Pastrues pushi

  • Pastruese pushi me korent.
  • Super e sakte n? heqjen e pushit nga rrobat.
  • Kok? me thika rezerv?.
  • 2 furc?a p?r pastrim.
  • P?rdoret me karikim ose direkt n? korent.
  • Super e shpejte n? pastrim.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Pastruese pushi me korent.

Pajisur me nj? bateri t? azhurnuar me kapacitet m? t? madh, ju ndihmon t? kurseni para n? blerjen e bateris?.

Vet?m 2 or? p?r karikim t? plot?.

Mund t? jet? i vazhduesh?m duke punuar p?r 60 minuta.

Kabull universal USB p?rshtatet n? ?do vend dhe mund ta ?oni kudo p?r p?rdorim t? p?rditsh?m, udh?tim rrugor ose udh?tim.

Specifikat

  • Ngjyra: e bardh?
  • Materiali: ABS
  • Madh?sia: 19.5 * 8.5cm
  • Fur?? pastrimi