Hekurosje

1,590 L

Hekur me avull Haeger HG-1259

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Hekur me avull praktik p?r hekurosje ideale rrobash.
 • Mund ta p?rdorni dhe si nj? hekur vertikal p?r t? hekurosur k?mishat tuaja dhe rifreskuar perdet tuaja.
 • Hekurosni pa djegie n? p?lhurat tuaja.
 • Veshjet do t? duken si t? reja.
 • Cil?si maksimale.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Hekur dore vertikal

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Gati p?r t?u p?rdorur n? ?do moment.
 • Fal? p?rmasave kompakte mund ta merrni me vete kudo, n? valixhen tuaj gjat? udh?timeve p?r t? pasur rroba t? hekurosura n? ?do rast.
 • Hekurosje vertikale dhe shum? i leht? n? p?rdorim.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Tavolin? mini p?r hekurosje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Tavolin? hekurosje me k?mb? t? palosshme.
 • Hekurosja e rrobave tuaja mund t? jet? kaq praktike me k?t? tavoline mini.
 • Mbulesa e l?vizshme dhe e lashme.
 • Material me cil?si t? mir?, m? i q?ndruesh?m.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Hekur

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Zgjidhia optimale p?r amvisat dhe jo vetem, vjen hekuri profesional Sonifer 1200W.
 • Hekur me teknologji m? t? lart? t? hekurosies me shume avull, vet?-pastrim, anti kalkare.
 • Me pllak? qeramike ultra rezistente.

 

 

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L 4,990 L

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ky produkte u ndihmon ne hekurosjen e rrobave duket ber nje pune sa me efikase sa me me te lehte.

E pershtashme per te gjitha materialet e rrobave

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Ideal p?r sht?pit? tuaja.

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja

Shtoje në shportëKrahasoni
4,490 L

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
SKU: clear-view-cover-case-to-galasy-2016-pink

Hekur rrobash me pllake qeramike
? Pllaka e hekurit eshte material qeramike.
? Fuqia:2000 wat
? Kapaciteti mbajtes i ujit: 350 ml.
? Me sistem vetpastrimi.
? Material qe nuk ngjit dhe nuk demton veshjet.
? Me mundesi per hekurosje vertikale

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Hekur Vertikal

0 nga 5
(0)
SKU: hekur-vertikal

Ky hekur dore me avull, ndihmon ne pastrimin dhe hekurosjen e rrobave lehte dhe shpejte. Mund te perdoret dhe per trajtime me avull te fytyres fale kokave shtese qe ndodhen ne pako.
?? Fuqia: 1200 W
?? Pastron rrobat thellesisht.
?? Nuk ze shume hapesire dhe eshte epershtatshme per udhetime.

Shtoje në shportëKrahasoni
6,990 L

Hekur me kaldaje DSP

0 nga 5
(0)
SKU: hekur-me-kaldaje-dsp

Hekur me kaldaje i markes DSP modeli KD1005
Nje hekur profesional me performance te shkelqyer me fuqi 2600w duke eleminuar edhe rrudhat me te veshtira per cdo lloj pelhure
Me nje sistem vetepastrimi dhe i paisur me pllake qeramike e cila ofron nje siguri maksimale ne rrobat tuaja

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Hekur rrobash me avull

0 nga 5
(0)
SKU: hekur-rrobash-me-avull

? Fuqia 1400W?
? Furnizimi me energji elektrike 220-240V, 50 Hz
? Hekurosje me avull
? Avulli vertikal

Shtoje në shportëKrahasoni
6,990 L

Hekur Vertikal me Avull

0 nga 5
(0)
SKU: hekur-vertikal-me-avull

? Perfekt p?r k?misha dhe fustane
? P?rdoret n? t? gjitha materialet
? I pajisur me var?se rrobash dhe fur?? p?r pastrim pushi
?? Me 10 nivele nxeht?sie
?? Ngrohet n? koh? rekord p?r 35-45 sek
?? Depozit? avulli me fuqi 40g/min
?? Kapaciteti i depozit?s s? ujit: 2.5 L
?? P?rmasat: 34x45x160 cm
?? Kabull avulli: 1.15 m
?? Fuqia: 2000 Watt

