Tualet

550 L 1,190 L

Kokë dushi me presion

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Kokë dushi me presion (3n1)
▫️Përmban 1 filter të cilësisë së lartë për t’u siguruar që uji që përdorni është i pastër dhe i sigurt.
▫️Ka 3 funksione presioni dhe një funksion masazhi.
▫️Materiali:Plastike

Kodi:S2660

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Mbajtëse plastike Ecco

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mbani tualetin te rregullt dhe te paster cdo moment dhe krijoni hapesire ne tualetin tuaj.
▫️Mbajtëse plastike Ecco
▫️Permasat:42*12cm
▫️Montohet me ngjitje

Kodi: R0148

Lexoni më tepërKrahasoni
990 L 1,290 L

Lares xhamash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

▫️Lani shpejt dhe lehtë xhamat apo ambjente me pllaka.

▫️Me 2 lecka për larje dhe gominë për heqjen e ujit.

▫️Praktike dhe tepër funskionale.

Shtoje në shportëKrahasoni
790 L

Tub per lavaman

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ky tub q? vendoset posht? lavamanit lejon qarkullimin e ujit te shpejt?.
 • I p?rshtatsh?m p?r instalim n? hotele, apartamente, sht?pi dhe mjedise t? tjera.
 • Dizajni me diamet?r t? madh, mund t? shkarkoj? rrjedhje t? madhe t? ujit dhe mbajtur larg aromat
 • Instalimi i leht? dhe shum? praktik.
 • Mund t? p?rkulet sipas situat?s aktuale t? instalimit.
Lexoni më tepërKrahasoni

Mbajtese aksesoresh me 3 kate

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbajt?se aksesor?sh me 3 kate p?r p?rdorim t? ndrysh?m, tualet apo kuzhin?.
 • P?rdoret gjer?sisht p?r vendosjen e shampove, peshqir, pastrues, thar?se flok?sh, shishe er?zash, etj.
 • Ky raft ngjitet dhe nuk ka nevoj? p?r shpime, pa vida, pa vrima.
Lexoni më tepërKrahasoni
590 L

Mbajtese sapuni

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbajt?se sapuni me dy kate.
 • Dizajn i ri i rrotulluesh?m, dy metoda instalimi.
 • Shum? praktike, e leht? p?r t’u pastruar dhe e thjesht? p?r t’u montuar.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Tapet p?r tualet

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Set me 3 tapet? t? vegjel p?r tualet.
 • Me dizenjo t? vecant? p?r tualetin tuaj.
 • Thith leht? ujin dhe pluhurit rezistente ndaj rr?shqitjes.
 • Pastrohet leht?, mund t? lahet direkt me lavatri?e ose duar.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,290 L

Organizues per tualetin

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Organizues p?r aksesoret e tualetit juaj , do t? jet? gjat? gjith? koh?s i rregullt dhe me nj? pamje t? k?ndshme p?r syrin.
 • P?rve?se do t? jet? mjaft komod p?r t? vendosur aksesor?t e tualetit do t? sh?rbrej gjithashtu edhe si kosh p?r rrobat e palara.
 • Dizajn i sofistikuar dhe rezistent.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,590 L

Shport per rroba

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Nj? set kaq praktik dhe i kompletuar p?r tualetin tuaj me 3 shporta.
 • Me nj? dizanj t? bukur p?r ambientit tuaj.
 • Kova e sip?rme mund t? varet n? mur.
 • Instaloni dhe shk?puteni leht?.
 • Rrotat rrotulluese t? l?vizshme 360.
Shtoje në shportëKrahasoni
690 L

Pasqyr?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Pasqyr? kaq praktike.
 • Leht? p?r t? ngjitur n? sip?rfaqe t? l?muar, t? tilla si pllaka, mure, dyer, dritare, dollap tje..
 • B?r? nga?PET me cil?si t? lart?,?leht? p?r t’u ngjitur dhe hequr pa d?mtuar murin tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni
490 L

Mbajt?se sapuni elegante

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbajt?se sapuni elegante n? form? gjethe.
 • Vjen me vet?-kullim lejon q? uji t? rrjedh? shpejt n? lavaman.
 • Dizajni i gjetheve e b?n sht?pin? tuaj m? t? bukur dhe n? mod?.

