Grirëse

2,990 L

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.
Shtoje në shportëKrahasoni
790 L 1,190 L

Grir?s p?r perime

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

M?nyra m? e shpejt? p?r grirjen e perimeve ose te frutave.

P?rgatitni ushqimin tuaj menj?her? duke cop?tuar perimet.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Grir?se dhe kulluese

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Grir?se dhe kulluese? 2 ne 1.
 • Leht?soni pun?n tuaj n? kuzhin?.
 • Koka prer?se me shum? funksione.
 • Mund ti prisni perimet dhe ti pastroni nepermjet kullimit.
 • Material plastik me prer?se celiku.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Grir?se elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Grir?se perimesh e vog?l por nj? pajisje e fuqishme p?r t? p?rmbushur k?rkesat tuaja ditore n? kuzhin?.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Grir?se elektrike Sonifer SF-8051

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Super grir?sja n? t? cil?n mund t? grini 2 produkte nj?koh?sisht!
 • Pjesa posht? p?rdoret p?r grirjen e mishit nd?rsa lart p?r perime.
 • Me dy m?nyra shpejt?sie, e leht? dhe e fort?.
 • Furqia 220W Masa: 500ml dhe 200ml.
Shtoje në shportëKrahasoni
690 L

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Grir?sia manuale e shpejt? dhe pa shpenzuar energji.
 • Praktike dhe e shpejt?.
 • Shum? funksionale p?r kuzhin?n tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Grini perimet dhe pregatisni n? pak minuta ushqimin.
 • Ndryshe nga mikset elektrike, kjo grir?se manuale ?sht? e leht? p?r t?u p?rdorur.
 • Me teh t? mpreht?, ju mund t? grini perime, fruta, mish, etj.
 • E p?rshtatsh?m p?r familjen tuaj apo kampe, piknik dhe udh?time.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Vjen grir?sia manuale e shpejt? dhe pa shpenzuar energji.
 • Shum? funksionale p?r kuzhin?n tuaj.
 • Praktike dhe e shpejt?.
Shtoje në shportëKrahasoni
690 L

Grir?se multifunksionale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Grir?se multifunksionale mjaft? efikase p?r gatim.

Tas plastik p?r te mbledhur ushqimin.

Shtoje në shportëKrahasoni
5,990 L

Grir?se Multifunksionale FIRST AUSTRIA

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Projektuar p?r bluarje t? perimeve frutave t? thatave etj..

Ideale p?r kuzhin?n tuaj.

Shtoje në shportëKrahasoni
7,490 L

Grires Mishi

0 nga 5
(0)
SKU: grires-mishi-first-austria

Grirese elektrike mishi e markes se njohur austriake First Austria. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
?? Fuqia maksimale: 1200W
?? Disk metali
?? Grires metalike

Shtoje në shportëKrahasoni
10,990 L

Grires Mishi

0 nga 5
(0)
SKU: grires-mishi

Grirese elektrike mishi e markes se njohur austriake First Austria. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
?? Fuqia maksimale: 1800W
?? Disk metali
?? Grires metalike

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Grirese

0 nga 5
(0)
SKU: grirese-3

Nese deshironi te grini perimet,mishin apo fruta shpejt dhe lehte, ky produkt eshte i duhuri per ju.
?? I ndertuar me thika te mprehta per grirje sa me efikase
?? I thjeshte ne perdorim, mjafton te mbani nje buton shtypur
?? Pastrohet lehtesisht
?? Kapacitet 2l, e pershtatshme per te pergatitur ushqim per rreth 4 persona
?? Permasat 23 x 21 x 28 cm
?? Fuqia 250 Watt

Shtoje në shportëKrahasoni
3,090 L

Grirese

0 nga 5
(0)
SKU: grirese

?? Tep?r e shpejt? dhe efikase n? procesin e grirjes s? ushqimeve tuaja.
?? Mund t? grini gjithcka si perimet, frutat apo edhe mishin
?? Nje motor t? fuqish?m dhe tehe grir?se prej materiali celiku inoks mjaft t? mprehta
?? 2 nivele shpejt?sie.
?? Fuqia 300 W .
?? E leht? p?r tu pastruar.