Shtoje në shportëKrahasoni
1,890 L

Hekur Vertikal

0 nga 5
(0)
SKU: hekur-vertikal-2

Deshironi te hekurosni pa bere rremuje apo ne hapesira te vogla? Ky produkt eshte i duhuri per ju, pasi mundeson hekurosjen vertikalisht te rrobave. Mund te merret me vete dhe ne udh?time per shkak madhesise se tij relativisht te vogel.
?? Fuqia: 1000 W
?? Material: ABS
?? 3 nivele temperature

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Hekur Rrobash

0 nga 5
(0)
SKU: hekur

Hekurosni rrobat ne menyre perfekte shpejt dhe lehte.
?? Fuqia Maksimale 1600 watt
?? Mundeson qe te punoni shpejt
?? Eshte eficent
?? Cliron sasi te mjaftueshme avulli

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Hekur me Avull

0 nga 5
(0)
SKU: hekur-me-avull-3

Hekurosni e menyre perfekte rrobat tuaja me kete hekur multifunksional.
?? Mund te hekurosni me avull, pa avull apo vertikalisht
?? Kapaciteti i ujit 350 ml
?? Fuqia 2400 watt
?? Permasat e pllakes se qeramikes 11.8 x 23 cm

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Hekur Rrobash

0 nga 5
(0)
SKU: hekur-rrobash-2

Hekurosni lehtesisht edhe pjeset me te rrudhosura te rrobave.
?? Punon shpejt dhe me avull
?? Hekuri ka nje nje maje te theksuar edhe per cepat me te veshtire
?? Fiket ne momentin kur ka mbi nxehje
?? Fuqia 1400 watt

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Hekur

0 nga 5
(0)
SKU: hekur-2

Hekurosni rrobat shpejt dhe lehte me kete hekur te markes se mirenjohur Sokany.
?? Nivele te ndryshme nxehtesie dhe avulli
?? Fuqia 2200 watt
?? Fleksibel dhe praktik
?? I pershtatshem per cdo material rrobash

Shtoje në shportëKrahasoni
7,490 L

Pastrues me Avull

0 nga 5
(0)
SKU: pastrues-me-avull

Deshroni te pastroni pluhurin e tepert ne rrobat qe kane kohe qe qendrojne ne dollap? Ky produkt eshte iedeali per ju.
?? Cliron sasi te madhe avulli
?? Tub i gjate deri e 1.5 metra
?? Kapaciteti i mbajtesit te ujit 1 litra
?? Pajiset me koka te ndryshme furcash per tu peshtatur me cdo cope qe deshironi te pastroni
?? Fuqia 1500 watt

Shtoje në shportëKrahasoni

Hekur me avull Haeger HG-1259

0 nga 5
(0)
 • Hekur me avull praktik p?r hekurosje ideale rrobash.
 • Mund ta p?rdorni dhe si nj? hekur vertikal p?r t? hekurosur k?mishat tuaja dhe rifreskuar perdet tuaja.
 • Hekurosni pa djegie n? p?lhurat tuaja.
 • Veshjet do t? duken si t? reja.
 • Cil?si maksimale.
SKU: N/A

Hekur dore vertikal

0 nga 5
(0)
 • Gati p?r t?u p?rdorur n? ?do moment.
 • Fal? p?rmasave kompakte mund ta merrni me vete kudo, n? valixhen tuaj gjat? udh?timeve p?r t? pasur rroba t? hekurosura n? ?do rast.
 • Hekurosje vertikale dhe shum? i leht? n? p?rdorim.
SKU: N/A

Tavolin? mini p?r hekurosje

0 nga 5
(0)
 • Tavolin? hekurosje me k?mb? t? palosshme.
 • Hekurosja e rrobave tuaja mund t? jet? kaq praktike me k?t? tavoline mini.
 • Mbulesa e l?vizshme dhe e lashme.
 • Material me cil?si t? mir?, m? i q?ndruesh?m.
SKU: N/A

Hekur

0 nga 5
(0)
 • Zgjidhia optimale p?r amvisat dhe jo vetem, vjen hekuri profesional Sonifer 1200W.
 • Hekur me teknologji m? t? lart? t? hekurosies me shume avull, vet?-pastrim, anti kalkare.
 • Me pllak? qeramike ultra rezistente.

 

 

SKU: N/A

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.
SKU: N/A

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)

Ky produkte u ndihmon ne hekurosjen e rrobave duket ber nje pune sa me efikase sa me me te lehte.

E pershtashme per te gjitha materialet e rrobave

SKU: N/A
2,490 L 4,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Ideal p?r sht?pit? tuaja.

