Hekur me kaldaje DSP

> > SKU: hekur-me-kaldaje-dsp

Hekur me kaldaje i markes DSP modeli KD1005
Nje hekur profesional me performance te shkelqyer me fuqi 2600w duke eleminuar edhe rrudhat me te veshtira per cdo lloj pelhure
Me nje sistem vetepastrimi dhe i paisur me pllake qeramike e cila ofron nje siguri maksimale ne rrobat tuaja

6,990 L

Krahasoni

Përshkrim

T? gjitha rrudhat eliminohen mjaft shpejt vet?m me disa kalime fal? avullit t? vazhduesh?m.
Me depozit? uji q? e b?n hekurin shum? profesional
Hekuri ?sht? i paisur me pllake qeramike p?r nj? siguri maksimle p?r rrobat tuaja
Me llamp?n idnikuese e cila tregon kur hekuri ?sht? gati dhe kur ai ?sht? fikur
Gjithashtu i p?rshtatsh?m p?r hekurosje vertikale e cila p?rdoret p?r t? hekurosur perde dhe veshje t? varura.
Kaldaja ?sht? pjesa m? efikase e t? gjith? sistemit t? hekurosjes. Ngrohet shum? shpejt duke lejuar q? avulli t? prodhohet menj?her?
Sistem vetepastrimi.