Shtoje në shportëKrahasoni
Vendmbajtëse 1,190 L

Grirese 4 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: grirese-4-ne-1

Grirese 4 ne 1 vetem per ju
Mund te grini, te thani sallat, te perzjeni apo te ndani te verdhen e vezes
Perbehet nga plastike dhe grirse celiku
Kapaciteti 1.8 Litra

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Grirese Elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: grirese-elektrike

Grini fruta apo perime ne pak minuta me kete grirese. Mund te pergatisni dhe ushqime femijesh, qofte etj.
?? Eshte e thjeshte ne perdorim
?? Pastrohet lehte.
?? Perbehet nga material cilesor dhe rezistent

Shtoje në shportëKrahasoni

Grirese erezash

0 nga 5
(0)
SKU: grirese-erezash

Grireset kaq te bukura dhe praktike te erezave dhe kripes tani i gjeni tek ne
Perdoren dhe lahen shume thjeshte
Kaq te bukura dhe te tejdukshme
Mund te copetoni cdo lloj ereze

Lexoni më shumëKrahasoni
690 L

Grirese fruta perimesh

0 nga 5
(0)
SKU: grirese-fruta-perimesh

Deshironi nje grirese multifunksjonale dhe mjaft efikase per gatim?
Qelik qe nuk ndryshket dhe me teh te mprehte
Tas plastik per te mbledhur ushqimin
Lahet shume shprejt dhe e shendetshme per ju
Permasat 24.5 * 19 * 5.5cm

Shtoje në shportëKrahasoni
790 L

Grirese Hudhrash

0 nga 5
(0)
SKU: grirese-hudhrash

Mini grirese dhe prerese hudhrash.
?? Mjafton te vendosni hudhren ne pjesen e thikave dhe te ushtroni presion ne kapak
?? Mund te perdoret dhe per fruta apo perime te tjera
?? Praktike dhe pastrohet lehtesisht
?? Permasat 7.5x 6 x 7.5cm

Shtoje në shportëKrahasoni
790 L

Grirese Manuale Nicer Dicer

0 nga 5
(0)
SKU: grirese-manuale-nicer-dicer

Grini perimet dhe pergatisni ushqime ne pak minuta.
?? E thjeshte ne perdorim
?? Tasi i perbere nga plastike rezistente
?? Tehe metalike te mprehta
?? Pastrohet lehtesisht
?? Kapaciteti 0.35 litra

Shtoje në shportëKrahasoni

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.
SKU: N/A

Grir?s p?r perime

0 nga 5
(0)

M?nyra m? e shpejt? p?r grirjen e perimeve ose te frutave.

P?rgatitni ushqimin tuaj menj?her? duke cop?tuar perimet.

SKU: N/A

Grir?se dhe kulluese

0 nga 5
(0)
 • Grir?se dhe kulluese? 2 ne 1.
 • Leht?soni pun?n tuaj n? kuzhin?.
 • Koka prer?se me shum? funksione.
 • Mund ti prisni perimet dhe ti pastroni nepermjet kullimit.
 • Material plastik me prer?se celiku.
SKU: N/A

Grir?se elektrike

0 nga 5
(0)
 • Grir?se perimesh e vog?l por nj? pajisje e fuqishme p?r t? p?rmbushur k?rkesat tuaja ditore n? kuzhin?.
SKU: N/A

Grir?se elektrike Sonifer SF-8051

0 nga 5
(0)
 • Super grir?sja n? t? cil?n mund t? grini 2 produkte nj?koh?sisht!
 • Pjesa posht? p?rdoret p?r grirjen e mishit nd?rsa lart p?r perime.
 • Me dy m?nyra shpejt?sie, e leht? dhe e fort?.
 • Furqia 220W Masa: 500ml dhe 200ml.
SKU: N/A

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Grir?sia manuale e shpejt? dhe pa shpenzuar energji.
 • Praktike dhe e shpejt?.
 • Shum? funksionale p?r kuzhin?n tuaj.
SKU: N/A