 

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Mbajt?se tualeti

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Elegante dhe praktike kjo mbajt?se peshqiri dhe aksesor?sh.
 • Do tu dhuroj? nj? pamje t? k?ndshme n? dekorin e tualetit tuaj.
 • Mjaft praktike nuk z? v?nd.
Shtoje në shportëKrahasoni
390 L

Mbajtese koke dushi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

 

 • Kjo mbajt?se e fort? e kok?s s? dushit ngjitet leht?sisht n? pllaka muri ose banjo.
 • Leht? p?r tu aplikuar dhe hequr pa d?mtuar murin.
 • Mbajt?se e l?vizshme e kok?s s? dushit, me shum? ngjyra p?r t? zgjedhur.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Aksesor tualeti

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Per ti shtura sa m shum stil tualetit eshte vendosja e raftit qe eshte dicka ideale dhe organizuese .

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mbajtese leter higjenike

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mbajtsia e leters higjenike eshte nje? aksesor i rendesishem? ne tualet

Sruktura mbajtese vendoset ne mur duke shtuar stil dhe elegance.

Shtoje në shportëKrahasoni
690 L

Kend i vogel tualeti

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ky produkt u ndihmon per organizimin dhe sistemimin e tualetit dhe per te vendosur gjerat e domosdoshe ne raft si shampo sfungjer etj.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Sistemues tualeti

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ky produkte eshte nje aksesor ideal per mbajtjen e shampove apo sapunave likuid ose sendeve te tjera te pershtatshme per tualetin.

Shtoje në shportëKrahasoni
690 L

Mbajt?se p?r sapunin

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mbajt?se p?r sapunin.

Tep?r praktike p?r tualet.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Shapka p?r tualet

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shapkat fantastike p?r pastrimin e k?mb?ve.

K?to shapkat pastrojn? dhe limojn? k?mb?t.

Shtoje në shportëKrahasoni
790 L

Mbajt?se p?r sapunin

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mbajt?se praktike p?r sapu ose detergjent.

Vendoseni n? tualet ose kuzhin?.

Shtoje në shportëKrahasoni

Kokë dushi me presion

0 nga 5
(0)

Kokë dushi me presion (3n1)
▫️Përmban 1 filter të cilësisë së lartë për t’u siguruar që uji që përdorni është i pastër dhe i sigurt.
▫️Ka 3 funksione presioni dhe një funksion masazhi.
▫️Materiali:Plastike

Kodi:S2660

SKU: N/A

Mbajtëse plastike Ecco

0 nga 5
(0)

Mbani tualetin te rregullt dhe te paster cdo moment dhe krijoni hapesire ne tualetin tuaj.
▫️Mbajtëse plastike Ecco
▫️Permasat:42*12cm
▫️Montohet me ngjitje

Kodi: R0148

SKU: N/A
Disponueshmëria:

S’ka stok

1,490 L Lexoni më tepërKrahasoni

Lares xhamash

0 nga 5
(0)

▫️Lani shpejt dhe lehtë xhamat apo ambjente me pllaka.

▫️Me 2 lecka për larje dhe gominë për heqjen e ujit.

▫️Praktike dhe tepër funskionale.

SKU: N/A

Tub per lavaman

0 nga 5
(0)
 • Ky tub q? vendoset posht? lavamanit lejon qarkullimin e ujit te shpejt?.
 • I p?rshtatsh?m p?r instalim n? hotele, apartamente, sht?pi dhe mjedise t? tjera.
 • Dizajni me diamet?r t? madh, mund t? shkarkoj? rrjedhje t? madhe t? ujit dhe mbajtur larg aromat
 • Instalimi i leht? dhe shum? praktik.
 • Mund t? p?rkulet sipas situat?s aktuale t? instalimit.
SKU: N/A
Disponueshmëria:

S’ka stok

790 L Lexoni më tepërKrahasoni

Mbajtese aksesoresh me 3 kate

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se aksesor?sh me 3 kate p?r p?rdorim t? ndrysh?m, tualet apo kuzhin?.
 • P?rdoret gjer?sisht p?r vendosjen e shampove, peshqir, pastrues, thar?se flok?sh, shishe er?zash, etj.
 • Ky raft ngjitet dhe nuk ka nevoj? p?r shpime, pa vida, pa vrima.
SKU: N/A

