 2n1

0 nga 5
(0)

Pastroni me leht?si ?do lloj sip?rfaqe t? fort?.

Pastron dhe l?mon dyshemen ose parketin, duke l?n? sip?rfaqen pa shenja.

Fshes? korenti me vakum

0 nga 5
(0)

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Fshes? pastrimi

0 nga 5
(0)

Fshes? pastrimi inteligjente me magnet p?r mbledhjen e mbeturinave e pluhurit n? sht?pin? tuaj

Ka material te but? ku mund t? mbledhe dhe grimcat m? t? vogla.

Fshesa Spin Broom

0 nga 5
(0)

Fshese Spin Broom
?? Nuk ka nevoje per bateri, kabuj ose qeska.
?? Pastron pluhurin, xhamat e thyer, etj.
?? Zbrazet ne vetem disa sekonda.
?? Eshte e lehte ne peshe dhe perdoret shume thjeshte

Fur?? p?r larjen e pjatave

0 nga 5
(0)
 • Ky produkt kaq praktik q? do t’ju ndihmoj? n? kuzhinat tuaja.
 • Pastron pjatat e kuzhin?s n? m?nyr? efektive.
 • Nuk krijon g?rvishje.
 • Shum? e but? edhe praktike.
 • Esht? shum? e thjesht? edhe praktike n? p?rdorim.

Fur?? pastimi

0 nga 5
(0)
 • Furc? Ideale p?r pastrimin e dritareve.
 • Kjo do t’ju ndihmoj? t? pastroni papast?rtit? dhe pluhurin e bllokuar n? pjes?t m? t? ngushta.
 • Do t’ju lejoj? t? hiqni shpejt papast?rtit? dhe pluhurin nga dritarja dhe vendeve t? tjera t? v?shtira p?r t’u arritur.

Furc? Multifunksionale

0 nga 5
(0)

Furc? p?r pastrim t? menj?hersh?m.

Ideale p?r sht?pin? tuaj.

Furc? pastrimi p?r qimet e kafsh?ve

0 nga 5
(0)

Ju mund t? pastroni sip?rfaqet e sht?pis? suaj menj?her?.

Kjo furc? ?sht? ideale p?r sht?pin? tuaj kur ju bashk?jetoni me kafsh?t e preferuara.

Furce kundra Pushit

0 nga 5
(0)

Pastroni ne pak caste cdo lloj pushi qe mund te leshojne rrobat apo kafshet shtepiake.
? Eshte ideale per pushin qe leshojne kafshet tuaja shtepiake
? E dizenjuar me pjesen e pastruesit te pushit nga te dyja anet, e ben ate me eficente
? Pajisja pastrohet lehtesisht, mjafton te vihet ne bazen e vetepastrimit dhe te nxirret perseri
? Furca eshte e vogel dhe e pershtatshme per udhetime
? Permasat e furces 31 x 5.7 cm

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.

Kosh mbeturinash me sensor

0 nga 5
(0)

Ky produkt unik vjen tashm? p?r ju.

Hapeni shpejt kapakun n? nj? sekond?.

Kov p?r larje

0 nga 5
(0)

Ruani shk?lqimin e parketit ose pllava tuaja me shtresa duke e lar? rregullisht? me k?t? shtup?.

N?p?rmjet k?saj shtupe mbrojt?se ruhet parketi? dhe pllakat nga d?mtimet.

Kov? p?r lajre

0 nga 5
(0)

Kov? p?r larjen e sht?pis?, mjaft e leht? dhe praktike me shtrydhje.

Mjaft? m? me leckat e vjetra, erdhi momenti i z?vend?simit.

Kove me Veteshtrydhje

0 nga 5
(0)

Per nje pastrim sa me te lehte te dyshemese suaj, ju vjen ne ndihme kjo kove me veteshtrydhje. SHtrydh lecken e dyshemese shpejt dhe lehte per nje larje sa me te thjeshte.

Lar?s pllakash

0 nga 5
(0)
 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.

Lar?s selikoni

0 nga 5
(0)

Mjaft me sfyngjer?t e bezdish?m.

Ky lar?s fantastik prej selikoni.

Po shfaqen 1–20 nga 34 përfundime gjithsej