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Grini perimet dhe pregatisni n? pak minuta ushqimin.
 • Ndryshe nga mikset elektrike, kjo grir?se manuale ?sht? e leht? p?r t?u p?rdorur.
 • Me teh t? mpreht?, ju mund t? grini perime, fruta, mish, etj.
 • E p?rshtatsh?m p?r familjen tuaj apo kampe, piknik dhe udh?time.
SKU: N/A

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Vjen grir?sia manuale e shpejt? dhe pa shpenzuar energji.
 • Shum? funksionale p?r kuzhin?n tuaj.
 • Praktike dhe e shpejt?.
SKU: N/A

Grir?se multifunksionale

0 nga 5
(0)

Grir?se multifunksionale mjaft? efikase p?r gatim.

Tas plastik p?r te mbledhur ushqimin.

SKU: N/A

Grir?se Multifunksionale FIRST AUSTRIA

0 nga 5
(0)

Projektuar p?r bluarje t? perimeve frutave t? thatave etj..

Ideale p?r kuzhin?n tuaj.

SKU: N/A

Grires Mishi

0 nga 5
(0)

Grirese elektrike mishi e markes se njohur austriake First Austria. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
?? Fuqia maksimale: 1200W
?? Disk metali
?? Grires metalike

SKU: grires-mishi-first-austria

Grires Mishi

0 nga 5
(0)

Grirese elektrike mishi e markes se njohur austriake First Austria. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
?? Fuqia maksimale: 1800W
?? Disk metali
?? Grires metalike

SKU: grires-mishi

Grirese

0 nga 5
(0)

Nese deshironi te grini perimet,mishin apo fruta shpejt dhe lehte, ky produkt eshte i duhuri per ju.
?? I ndertuar me thika te mprehta per grirje sa me efikase
?? I thjeshte ne perdorim, mjafton te mbani nje buton shtypur
?? Pastrohet lehtesisht
?? Kapacitet 2l, e pershtatshme per te pergatitur ushqim per rreth 4 persona
?? Permasat 23 x 21 x 28 cm
?? Fuqia 250 Watt

SKU: grirese-3

Grirese

0 nga 5
(0)

?? Tep?r e shpejt? dhe efikase n? procesin e grirjes s? ushqimeve tuaja.
?? Mund t? grini gjithcka si perimet, frutat apo edhe mishin
?? Nje motor t? fuqish?m dhe tehe grir?se prej materiali celiku inoks mjaft t? mprehta
?? 2 nivele shpejt?sie.
?? Fuqia 300 W .
?? E leht? p?r tu pastruar.

SKU: grirese
Vendmbajtëse

Grirese 4 ne 1

0 nga 5
(0)

Grirese 4 ne 1 vetem per ju
Mund te grini, te thani sallat, te perzjeni apo te ndani te verdhen e vezes
Perbehet nga plastike dhe grirse celiku
Kapaciteti 1.8 Litra

SKU: grirese-4-ne-1

Grirese Elektrike

0 nga 5
(0)

Grini fruta apo perime ne pak minuta me kete grirese. Mund te pergatisni dhe ushqime femijesh, qofte etj.
?? Eshte e thjeshte ne perdorim
?? Pastrohet lehte.
?? Perbehet nga material cilesor dhe rezistent

SKU: grirese-elektrike

Grirese erezash

0 nga 5
(0)

Grireset kaq te bukura dhe praktike te erezave dhe kripes tani i gjeni tek ne
Perdoren dhe lahen shume thjeshte
Kaq te bukura dhe te tejdukshme
Mund te copetoni cdo lloj ereze

SKU: grirese-erezash

Grirese fruta perimesh

0 nga 5
(0)

Deshironi nje grirese multifunksjonale dhe mjaft efikase per gatim?
Qelik qe nuk ndryshket dhe me teh te mprehte
Tas plastik per te mbledhur ushqimin
Lahet shume shprejt dhe e shendetshme per ju
Permasat 24.5 * 19 * 5.5cm

SKU: grirese-fruta-perimesh

Grirese Hudhrash

0 nga 5
(0)

Mini grirese dhe prerese hudhrash.
?? Mjafton te vendosni hudhren ne pjesen e thikave dhe te ushtroni presion ne kapak
?? Mund te perdoret dhe per fruta apo perime te tjera
?? Praktike dhe pastrohet lehtesisht
?? Permasat 7.5x 6 x 7.5cm

SKU: grirese-hudhrash

Grirese Manuale Nicer Dicer

0 nga 5
(0)

Grini perimet dhe pergatisni ushqime ne pak minuta.
?? E thjeshte ne perdorim
?? Tasi i perbere nga plastike rezistente
?? Tehe metalike te mprehta
?? Pastrohet lehtesisht
?? Kapaciteti 0.35 litra

SKU: grirese-manuale-nicer-dicer

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.

