Mbajtese koke dushi

 

  • Kjo mbajt?se e fort? e kok?s s? dushit ngjitet leht?sisht n? pllaka muri ose banjo.
  • Leht? p?r tu aplikuar dhe hequr pa d?mtuar murin.
  • Mbajt?se e l?vizshme e kok?s s? dushit, me shum? ngjyra p?r t? zgjedhur.

390 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbajt?se e l?vizshme? p?r kok? dushi.
  • B?r? me cil?si t? lart? me PP, i q?ndruesh?m dhe i fort? p?r koh? t? gjat? duke p?rdorur.
  • Pjesa e thithjes sigurohet duke shtr?nguar ?el?sin n? mbajt?se.

Specifika

  • Materiali: PP
  • Madh?sia: 13 * 4.5cm, diamoni i thithjes 7cm
  • Ngjyra: Blu / Jeshile / Portokalli / Roz? / E kuqe / Tr?ndafili