SKU: N/A

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja

SKU: N/A

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

SKU: N/A

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)

Hekur rrobash me pllake qeramike
? Pllaka e hekurit eshte material qeramike.
? Fuqia:2000 wat
? Kapaciteti mbajtes i ujit: 350 ml.
? Me sistem vetpastrimi.
? Material qe nuk ngjit dhe nuk demton veshjet.
? Me mundesi per hekurosje vertikale

SKU: clear-view-cover-case-to-galasy-2016-pink

Hekur Vertikal

0 nga 5
(0)

Ky hekur dore me avull, ndihmon ne pastrimin dhe hekurosjen e rrobave lehte dhe shpejte. Mund te perdoret dhe per trajtime me avull te fytyres fale kokave shtese qe ndodhen ne pako.
?? Fuqia: 1200 W
?? Pastron rrobat thellesisht.
?? Nuk ze shume hapesire dhe eshte epershtatshme per udhetime.

SKU: hekur-vertikal

Hekur me kaldaje DSP

0 nga 5
(0)

Hekur me kaldaje i markes DSP modeli KD1005
Nje hekur profesional me performance te shkelqyer me fuqi 2600w duke eleminuar edhe rrudhat me te veshtira per cdo lloj pelhure
Me nje sistem vetepastrimi dhe i paisur me pllake qeramike e cila ofron nje siguri maksimale ne rrobat tuaja

SKU: hekur-me-kaldaje-dsp

Hekur rrobash me avull

0 nga 5
(0)

? Fuqia 1400W?
? Furnizimi me energji elektrike 220-240V, 50 Hz
? Hekurosje me avull
? Avulli vertikal

SKU: hekur-rrobash-me-avull

Hekur Vertikal me Avull

0 nga 5
(0)

? Perfekt p?r k?misha dhe fustane
? P?rdoret n? t? gjitha materialet
? I pajisur me var?se rrobash dhe fur?? p?r pastrim pushi
?? Me 10 nivele nxeht?sie
?? Ngrohet n? koh? rekord p?r 35-45 sek
?? Depozit? avulli me fuqi 40g/min
?? Kapaciteti i depozit?s s? ujit: 2.5 L
?? P?rmasat: 34x45x160 cm
?? Kabull avulli: 1.15 m
?? Fuqia: 2000 Watt

SKU: hekur-vertikal-me-avull

Hekur Vertikal

0 nga 5
(0)

Deshironi te hekurosni pa bere rremuje apo ne hapesira te vogla? Ky produkt eshte i duhuri per ju, pasi mundeson hekurosjen vertikalisht te rrobave. Mund te merret me vete dhe ne udh?time per shkak madhesise se tij relativisht te vogel.
?? Fuqia: 1000 W
?? Material: ABS
?? 3 nivele temperature

SKU: hekur-vertikal-2

Hekur Rrobash

0 nga 5
(0)

Hekurosni rrobat ne menyre perfekte shpejt dhe lehte.
?? Fuqia Maksimale 1600 watt
?? Mundeson qe te punoni shpejt
?? Eshte eficent
?? Cliron sasi te mjaftueshme avulli

SKU: hekur

Hekur me Avull

0 nga 5
(0)

Hekurosni e menyre perfekte rrobat tuaja me kete hekur multifunksional.
?? Mund te hekurosni me avull, pa avull apo vertikalisht
?? Kapaciteti i ujit 350 ml
?? Fuqia 2400 watt
?? Permasat e pllakes se qeramikes 11.8 x 23 cm

SKU: hekur-me-avull-3

Hekur Rrobash

0 nga 5
(0)

Hekurosni lehtesisht edhe pjeset me te rrudhosura te rrobave.
?? Punon shpejt dhe me avull
?? Hekuri ka nje nje maje te theksuar edhe per cepat me te veshtire
?? Fiket ne momentin kur ka mbi nxehje
?? Fuqia 1400 watt

SKU: hekur-rrobash-2

Hekur

0 nga 5
(0)

Hekurosni rrobat shpejt dhe lehte me kete hekur te markes se mirenjohur Sokany.
?? Nivele te ndryshme nxehtesie dhe avulli
?? Fuqia 2200 watt
?? Fleksibel dhe praktik
?? I pershtatshem per cdo material rrobash

SKU: hekur-2

Pastrues me Avull

0 nga 5
(0)