Mbajtese sapuni

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se sapuni me dy kate.
 • Dizajn i ri i rrotulluesh?m, dy metoda instalimi.
 • Shum? praktike, e leht? p?r t’u pastruar dhe e thjesht? p?r t’u montuar.
SKU: N/A

Tapet p?r tualet

0 nga 5
(0)
 • Set me 3 tapet? t? vegjel p?r tualet.
 • Me dizenjo t? vecant? p?r tualetin tuaj.
 • Thith leht? ujin dhe pluhurit rezistente ndaj rr?shqitjes.
 • Pastrohet leht?, mund t? lahet direkt me lavatri?e ose duar.
SKU: N/A

Organizues per tualetin

0 nga 5
(0)
 • Organizues p?r aksesoret e tualetit juaj , do t? jet? gjat? gjith? koh?s i rregullt dhe me nj? pamje t? k?ndshme p?r syrin.
 • P?rve?se do t? jet? mjaft komod p?r t? vendosur aksesor?t e tualetit do t? sh?rbrej gjithashtu edhe si kosh p?r rrobat e palara.
 • Dizajn i sofistikuar dhe rezistent.
SKU: N/A

Shport per rroba

0 nga 5
(0)
 • Nj? set kaq praktik dhe i kompletuar p?r tualetin tuaj me 3 shporta.
 • Me nj? dizanj t? bukur p?r ambientit tuaj.
 • Kova e sip?rme mund t? varet n? mur.
 • Instaloni dhe shk?puteni leht?.
 • Rrotat rrotulluese t? l?vizshme 360.
SKU: N/A

Pasqyr?

0 nga 5
(0)
 • Pasqyr? kaq praktike.
 • Leht? p?r t? ngjitur n? sip?rfaqe t? l?muar, t? tilla si pllaka, mure, dyer, dritare, dollap tje..
 • B?r? nga?PET me cil?si t? lart?,?leht? p?r t’u ngjitur dhe hequr pa d?mtuar murin tuaj.
SKU: N/A

Mbajt?se sapuni elegante

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se sapuni elegante n? form? gjethe.
 • Vjen me vet?-kullim lejon q? uji t? rrjedh? shpejt n? lavaman.
 • Dizajni i gjetheve e b?n sht?pin? tuaj m? t? bukur dhe n? mod?.

 

SKU: N/A

Mbajt?se tualeti

0 nga 5
(0)
 • Elegante dhe praktike kjo mbajt?se peshqiri dhe aksesor?sh.
 • Do tu dhuroj? nj? pamje t? k?ndshme n? dekorin e tualetit tuaj.
 • Mjaft praktike nuk z? v?nd.
SKU: N/A

Mbajtese koke dushi

0 nga 5
(0)

 

 • Kjo mbajt?se e fort? e kok?s s? dushit ngjitet leht?sisht n? pllaka muri ose banjo.
 • Leht? p?r tu aplikuar dhe hequr pa d?mtuar murin.
 • Mbajt?se e l?vizshme e kok?s s? dushit, me shum? ngjyra p?r t? zgjedhur.
SKU: N/A

Aksesor tualeti

0 nga 5
(0)

Per ti shtura sa m shum stil tualetit eshte vendosja e raftit qe eshte dicka ideale dhe organizuese .

SKU: N/A

Mbajtese leter higjenike

0 nga 5
(0)

Mbajtsia e leters higjenike eshte nje? aksesor i rendesishem? ne tualet

Sruktura mbajtese vendoset ne mur duke shtuar stil dhe elegance.

SKU: N/A

Kend i vogel tualeti

0 nga 5
(0)

Ky produkt u ndihmon per organizimin dhe sistemimin e tualetit dhe per te vendosur gjerat e domosdoshe ne raft si shampo sfungjer etj.

SKU: N/A

Sistemues tualeti

0 nga 5
(0)

Ky produkte eshte nje aksesor ideal per mbajtjen e shampove apo sapunave likuid ose sendeve te tjera te pershtatshme per tualetin.

SKU: N/A

Mbajt?se p?r sapunin

0 nga 5
(0)

Mbajt?se p?r sapunin.

Tep?r praktike p?r tualet.

SKU: N/A

Shapka p?r tualet

0 nga 5
(0)

Shapkat fantastike p?r pastrimin e k?mb?ve.

K?to shapkat pastrojn? dhe limojn? k?mb?t.