Grir?s p?r perime

0 nga 5
(0)

M?nyra m? e shpejt? p?r grirjen e perimeve ose te frutave.

P?rgatitni ushqimin tuaj menj?her? duke cop?tuar perimet.

Grir?se dhe kulluese

0 nga 5
(0)
 • Grir?se dhe kulluese? 2 ne 1.
 • Leht?soni pun?n tuaj n? kuzhin?.
 • Koka prer?se me shum? funksione.
 • Mund ti prisni perimet dhe ti pastroni nepermjet kullimit.
 • Material plastik me prer?se celiku.

Grir?se elektrike

0 nga 5
(0)
 • Grir?se perimesh e vog?l por nj? pajisje e fuqishme p?r t? p?rmbushur k?rkesat tuaja ditore n? kuzhin?.

Grir?se elektrike Sonifer SF-8051

0 nga 5
(0)
 • Super grir?sja n? t? cil?n mund t? grini 2 produkte nj?koh?sisht!
 • Pjesa posht? p?rdoret p?r grirjen e mishit nd?rsa lart p?r perime.
 • Me dy m?nyra shpejt?sie, e leht? dhe e fort?.
 • Furqia 220W Masa: 500ml dhe 200ml.

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Grir?sia manuale e shpejt? dhe pa shpenzuar energji.
 • Praktike dhe e shpejt?.
 • Shum? funksionale p?r kuzhin?n tuaj.

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Grini perimet dhe pregatisni n? pak minuta ushqimin.
 • Ndryshe nga mikset elektrike, kjo grir?se manuale ?sht? e leht? p?r t?u p?rdorur.
 • Me teh t? mpreht?, ju mund t? grini perime, fruta, mish, etj.
 • E p?rshtatsh?m p?r familjen tuaj apo kampe, piknik dhe udh?time.

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Vjen grir?sia manuale e shpejt? dhe pa shpenzuar energji.
 • Shum? funksionale p?r kuzhin?n tuaj.
 • Praktike dhe e shpejt?.

Grir?se multifunksionale

0 nga 5
(0)

Grir?se multifunksionale mjaft? efikase p?r gatim.

Tas plastik p?r te mbledhur ushqimin.

Grir?se Multifunksionale FIRST AUSTRIA

0 nga 5
(0)

Projektuar p?r bluarje t? perimeve frutave t? thatave etj..

Ideale p?r kuzhin?n tuaj.

Grires Mishi

0 nga 5
(0)

Grirese elektrike mishi e markes se njohur austriake First Austria. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
?? Fuqia maksimale: 1200W
?? Disk metali
?? Grires metalike

Grires Mishi

0 nga 5
(0)

Grirese elektrike mishi e markes se njohur austriake First Austria. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
?? Fuqia maksimale: 1800W
?? Disk metali
?? Grires metalike

Grirese

0 nga 5
(0)

Nese deshironi te grini perimet,mishin apo fruta shpejt dhe lehte, ky produkt eshte i duhuri per ju.
?? I ndertuar me thika te mprehta per grirje sa me efikase
?? I thjeshte ne perdorim, mjafton te mbani nje buton shtypur
?? Pastrohet lehtesisht
?? Kapacitet 2l, e pershtatshme per te pergatitur ushqim per rreth 4 persona
?? Permasat 23 x 21 x 28 cm
?? Fuqia 250 Watt

Grirese

0 nga 5
(0)

?? Tep?r e shpejt? dhe efikase n? procesin e grirjes s? ushqimeve tuaja.
?? Mund t? grini gjithcka si perimet, frutat apo edhe mishin
?? Nje motor t? fuqish?m dhe tehe grir?se prej materiali celiku inoks mjaft t? mprehta
?? 2 nivele shpejt?sie.
?? Fuqia 300 W .
?? E leht? p?r tu pastruar.