Deshroni te pastroni pluhurin e tepert ne rrobat qe kane kohe qe qendrojne ne dollap? Ky produkt eshte iedeali per ju.
?? Cliron sasi te madhe avulli
?? Tub i gjate deri e 1.5 metra
?? Kapaciteti i mbajtesit te ujit 1 litra
?? Pajiset me koka te ndryshme furcash per tu peshtatur me cdo cope qe deshironi te pastroni
?? Fuqia 1500 watt

SKU: pastrues-me-avull

Hekur me avull Haeger HG-1259

0 nga 5
(0)
 • Hekur me avull praktik p?r hekurosje ideale rrobash.
 • Mund ta p?rdorni dhe si nj? hekur vertikal p?r t? hekurosur k?mishat tuaja dhe rifreskuar perdet tuaja.
 • Hekurosni pa djegie n? p?lhurat tuaja.
 • Veshjet do t? duken si t? reja.
 • Cil?si maksimale.

Hekur dore vertikal

0 nga 5
(0)
 • Gati p?r t?u p?rdorur n? ?do moment.
 • Fal? p?rmasave kompakte mund ta merrni me vete kudo, n? valixhen tuaj gjat? udh?timeve p?r t? pasur rroba t? hekurosura n? ?do rast.
 • Hekurosje vertikale dhe shum? i leht? n? p?rdorim.

Tavolin? mini p?r hekurosje

0 nga 5
(0)
 • Tavolin? hekurosje me k?mb? t? palosshme.
 • Hekurosja e rrobave tuaja mund t? jet? kaq praktike me k?t? tavoline mini.
 • Mbulesa e l?vizshme dhe e lashme.
 • Material me cil?si t? mir?, m? i q?ndruesh?m.

Hekur

0 nga 5
(0)
 • Zgjidhia optimale p?r amvisat dhe jo vetem, vjen hekuri profesional Sonifer 1200W.
 • Hekur me teknologji m? t? lart? t? hekurosies me shume avull, vet?-pastrim, anti kalkare.
 • Me pllak? qeramike ultra rezistente.

 

 

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)

Ky produkte u ndihmon ne hekurosjen e rrobave duket ber nje pune sa me efikase sa me me te lehte.

E pershtashme per te gjitha materialet e rrobave

2,490 L 4,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Ideal p?r sht?pit? tuaja.

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)

Hekur rrobash me pllake qeramike
? Pllaka e hekurit eshte material qeramike.
? Fuqia:2000 wat
? Kapaciteti mbajtes i ujit: 350 ml.
? Me sistem vetpastrimi.
? Material qe nuk ngjit dhe nuk demton veshjet.
? Me mundesi per hekurosje vertikale

Hekur Vertikal

0 nga 5
(0)

Ky hekur dore me avull, ndihmon ne pastrimin dhe hekurosjen e rrobave lehte dhe shpejte. Mund te perdoret dhe per trajtime me avull te fytyres fale kokave shtese qe ndodhen ne pako.
?? Fuqia: 1200 W
?? Pastron rrobat thellesisht.
?? Nuk ze shume hapesire dhe eshte epershtatshme per udhetime.

Hekur me kaldaje DSP

0 nga 5
(0)

Hekur me kaldaje i markes DSP modeli KD1005
Nje hekur profesional me performance te shkelqyer me fuqi 2600w duke eleminuar edhe rrudhat me te veshtira per cdo lloj pelhure
Me nje sistem vetepastrimi dhe i paisur me pllake qeramike e cila ofron nje siguri maksimale ne rrobat tuaja

Hekur rrobash me avull

0 nga 5
(0)

? Fuqia 1400W?
? Furnizimi me energji elektrike 220-240V, 50 Hz
? Hekurosje me avull
? Avulli vertikal

Hekur Vertikal me Avull

0 nga 5
(0)

? Perfekt p?r k?misha dhe fustane
? P?rdoret n? t? gjitha materialet
? I pajisur me var?se rrobash dhe fur?? p?r pastrim pushi
?? Me 10 nivele nxeht?sie
?? Ngrohet n? koh? rekord p?r 35-45 sek
?? Depozit? avulli me fuqi 40g/min
?? Kapaciteti i depozit?s s? ujit: 2.5 L
?? P?rmasat: 34x45x160 cm
?? Kabull avulli: 1.15 m
?? Fuqia: 2000 Watt

Hekur Vertikal

0 nga 5
(0)