SKU: N/A

Mbajt?se p?r sapunin

0 nga 5
(0)

Mbajt?se praktike p?r sapu ose detergjent.

Vendoseni n? tualet ose kuzhin?.

SKU: N/A

Kokë dushi me presion

0 nga 5
(0)

Kokë dushi me presion (3n1)
▫️Përmban 1 filter të cilësisë së lartë për t’u siguruar që uji që përdorni është i pastër dhe i sigurt.
▫️Ka 3 funksione presioni dhe një funksion masazhi.
▫️Materiali:Plastike

Kodi:S2660

Mbajtëse plastike Ecco

0 nga 5
(0)

Mbani tualetin te rregullt dhe te paster cdo moment dhe krijoni hapesire ne tualetin tuaj.
▫️Mbajtëse plastike Ecco
▫️Permasat:42*12cm
▫️Montohet me ngjitje

Kodi: R0148

Disponueshmëria:

S’ka stok

1,490 L Lexoni më tepërKrahasoni

Lares xhamash

0 nga 5
(0)

▫️Lani shpejt dhe lehtë xhamat apo ambjente me pllaka.

▫️Me 2 lecka për larje dhe gominë për heqjen e ujit.

▫️Praktike dhe tepër funskionale.

Tub per lavaman

0 nga 5
(0)
 • Ky tub q? vendoset posht? lavamanit lejon qarkullimin e ujit te shpejt?.
 • I p?rshtatsh?m p?r instalim n? hotele, apartamente, sht?pi dhe mjedise t? tjera.
 • Dizajni me diamet?r t? madh, mund t? shkarkoj? rrjedhje t? madhe t? ujit dhe mbajtur larg aromat
 • Instalimi i leht? dhe shum? praktik.
 • Mund t? p?rkulet sipas situat?s aktuale t? instalimit.
Disponueshmëria:

S’ka stok

790 L Lexoni më tepërKrahasoni

Mbajtese aksesoresh me 3 kate

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se aksesor?sh me 3 kate p?r p?rdorim t? ndrysh?m, tualet apo kuzhin?.
 • P?rdoret gjer?sisht p?r vendosjen e shampove, peshqir, pastrues, thar?se flok?sh, shishe er?zash, etj.
 • Ky raft ngjitet dhe nuk ka nevoj? p?r shpime, pa vida, pa vrima.

Mbajtese sapuni

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se sapuni me dy kate.
 • Dizajn i ri i rrotulluesh?m, dy metoda instalimi.
 • Shum? praktike, e leht? p?r t’u pastruar dhe e thjesht? p?r t’u montuar.

Tapet p?r tualet

0 nga 5
(0)
 • Set me 3 tapet? t? vegjel p?r tualet.
 • Me dizenjo t? vecant? p?r tualetin tuaj.
 • Thith leht? ujin dhe pluhurit rezistente ndaj rr?shqitjes.
 • Pastrohet leht?, mund t? lahet direkt me lavatri?e ose duar.

Organizues per tualetin

0 nga 5
(0)
 • Organizues p?r aksesoret e tualetit juaj , do t? jet? gjat? gjith? koh?s i rregullt dhe me nj? pamje t? k?ndshme p?r syrin.
 • P?rve?se do t? jet? mjaft komod p?r t? vendosur aksesor?t e tualetit do t? sh?rbrej gjithashtu edhe si kosh p?r rrobat e palara.
 • Dizajn i sofistikuar dhe rezistent.

Shport per rroba

0 nga 5
(0)
 • Nj? set kaq praktik dhe i kompletuar p?r tualetin tuaj me 3 shporta.
 • Me nj? dizanj t? bukur p?r ambientit tuaj.
 • Kova e sip?rme mund t? varet n? mur.
 • Instaloni dhe shk?puteni leht?.
 • Rrotat rrotulluese t? l?vizshme 360.

Pasqyr?

0 nga 5
(0)
 • Pasqyr? kaq praktike.
 • Leht? p?r t? ngjitur n? sip?rfaqe t? l?muar, t? tilla si pllaka, mure, dyer, dritare, dollap tje..
 • B?r? nga?PET me cil?si t? lart?,?leht? p?r t’u ngjitur dhe hequr pa d?mtuar murin tuaj.

