Vegla Pune

6,490 L

Shkall?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.
Shtoje në shportëKrahasoni
4,890 L

Shkall?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

 

Shtoje në shportëKrahasoni
3,990 L

Shkall?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

 

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Voltmeter

0 nga 5
(0)
SKU: voltmeter

Voltmeter per matjen e voltazhit drejt e ne prize.
?? Eshte i thjeshte ne perdorim, mjaftohen te vihet maja e voltmetrit ne pajisjen qe doni te masni
?? Kur ndizet drita e kuqe dhe voltmetri ben bip, atehere ka voltazh
?? Ideal per perdorim shtepiak
?? Limiti i voltazhit 90 ? 1000V AC
?? Frekuenca 50-500 Hz
?? Permasat 152 x 23 x 15 mm

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Kacavide Elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: kacavide-elektrike

Nje produkt ideal per lehtesuar rregullimin e pajisjeve te ndryshme ne shtepi apo pune.
?? Permban koka te ndryshme metalike per cdo lloj vide
?? Mjafton te vendosni koke e deshiruar ne hapesiren e posacme dhe te shtypni butonin per te filluar
?? I perbere nga metal i forte
?? Pesha e produktit 450 grame
?? Kokat jane te pershtatshme per gdhendje, limim, prerje etj.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Vegla per Pajisje Elektronike

0 nga 5
(0)
SKU: vegla-per-pajisje-elektronike

Keto vegla sherbejne per te montuar dhe hapur celulare, kompjutera e pajisje te tjera elektronike.
?? Ngjyra: Jeshile dhe e zeze
?? Mund te merren me vete kudo
?? Material cilesor
?? 39 lloje kacavidash ne 1

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Ngjites

0 nga 5
(0)
SKU: ngjites

?? Permasat : 10 cm x 1.5 metra
?? Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
?? Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
?? Materiali gome e fuqishme
?? I padeportueshem na uji
?? Super izolim ne siperfaqe te demtuar
?? Duron temperatura deri ne -60?C dhe ne 160?C ??Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj?
?? Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Ngjites

0 nga 5
(0)
SKU: ngjites-2

Vjen ne super OFERTE ngiitesi me i mire i momentit
? Per vetem 990 Leke
? 2 Cop Per vetem 1490 Leke
?? Permasat : 10 cm x 1.5 metra
?? Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
?? Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
?? Materiali gome e fuqishme
?? I padeportueshem na uji
?? Super izolim ne siperfaqe te demtuar
?? Duron temperatura deri ne -60?C dhe ne 160?C ?? Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj?
?? Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Pompe per lyerje

0 nga 5
(0)
SKU: pompe-per-lyerje

Lyeni cdo siperfaqe vete dhe mjaft thjesht ?
? Pompe per lyerje me depozite
? Mund ta perdorni per siperfaqje te ndryshme si mur, tavan, stola, karrige, tavolina etj?
?? Shume e thejshte ne perdorim, mjafton te hidhni bojen ne depozite dhe te filloni lyerjen
?? Arrin mjaft thjesht edhe kendet me te veshtira

Shtoje në shportëKrahasoni
790 L

Pistolete Ngjitese

0 nga 5
(0)
SKU: pistolete-ngjitese

Ngjisni sendet apo objektet e thyera ne shtepi lehtesisht me pistoleten ngjitese.
?? Fuqia maksimale 20 watt
?? Pajiset me tregues LED
?? Permasat 13 x 11 cm
?? Gjatesia e kabullit 136 cm
?? Perbehet nga material plastik dhe alumin
?? Me peshen prej vetem 128 grami mund te levizet kudo

Shtoje në shportëKrahasoni

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.
SKU: N/A

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

 

SKU: N/A

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

 

SKU: N/A

Voltmeter

0 nga 5
(0)

Voltmeter per matjen e voltazhit drejt e ne prize.
?? Eshte i thjeshte ne perdorim, mjaftohen te vihet maja e voltmetrit ne pajisjen qe doni te masni
?? Kur ndizet drita e kuqe dhe voltmetri ben bip, atehere ka voltazh
?? Ideal per perdorim shtepiak
?? Limiti i voltazhit 90 ? 1000V AC
?? Frekuenca 50-500 Hz
?? Permasat 152 x 23 x 15 mm

SKU: voltmeter

Kacavide Elektrike

0 nga 5
(0)

Nje produkt ideal per lehtesuar rregullimin e pajisjeve te ndryshme ne shtepi apo pune.
?? Permban koka te ndryshme metalike per cdo lloj vide
?? Mjafton te vendosni koke e deshiruar ne hapesiren e posacme dhe te shtypni butonin per te filluar
?? I perbere nga metal i forte
?? Pesha e produktit 450 grame
?? Kokat jane te pershtatshme per gdhendje, limim, prerje etj.

