Mbajtese Pecetash 3 ne 1

> SKU: mbajtese-pecetash-3-ne-1

Per nje kuzhine sa me te rregullt dhe te paster, pajisuni me kete mbajtese pecetash. Sherben dhe si mbajtese e objekteve te tjera ne kuzhine.
?? Shkeput pecetat nga njera-tjetra lehte dhe shpejt
?? Ka 3 hapesira perkatesisht per leter alumini, leter plastike dhe peceta kuzhine.
?? Erezat, sheqer, kripe apo dicka tjeter ne raftin e siper mbajtes
? Montohet mjaft thjeshte me dy vida ter perfshira ne paketim
? Permasat 39 x 7.5 x 24.5 cm

1,290 L

Krahasoni