, ,

Grirese

Sonifer

Krahaso

Prini dhe grini mish, perime apo fruta me griresin e ri elektrik Sonifer, shpejt dhe lehte.
đŸ”žïž Permban 2 dasa perkatesisht 500 dhe 200 ml, per te pergatitur shume ushqime njekohesiht
đŸ”žïž 2 nivele shpejtesie
đŸ”žïž Ka nje motorr te fuqishem dhe mbrojtje ndaj mbinxehtesise
đŸ”žïž Sistem thikash Quad
đŸ”žïž Fuqia 250 watt
đŸ”žïž Permasat: 21 cm me tasin 200ml, 33 cm me te dy

2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

Sonifer