Vendmbajtëse

Grirese 4 ne 1

0 nga 5
(0)

Grirese 4 ne 1 vetem per ju
Mund te grini, te thani sallat, te perzjeni apo te ndani te verdhen e vezes
Perbehet nga plastike dhe grirse celiku
Kapaciteti 1.8 Litra

Grirese Elektrike

0 nga 5
(0)

Grini fruta apo perime ne pak minuta me kete grirese. Mund te pergatisni dhe ushqime femijesh, qofte etj.
?? Eshte e thjeshte ne perdorim
?? Pastrohet lehte.
?? Perbehet nga material cilesor dhe rezistent

Grirese erezash

0 nga 5
(0)

Grireset kaq te bukura dhe praktike te erezave dhe kripes tani i gjeni tek ne
Perdoren dhe lahen shume thjeshte
Kaq te bukura dhe te tejdukshme
Mund te copetoni cdo lloj ereze

Grirese fruta perimesh

0 nga 5
(0)

Deshironi nje grirese multifunksjonale dhe mjaft efikase per gatim?
Qelik qe nuk ndryshket dhe me teh te mprehte
Tas plastik per te mbledhur ushqimin
Lahet shume shprejt dhe e shendetshme per ju
Permasat 24.5 * 19 * 5.5cm

Grirese Hudhrash

0 nga 5
(0)

Mini grirese dhe prerese hudhrash.
?? Mjafton te vendosni hudhren ne pjesen e thikave dhe te ushtroni presion ne kapak
?? Mund te perdoret dhe per fruta apo perime te tjera
?? Praktike dhe pastrohet lehtesisht
?? Permasat 7.5x 6 x 7.5cm

Grirese Manuale Nicer Dicer

0 nga 5
(0)

Grini perimet dhe pergatisni ushqime ne pak minuta.
?? E thjeshte ne perdorim
?? Tasi i perbere nga plastike rezistente
?? Tehe metalike te mprehta
?? Pastrohet lehtesisht
?? Kapaciteti 0.35 litra

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.

Grir?s p?r perime

0 nga 5
(0)

M?nyra m? e shpejt? p?r grirjen e perimeve ose te frutave.

P?rgatitni ushqimin tuaj menj?her? duke cop?tuar perimet.

Grir?se dhe kulluese

0 nga 5
(0)
 • Grir?se dhe kulluese? 2 ne 1.
 • Leht?soni pun?n tuaj n? kuzhin?.
 • Koka prer?se me shum? funksione.
 • Mund ti prisni perimet dhe ti pastroni nepermjet kullimit.
 • Material plastik me prer?se celiku.

Grir?se elektrike

0 nga 5
(0)
 • Grir?se perimesh e vog?l por nj? pajisje e fuqishme p?r t? p?rmbushur k?rkesat tuaja ditore n? kuzhin?.

Grir?se elektrike Sonifer SF-8051

0 nga 5
(0)
 • Super grir?sja n? t? cil?n mund t? grini 2 produkte nj?koh?sisht!
 • Pjesa posht? p?rdoret p?r grirjen e mishit nd?rsa lart p?r perime.
 • Me dy m?nyra shpejt?sie, e leht? dhe e fort?.
 • Furqia 220W Masa: 500ml dhe 200ml.

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Grir?sia manuale e shpejt? dhe pa shpenzuar energji.
 • Praktike dhe e shpejt?.
 • Shum? funksionale p?r kuzhin?n tuaj.

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Grini perimet dhe pregatisni n? pak minuta ushqimin.
 • Ndryshe nga mikset elektrike, kjo grir?se manuale ?sht? e leht? p?r t?u p?rdorur.
 • Me teh t? mpreht?, ju mund t? grini perime, fruta, mish, etj.
 • E p?rshtatsh?m p?r familjen tuaj apo kampe, piknik dhe udh?time.

