-34%
, ,

Makineri per Berjen e Japrakeve


Krahaso

Gatuani japrake per vetem pak sekonda. Kjo pajisje që ju ndihmon të përgatisni ato thjesht dhe shpejt.
🔸️ Mbështjell me gjethe ose me petë , japrakë, sushi apo çfarëdolloj ushqimi tjetër
🔸️ Mund te përgatisni ushqim ne sasi të mëdha pa patur shume lodhje
👉 Pastrohet lehtësisht me ujë
🔸️ Ska nevojë për energji elektrike apo bateri
🔸️ Përmasat: 35 x 9cm

990 L 1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.