Zile Dere

> SKU: zile-dere

Montimi i ziles jashte deres se shtepise suaj nuk ka qene kurre me i thjeshte se kaq.
?? Frekuenca e punes 315 MHz / 434MHz
?? Buton me material kundra ujit
?? Pulti mund te perdoret deri ne distance 150 metra
?? 25 opsione per melodine e ziles
?? Instalohet thjeshte pa pasur nevoje per tela
?? E disponueshme ne 3 dizenjo te ndryshme: E zeze, e bardhe dhe ngjyre druri.

1,390 L

Krahasoni

Përshkrim

Instruksione: Me anen e nje kacavide shtypni hapesiren boshe tek pulti. Vendosni baterite 12 volteshe. Mbyllni pultin dhe vendoseni ne vendin e deshiruar. Me pas vendosni marresin e tingujve. Per te ndryshuar melodine e ziles mjaftoni te shtypni butonin anash.