Mbajt?se sapuni elegante

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se sapuni elegante n? form? gjethe.
 • Vjen me vet?-kullim lejon q? uji t? rrjedh? shpejt n? lavaman.
 • Dizajni i gjetheve e b?n sht?pin? tuaj m? t? bukur dhe n? mod?.

 

Mbajt?se tualeti

0 nga 5
(0)
 • Elegante dhe praktike kjo mbajt?se peshqiri dhe aksesor?sh.
 • Do tu dhuroj? nj? pamje t? k?ndshme n? dekorin e tualetit tuaj.
 • Mjaft praktike nuk z? v?nd.

Mbajtese koke dushi

0 nga 5
(0)

 

 • Kjo mbajt?se e fort? e kok?s s? dushit ngjitet leht?sisht n? pllaka muri ose banjo.
 • Leht? p?r tu aplikuar dhe hequr pa d?mtuar murin.
 • Mbajt?se e l?vizshme e kok?s s? dushit, me shum? ngjyra p?r t? zgjedhur.

Aksesor tualeti

0 nga 5
(0)

Per ti shtura sa m shum stil tualetit eshte vendosja e raftit qe eshte dicka ideale dhe organizuese .

Mbajtese leter higjenike

0 nga 5
(0)

Mbajtsia e leters higjenike eshte nje? aksesor i rendesishem? ne tualet

Sruktura mbajtese vendoset ne mur duke shtuar stil dhe elegance.

Kend i vogel tualeti

0 nga 5
(0)

Ky produkt u ndihmon per organizimin dhe sistemimin e tualetit dhe per te vendosur gjerat e domosdoshe ne raft si shampo sfungjer etj.

Sistemues tualeti

0 nga 5
(0)

Ky produkte eshte nje aksesor ideal per mbajtjen e shampove apo sapunave likuid ose sendeve te tjera te pershtatshme per tualetin.

Mbajt?se p?r sapunin

0 nga 5
(0)

Mbajt?se p?r sapunin.

Tep?r praktike p?r tualet.

Shapka p?r tualet

0 nga 5
(0)

Shapkat fantastike p?r pastrimin e k?mb?ve.

K?to shapkat pastrojn? dhe limojn? k?mb?t.

Mbajt?se p?r sapunin

0 nga 5
(0)

Mbajt?se praktike p?r sapu ose detergjent.

Vendoseni n? tualet ose kuzhin?.

Kokë dushi me presion

0 nga 5
(0)

Kokë dushi me presion (3n1)
▫️Përmban 1 filter të cilësisë së lartë për t’u siguruar që uji që përdorni është i pastër dhe i sigurt.
▫️Ka 3 funksione presioni dhe një funksion masazhi.
▫️Materiali:Plastike

Kodi:S2660

Mbajtëse plastike Ecco

0 nga 5
(0)

Mbani tualetin te rregullt dhe te paster cdo moment dhe krijoni hapesire ne tualetin tuaj.
▫️Mbajtëse plastike Ecco
▫️Permasat:42*12cm
▫️Montohet me ngjitje

Kodi: R0148

Lares xhamash

0 nga 5
(0)

▫️Lani shpejt dhe lehtë xhamat apo ambjente me pllaka.

▫️Me 2 lecka për larje dhe gominë për heqjen e ujit.

▫️Praktike dhe tepër funskionale.

Tub per lavaman

0 nga 5
(0)
 • Ky tub q? vendoset posht? lavamanit lejon qarkullimin e ujit te shpejt?.
 • I p?rshtatsh?m p?r instalim n? hotele, apartamente, sht?pi dhe mjedise t? tjera.
 • Dizajni me diamet?r t? madh, mund t? shkarkoj? rrjedhje t? madhe t? ujit dhe mbajtur larg aromat
 • Instalimi i leht? dhe shum? praktik.
 • Mund t? p?rkulet sipas situat?s aktuale t? instalimit.

Mbajtese aksesoresh me 3 kate

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se aksesor?sh me 3 kate p?r p?rdorim t? ndrysh?m, tualet apo kuzhin?.
 • P?rdoret gjer?sisht p?r vendosjen e shampove, peshqir, pastrues, thar?se flok?sh, shishe er?zash, etj.
 • Ky raft ngjitet dhe nuk ka nevoj? p?r shpime, pa vida, pa vrima.