Grir?se manuale

0 nga 5
(0)
 • Vjen grir?sia manuale e shpejt? dhe pa shpenzuar energji.
 • Shum? funksionale p?r kuzhin?n tuaj.
 • Praktike dhe e shpejt?.

Grir?se multifunksionale

0 nga 5
(0)

Grir?se multifunksionale mjaft? efikase p?r gatim.

Tas plastik p?r te mbledhur ushqimin.

Grir?se Multifunksionale FIRST AUSTRIA

0 nga 5
(0)

Projektuar p?r bluarje t? perimeve frutave t? thatave etj..

Ideale p?r kuzhin?n tuaj.

Grires Mishi

0 nga 5
(0)

Grirese elektrike mishi e markes se njohur austriake First Austria. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
?? Fuqia maksimale: 1200W
?? Disk metali
?? Grires metalike

Grires Mishi

0 nga 5
(0)

Grirese elektrike mishi e markes se njohur austriake First Austria. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
?? Fuqia maksimale: 1800W
?? Disk metali
?? Grires metalike

Grirese

0 nga 5
(0)

Nese deshironi te grini perimet,mishin apo fruta shpejt dhe lehte, ky produkt eshte i duhuri per ju.
?? I ndertuar me thika te mprehta per grirje sa me efikase
?? I thjeshte ne perdorim, mjafton te mbani nje buton shtypur
?? Pastrohet lehtesisht
?? Kapacitet 2l, e pershtatshme per te pergatitur ushqim per rreth 4 persona
?? Permasat 23 x 21 x 28 cm
?? Fuqia 250 Watt

Grirese

0 nga 5
(0)

?? Tep?r e shpejt? dhe efikase n? procesin e grirjes s? ushqimeve tuaja.
?? Mund t? grini gjithcka si perimet, frutat apo edhe mishin
?? Nje motor t? fuqish?m dhe tehe grir?se prej materiali celiku inoks mjaft t? mprehta
?? 2 nivele shpejt?sie.
?? Fuqia 300 W .
?? E leht? p?r tu pastruar.

Vendmbajtëse

Grirese 4 ne 1

0 nga 5
(0)

Grirese 4 ne 1 vetem per ju
Mund te grini, te thani sallat, te perzjeni apo te ndani te verdhen e vezes
Perbehet nga plastike dhe grirse celiku
Kapaciteti 1.8 Litra

Grirese Elektrike

0 nga 5
(0)

Grini fruta apo perime ne pak minuta me kete grirese. Mund te pergatisni dhe ushqime femijesh, qofte etj.
?? Eshte e thjeshte ne perdorim
?? Pastrohet lehte.
?? Perbehet nga material cilesor dhe rezistent

Grirese erezash

0 nga 5
(0)

Grireset kaq te bukura dhe praktike te erezave dhe kripes tani i gjeni tek ne
Perdoren dhe lahen shume thjeshte
Kaq te bukura dhe te tejdukshme
Mund te copetoni cdo lloj ereze

Grirese fruta perimesh

0 nga 5
(0)

Deshironi nje grirese multifunksjonale dhe mjaft efikase per gatim?
Qelik qe nuk ndryshket dhe me teh te mprehte
Tas plastik per te mbledhur ushqimin
Lahet shume shprejt dhe e shendetshme per ju
Permasat 24.5 * 19 * 5.5cm

Grirese Hudhrash

0 nga 5
(0)

Mini grirese dhe prerese hudhrash.
?? Mjafton te vendosni hudhren ne pjesen e thikave dhe te ushtroni presion ne kapak
?? Mund te perdoret dhe per fruta apo perime te tjera
?? Praktike dhe pastrohet lehtesisht
?? Permasat 7.5x 6 x 7.5cm

Grirese Manuale Nicer Dicer

0 nga 5
(0)

Grini perimet dhe pergatisni ushqime ne pak minuta.
?? E thjeshte ne perdorim
?? Tasi i perbere nga plastike rezistente
?? Tehe metalike te mprehta
?? Pastrohet lehtesisht
?? Kapaciteti 0.35 litra

Po shfaqen 1–20 nga 33 përfundime gjithsej