SKU: kacavide-elektrike

Vegla per Pajisje Elektronike

0 nga 5
(0)

Keto vegla sherbejne per te montuar dhe hapur celulare, kompjutera e pajisje te tjera elektronike.
?? Ngjyra: Jeshile dhe e zeze
?? Mund te merren me vete kudo
?? Material cilesor
?? 39 lloje kacavidash ne 1

SKU: vegla-per-pajisje-elektronike

Ngjites

0 nga 5
(0)

?? Permasat : 10 cm x 1.5 metra
?? Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
?? Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
?? Materiali gome e fuqishme
?? I padeportueshem na uji
?? Super izolim ne siperfaqe te demtuar
?? Duron temperatura deri ne -60?C dhe ne 160?C ??Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj?
?? Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

SKU: ngjites

Ngjites

0 nga 5
(0)

Vjen ne super OFERTE ngiitesi me i mire i momentit
? Per vetem 990 Leke
? 2 Cop Per vetem 1490 Leke
?? Permasat : 10 cm x 1.5 metra
?? Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
?? Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
?? Materiali gome e fuqishme
?? I padeportueshem na uji
?? Super izolim ne siperfaqe te demtuar
?? Duron temperatura deri ne -60?C dhe ne 160?C ?? Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj?
?? Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

SKU: ngjites-2

Pompe per lyerje

0 nga 5
(0)

Lyeni cdo siperfaqe vete dhe mjaft thjesht ?
? Pompe per lyerje me depozite
? Mund ta perdorni per siperfaqje te ndryshme si mur, tavan, stola, karrige, tavolina etj?
?? Shume e thejshte ne perdorim, mjafton te hidhni bojen ne depozite dhe te filloni lyerjen
?? Arrin mjaft thjesht edhe kendet me te veshtira

SKU: pompe-per-lyerje

Pistolete Ngjitese

0 nga 5
(0)

Ngjisni sendet apo objektet e thyera ne shtepi lehtesisht me pistoleten ngjitese.
?? Fuqia maksimale 20 watt
?? Pajiset me tregues LED
?? Permasat 13 x 11 cm
?? Gjatesia e kabullit 136 cm
?? Perbehet nga material plastik dhe alumin
?? Me peshen prej vetem 128 grami mund te levizet kudo

SKU: pistolete-ngjitese

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

 

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

 

Voltmeter

0 nga 5
(0)

Voltmeter per matjen e voltazhit drejt e ne prize.
?? Eshte i thjeshte ne perdorim, mjaftohen te vihet maja e voltmetrit ne pajisjen qe doni te masni
?? Kur ndizet drita e kuqe dhe voltmetri ben bip, atehere ka voltazh
?? Ideal per perdorim shtepiak
?? Limiti i voltazhit 90 ? 1000V AC
?? Frekuenca 50-500 Hz
?? Permasat 152 x 23 x 15 mm

Kacavide Elektrike

0 nga 5
(0)

Nje produkt ideal per lehtesuar rregullimin e pajisjeve te ndryshme ne shtepi apo pune.
?? Permban koka te ndryshme metalike per cdo lloj vide
?? Mjafton te vendosni koke e deshiruar ne hapesiren e posacme dhe te shtypni butonin per te filluar
?? I perbere nga metal i forte
?? Pesha e produktit 450 grame
?? Kokat jane te pershtatshme per gdhendje, limim, prerje etj.

Vegla per Pajisje Elektronike

0 nga 5
(0)

Keto vegla sherbejne per te montuar dhe hapur celulare, kompjutera e pajisje te tjera elektronike.
?? Ngjyra: Jeshile dhe e zeze
?? Mund te merren me vete kudo
?? Material cilesor
?? 39 lloje kacavidash ne 1

Ngjites

0 nga 5
(0)

?? Permasat : 10 cm x 1.5 metra
?? Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
?? Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
?? Materiali gome e fuqishme
?? I padeportueshem na uji
?? Super izolim ne siperfaqe te demtuar
?? Duron temperatura deri ne -60?C dhe ne 160?C ??Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj?
?? Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

Ngjites

0 nga 5
(0)