Deshironi te hekurosni pa bere rremuje apo ne hapesira te vogla? Ky produkt eshte i duhuri per ju, pasi mundeson hekurosjen vertikalisht te rrobave. Mund te merret me vete dhe ne udh?time per shkak madhesise se tij relativisht te vogel.
?? Fuqia: 1000 W
?? Material: ABS
?? 3 nivele temperature

Hekur Rrobash

0 nga 5
(0)

Hekurosni rrobat ne menyre perfekte shpejt dhe lehte.
?? Fuqia Maksimale 1600 watt
?? Mundeson qe te punoni shpejt
?? Eshte eficent
?? Cliron sasi te mjaftueshme avulli

Hekur me Avull

0 nga 5
(0)

Hekurosni e menyre perfekte rrobat tuaja me kete hekur multifunksional.
?? Mund te hekurosni me avull, pa avull apo vertikalisht
?? Kapaciteti i ujit 350 ml
?? Fuqia 2400 watt
?? Permasat e pllakes se qeramikes 11.8 x 23 cm

Hekur Rrobash

0 nga 5
(0)

Hekurosni lehtesisht edhe pjeset me te rrudhosura te rrobave.
?? Punon shpejt dhe me avull
?? Hekuri ka nje nje maje te theksuar edhe per cepat me te veshtire
?? Fiket ne momentin kur ka mbi nxehje
?? Fuqia 1400 watt

Hekur

0 nga 5
(0)

Hekurosni rrobat shpejt dhe lehte me kete hekur te markes se mirenjohur Sokany.
?? Nivele te ndryshme nxehtesie dhe avulli
?? Fuqia 2200 watt
?? Fleksibel dhe praktik
?? I pershtatshem per cdo material rrobash

Pastrues me Avull

0 nga 5
(0)

Deshroni te pastroni pluhurin e tepert ne rrobat qe kane kohe qe qendrojne ne dollap? Ky produkt eshte iedeali per ju.
?? Cliron sasi te madhe avulli
?? Tub i gjate deri e 1.5 metra
?? Kapaciteti i mbajtesit te ujit 1 litra
?? Pajiset me koka te ndryshme furcash per tu peshtatur me cdo cope qe deshironi te pastroni
?? Fuqia 1500 watt

Hekur me avull Haeger HG-1259

0 nga 5
(0)
 • Hekur me avull praktik p?r hekurosje ideale rrobash.
 • Mund ta p?rdorni dhe si nj? hekur vertikal p?r t? hekurosur k?mishat tuaja dhe rifreskuar perdet tuaja.
 • Hekurosni pa djegie n? p?lhurat tuaja.
 • Veshjet do t? duken si t? reja.
 • Cil?si maksimale.

Hekur dore vertikal

0 nga 5
(0)
 • Gati p?r t?u p?rdorur n? ?do moment.
 • Fal? p?rmasave kompakte mund ta merrni me vete kudo, n? valixhen tuaj gjat? udh?timeve p?r t? pasur rroba t? hekurosura n? ?do rast.
 • Hekurosje vertikale dhe shum? i leht? n? p?rdorim.

Tavolin? mini p?r hekurosje

0 nga 5
(0)
 • Tavolin? hekurosje me k?mb? t? palosshme.
 • Hekurosja e rrobave tuaja mund t? jet? kaq praktike me k?t? tavoline mini.
 • Mbulesa e l?vizshme dhe e lashme.
 • Material me cil?si t? mir?, m? i q?ndruesh?m.

Hekur

0 nga 5
(0)
 • Zgjidhia optimale p?r amvisat dhe jo vetem, vjen hekuri profesional Sonifer 1200W.
 • Hekur me teknologji m? t? lart? t? hekurosies me shume avull, vet?-pastrim, anti kalkare.
 • Me pllak? qeramike ultra rezistente.

 

 

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)
 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)

Ky produkte u ndihmon ne hekurosjen e rrobave duket ber nje pune sa me efikase sa me me te lehte.

E pershtashme per te gjitha materialet e rrobave

2,490 L 4,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Ideal p?r sht?pit? tuaja.

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja

Hekur dore me avull

0 nga 5
(0)

Hekuri dor?s ?sht? perfekt p?r garderob?n tuaj.

Kjo paisje e vog?l e mrekullueshme ju vjen n? ndihm? te hekurosni rrobat nga varsja.

