-30%
,

Hekur Vertikal me Avull

DSP

Krahaso

👗 Perfekt pĂ«r kĂ«misha dhe fustane
👍 PĂ«rdoret nĂ« tĂ« gjitha materialet
👌 I pajisur me varĂ«se rrobash dhe furçë pĂ«r pastrim pushi
đŸ”žïž Me 10 nivele nxehtĂ«sie
đŸ”žïž Ngrohet nĂ« kohĂ« rekord pĂ«r 35-45 sek
đŸ”žïž DepozitĂ« avulli me fuqi 40g/min
đŸ”žïž Kapaciteti i depozitĂ«s sĂ« ujit: 2.5 L
đŸ”žïž PĂ«rmasat: 34x45x160 cm
đŸ”žïž Kabull avulli: 1.15 m
đŸ”žïž Fuqia: 2000 Watt

6,990 L 9,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

DSP