Vjen ne super OFERTE ngiitesi me i mire i momentit
? Per vetem 990 Leke
? 2 Cop Per vetem 1490 Leke
?? Permasat : 10 cm x 1.5 metra
?? Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
?? Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
?? Materiali gome e fuqishme
?? I padeportueshem na uji
?? Super izolim ne siperfaqe te demtuar
?? Duron temperatura deri ne -60?C dhe ne 160?C ?? Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj?
?? Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

Pompe per lyerje

0 nga 5
(0)

Lyeni cdo siperfaqe vete dhe mjaft thjesht ?
? Pompe per lyerje me depozite
? Mund ta perdorni per siperfaqje te ndryshme si mur, tavan, stola, karrige, tavolina etj?
?? Shume e thejshte ne perdorim, mjafton te hidhni bojen ne depozite dhe te filloni lyerjen
?? Arrin mjaft thjesht edhe kendet me te veshtira

Pistolete Ngjitese

0 nga 5
(0)

Ngjisni sendet apo objektet e thyera ne shtepi lehtesisht me pistoleten ngjitese.
?? Fuqia maksimale 20 watt
?? Pajiset me tregues LED
?? Permasat 13 x 11 cm
?? Gjatesia e kabullit 136 cm
?? Perbehet nga material plastik dhe alumin
?? Me peshen prej vetem 128 grami mund te levizet kudo

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

 

Shkall?

0 nga 5
(0)
 • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
 • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
 • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
 • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
 • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

 

Voltmeter

0 nga 5
(0)

Voltmeter per matjen e voltazhit drejt e ne prize.
?? Eshte i thjeshte ne perdorim, mjaftohen te vihet maja e voltmetrit ne pajisjen qe doni te masni
?? Kur ndizet drita e kuqe dhe voltmetri ben bip, atehere ka voltazh
?? Ideal per perdorim shtepiak
?? Limiti i voltazhit 90 ? 1000V AC
?? Frekuenca 50-500 Hz
?? Permasat 152 x 23 x 15 mm

Kacavide Elektrike

0 nga 5
(0)

Nje produkt ideal per lehtesuar rregullimin e pajisjeve te ndryshme ne shtepi apo pune.
?? Permban koka te ndryshme metalike per cdo lloj vide
?? Mjafton te vendosni koke e deshiruar ne hapesiren e posacme dhe te shtypni butonin per te filluar
?? I perbere nga metal i forte
?? Pesha e produktit 450 grame
?? Kokat jane te pershtatshme per gdhendje, limim, prerje etj.

Vegla per Pajisje Elektronike

0 nga 5
(0)

Keto vegla sherbejne per te montuar dhe hapur celulare, kompjutera e pajisje te tjera elektronike.
?? Ngjyra: Jeshile dhe e zeze
?? Mund te merren me vete kudo
?? Material cilesor
?? 39 lloje kacavidash ne 1

Ngjites

0 nga 5
(0)

?? Permasat : 10 cm x 1.5 metra
?? Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
?? Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
?? Materiali gome e fuqishme
?? I padeportueshem na uji
?? Super izolim ne siperfaqe te demtuar
?? Duron temperatura deri ne -60?C dhe ne 160?C ??Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj?
?? Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

Ngjites

0 nga 5
(0)

Vjen ne super OFERTE ngiitesi me i mire i momentit
? Per vetem 990 Leke
? 2 Cop Per vetem 1490 Leke
?? Permasat : 10 cm x 1.5 metra
?? Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
?? Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
?? Materiali gome e fuqishme
?? I padeportueshem na uji
?? Super izolim ne siperfaqe te demtuar
?? Duron temperatura deri ne -60?C dhe ne 160?C ?? Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj?
?? Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

Pompe per lyerje

0 nga 5
(0)

Lyeni cdo siperfaqe vete dhe mjaft thjesht ?
? Pompe per lyerje me depozite
? Mund ta perdorni per siperfaqje te ndryshme si mur, tavan, stola, karrige, tavolina etj?
?? Shume e thejshte ne perdorim, mjafton te hidhni bojen ne depozite dhe te filloni lyerjen
?? Arrin mjaft thjesht edhe kendet me te veshtira

Pistolete Ngjitese

0 nga 5
(0)

Ngjisni sendet apo objektet e thyera ne shtepi lehtesisht me pistoleten ngjitese.
?? Fuqia maksimale 20 watt
?? Pajiset me tregues LED
?? Permasat 13 x 11 cm
?? Gjatesia e kabullit 136 cm
?? Perbehet nga material plastik dhe alumin
?? Me peshen prej vetem 128 grami mund te levizet kudo

Po shfaqen krejt 10 përfundimet