Mbajtese sapuni

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se sapuni me dy kate.
 • Dizajn i ri i rrotulluesh?m, dy metoda instalimi.
 • Shum? praktike, e leht? p?r t’u pastruar dhe e thjesht? p?r t’u montuar.

Tapet p?r tualet

0 nga 5
(0)
 • Set me 3 tapet? t? vegjel p?r tualet.
 • Me dizenjo t? vecant? p?r tualetin tuaj.
 • Thith leht? ujin dhe pluhurit rezistente ndaj rr?shqitjes.
 • Pastrohet leht?, mund t? lahet direkt me lavatri?e ose duar.

Organizues per tualetin

0 nga 5
(0)
 • Organizues p?r aksesoret e tualetit juaj , do t? jet? gjat? gjith? koh?s i rregullt dhe me nj? pamje t? k?ndshme p?r syrin.
 • P?rve?se do t? jet? mjaft komod p?r t? vendosur aksesor?t e tualetit do t? sh?rbrej gjithashtu edhe si kosh p?r rrobat e palara.
 • Dizajn i sofistikuar dhe rezistent.

Shport per rroba

0 nga 5
(0)
 • Nj? set kaq praktik dhe i kompletuar p?r tualetin tuaj me 3 shporta.
 • Me nj? dizanj t? bukur p?r ambientit tuaj.
 • Kova e sip?rme mund t? varet n? mur.
 • Instaloni dhe shk?puteni leht?.
 • Rrotat rrotulluese t? l?vizshme 360.

Pasqyr?

0 nga 5
(0)
 • Pasqyr? kaq praktike.
 • Leht? p?r t? ngjitur n? sip?rfaqe t? l?muar, t? tilla si pllaka, mure, dyer, dritare, dollap tje..
 • B?r? nga?PET me cil?si t? lart?,?leht? p?r t’u ngjitur dhe hequr pa d?mtuar murin tuaj.

Mbajt?se sapuni elegante

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se sapuni elegante n? form? gjethe.
 • Vjen me vet?-kullim lejon q? uji t? rrjedh? shpejt n? lavaman.
 • Dizajni i gjetheve e b?n sht?pin? tuaj m? t? bukur dhe n? mod?.

 

Mbajt?se tualeti

0 nga 5
(0)
 • Elegante dhe praktike kjo mbajt?se peshqiri dhe aksesor?sh.
 • Do tu dhuroj? nj? pamje t? k?ndshme n? dekorin e tualetit tuaj.
 • Mjaft praktike nuk z? v?nd.

Mbajtese koke dushi

0 nga 5
(0)

 

 • Kjo mbajt?se e fort? e kok?s s? dushit ngjitet leht?sisht n? pllaka muri ose banjo.
 • Leht? p?r tu aplikuar dhe hequr pa d?mtuar murin.
 • Mbajt?se e l?vizshme e kok?s s? dushit, me shum? ngjyra p?r t? zgjedhur.

Aksesor tualeti

0 nga 5
(0)

Per ti shtura sa m shum stil tualetit eshte vendosja e raftit qe eshte dicka ideale dhe organizuese .

Mbajtese leter higjenike

0 nga 5
(0)

Mbajtsia e leters higjenike eshte nje? aksesor i rendesishem? ne tualet

Sruktura mbajtese vendoset ne mur duke shtuar stil dhe elegance.

Kend i vogel tualeti

0 nga 5
(0)

Ky produkt u ndihmon per organizimin dhe sistemimin e tualetit dhe per te vendosur gjerat e domosdoshe ne raft si shampo sfungjer etj.

Sistemues tualeti

0 nga 5
(0)

Ky produkte eshte nje aksesor ideal per mbajtjen e shampove apo sapunave likuid ose sendeve te tjera te pershtatshme per tualetin.

Mbajt?se p?r sapunin

0 nga 5
(0)

Mbajt?se p?r sapunin.

Tep?r praktike p?r tualet.

Shapka p?r tualet

0 nga 5
(0)

Shapkat fantastike p?r pastrimin e k?mb?ve.

K?to shapkat pastrojn? dhe limojn? k?mb?t.

Mbajt?se p?r sapunin

0 nga 5
(0)

Mbajt?se praktike p?r sapu ose detergjent.

Vendoseni n? tualet ose kuzhin?.

Po shfaqen 1–20 nga 21 përfundime gjithsej