Hekur rrobash

0 nga 5
(0)

Hekur rrobash me pllake qeramike
? Pllaka e hekurit eshte material qeramike.
? Fuqia:2000 wat
? Kapaciteti mbajtes i ujit: 350 ml.
? Me sistem vetpastrimi.
? Material qe nuk ngjit dhe nuk demton veshjet.
? Me mundesi per hekurosje vertikale

Hekur Vertikal

0 nga 5
(0)

Ky hekur dore me avull, ndihmon ne pastrimin dhe hekurosjen e rrobave lehte dhe shpejte. Mund te perdoret dhe per trajtime me avull te fytyres fale kokave shtese qe ndodhen ne pako.
?? Fuqia: 1200 W
?? Pastron rrobat thellesisht.
?? Nuk ze shume hapesire dhe eshte epershtatshme per udhetime.

Hekur me kaldaje DSP

0 nga 5
(0)

Hekur me kaldaje i markes DSP modeli KD1005
Nje hekur profesional me performance te shkelqyer me fuqi 2600w duke eleminuar edhe rrudhat me te veshtira per cdo lloj pelhure
Me nje sistem vetepastrimi dhe i paisur me pllake qeramike e cila ofron nje siguri maksimale ne rrobat tuaja

Hekur rrobash me avull

0 nga 5
(0)

? Fuqia 1400W?
? Furnizimi me energji elektrike 220-240V, 50 Hz
? Hekurosje me avull
? Avulli vertikal

Hekur Vertikal me Avull

0 nga 5
(0)

? Perfekt p?r k?misha dhe fustane
? P?rdoret n? t? gjitha materialet
? I pajisur me var?se rrobash dhe fur?? p?r pastrim pushi
?? Me 10 nivele nxeht?sie
?? Ngrohet n? koh? rekord p?r 35-45 sek
?? Depozit? avulli me fuqi 40g/min
?? Kapaciteti i depozit?s s? ujit: 2.5 L
?? P?rmasat: 34x45x160 cm
?? Kabull avulli: 1.15 m
?? Fuqia: 2000 Watt

Hekur Vertikal

0 nga 5
(0)

Deshironi te hekurosni pa bere rremuje apo ne hapesira te vogla? Ky produkt eshte i duhuri per ju, pasi mundeson hekurosjen vertikalisht te rrobave. Mund te merret me vete dhe ne udh?time per shkak madhesise se tij relativisht te vogel.
?? Fuqia: 1000 W
?? Material: ABS
?? 3 nivele temperature

Hekur Rrobash

0 nga 5
(0)

Hekurosni rrobat ne menyre perfekte shpejt dhe lehte.
?? Fuqia Maksimale 1600 watt
?? Mundeson qe te punoni shpejt
?? Eshte eficent
?? Cliron sasi te mjaftueshme avulli

Hekur me Avull

0 nga 5
(0)

Hekurosni e menyre perfekte rrobat tuaja me kete hekur multifunksional.
?? Mund te hekurosni me avull, pa avull apo vertikalisht
?? Kapaciteti i ujit 350 ml
?? Fuqia 2400 watt
?? Permasat e pllakes se qeramikes 11.8 x 23 cm

Hekur Rrobash

0 nga 5
(0)

Hekurosni lehtesisht edhe pjeset me te rrudhosura te rrobave.
?? Punon shpejt dhe me avull
?? Hekuri ka nje nje maje te theksuar edhe per cepat me te veshtire
?? Fiket ne momentin kur ka mbi nxehje
?? Fuqia 1400 watt

Hekur

0 nga 5
(0)

Hekurosni rrobat shpejt dhe lehte me kete hekur te markes se mirenjohur Sokany.
?? Nivele te ndryshme nxehtesie dhe avulli
?? Fuqia 2200 watt
?? Fleksibel dhe praktik
?? I pershtatshem per cdo material rrobash

Pastrues me Avull

0 nga 5
(0)

Deshroni te pastroni pluhurin e tepert ne rrobat qe kane kohe qe qendrojne ne dollap? Ky produkt eshte iedeali per ju.
?? Cliron sasi te madhe avulli
?? Tub i gjate deri e 1.5 metra
?? Kapaciteti i mbajtesit te ujit 1 litra
?? Pajiset me koka te ndryshme furcash per tu peshtatur me cdo cope qe deshironi te pastroni
?? Fuqia 1500 watt

Po shfaqen 1–20 nga 26 përfundime gjithsej