Kufje

1,990 L

JBL ST12 Wireless

0 nga 5
(0)
SKU: notebook-black-spire-v-nitro-vn7-591g

Ngjyra: Kuqe kuqe,verdhe,e zeze
Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
Mund ti ldhni me bluetooth
Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri

Shtoje në shportëKrahasoni
Vendmbajtëse 1,490 L

Kufje me bluetooth

0 nga 5
(0)
SKU: kufje-me-bluetooth-10

Kufje me bluetooth

Shijoni udh?timin nd?rkoh q? d?gjoni muzik?n tuaj t? preferuar

Te vogla dhe praktike me kuti karikimi q? mund ti merni me vete kudo

Shtoje në shportëKrahasoni
1,790 L

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)
SKU: kufje-me-bluetooth-3

Jeni te lodhur nga kufjet me fishe, te cilat ngaterrohen kudo dhe demtohen menjehere? Kufjet me Bluetooth jane zgjidhja juaj. Keto kufje jane komode, estetike dhe kane nje kualitet audio te larte.
?? Afatgjate
?? I pershtatshem per cdo Smartphone
?? Bateria afatgjate
?? Te rehatshme ne vesh

Shtoje në shportëKrahasoni
1,790 L

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)
SKU: kufje-me-bluetooth-9

D?gjoni muzik? me audio t? past?r dhe pa zhurma.

Kufje me bluetooth dhe ngjyra t? ndryshme.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Kufje me Bluetooth Auris 008.

Perfekte p?r udhetimet tuaja duke i ber sa me relaxuese.

Shtoje në shportëKrahasoni
890 L

Kufje U-26 p?r iPhone

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Degjoni muzike ose p?rgjigjuni telefonatave.
 • Cilesi e paster z?ri dhe bass.
 • Shum? i leht? p?r tu ruajtur n? ?ant?n tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Wireless JBL CY-002

0 nga 5
(0)
SKU: wireless-jbl-cy-002

Ngjyra: bardhe, zeze ,gold,te kuqe
Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
Mund ti ldhni me bluetooth
Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri
Koha e bised?s: deri n? 7 or?.
Koha e muzik?s: deri n? 8 or?.
Stand by time: deri n? 120 or?.

Shtoje në shportëKrahasoni

JBL ST12 Wireless

0 nga 5
(0)

Ngjyra: Kuqe kuqe,verdhe,e zeze
Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
Mund ti ldhni me bluetooth
Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri

SKU: notebook-black-spire-v-nitro-vn7-591g
Vendmbajtëse

Kufje me bluetooth

0 nga 5
(0)

Kufje me bluetooth

Shijoni udh?timin nd?rkoh q? d?gjoni muzik?n tuaj t? preferuar

Te vogla dhe praktike me kuti karikimi q? mund ti merni me vete kudo

SKU: kufje-me-bluetooth-10

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

Jeni te lodhur nga kufjet me fishe, te cilat ngaterrohen kudo dhe demtohen menjehere? Kufjet me Bluetooth jane zgjidhja juaj. Keto kufje jane komode, estetike dhe kane nje kualitet audio te larte.
?? Afatgjate
?? I pershtatshem per cdo Smartphone
?? Bateria afatgjate
?? Te rehatshme ne vesh

SKU: kufje-me-bluetooth-3

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

D?gjoni muzik? me audio t? past?r dhe pa zhurma.

Kufje me bluetooth dhe ngjyra t? ndryshme.

SKU: kufje-me-bluetooth-9

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

Kufje me Bluetooth Auris 008.

Perfekte p?r udhetimet tuaja duke i ber sa me relaxuese.

SKU: N/A

Kufje U-26 p?r iPhone

0 nga 5
(0)
 • Degjoni muzike ose p?rgjigjuni telefonatave.
 • Cilesi e paster z?ri dhe bass.
 • Shum? i leht? p?r tu ruajtur n? ?ant?n tuaj.
SKU: N/A

Wireless JBL CY-002

0 nga 5
(0)

Ngjyra: bardhe, zeze ,gold,te kuqe
Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
Mund ti ldhni me bluetooth
Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri
Koha e bised?s: deri n? 7 or?.
Koha e muzik?s: deri n? 8 or?.
Stand by time: deri n? 120 or?.

SKU: wireless-jbl-cy-002

JBL ST12 Wireless

0 nga 5
(0)

Ngjyra: Kuqe kuqe,verdhe,e zeze
Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
Mund ti ldhni me bluetooth
Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri

Vendmbajtëse

Kufje me bluetooth

0 nga 5
(0)

Kufje me bluetooth

Shijoni udh?timin nd?rkoh q? d?gjoni muzik?n tuaj t? preferuar

Te vogla dhe praktike me kuti karikimi q? mund ti merni me vete kudo

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

Jeni te lodhur nga kufjet me fishe, te cilat ngaterrohen kudo dhe demtohen menjehere? Kufjet me Bluetooth jane zgjidhja juaj. Keto kufje jane komode, estetike dhe kane nje kualitet audio te larte.
?? Afatgjate
?? I pershtatshem per cdo Smartphone
?? Bateria afatgjate
?? Te rehatshme ne vesh

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

D?gjoni muzik? me audio t? past?r dhe pa zhurma.

Kufje me bluetooth dhe ngjyra t? ndryshme.

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

Kufje me Bluetooth Auris 008.

Perfekte p?r udhetimet tuaja duke i ber sa me relaxuese.

Kufje U-26 p?r iPhone

0 nga 5
(0)
 • Degjoni muzike ose p?rgjigjuni telefonatave.
 • Cilesi e paster z?ri dhe bass.
 • Shum? i leht? p?r tu ruajtur n? ?ant?n tuaj.

Wireless JBL CY-002

0 nga 5
(0)

Ngjyra: bardhe, zeze ,gold,te kuqe
Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
Mund ti ldhni me bluetooth
Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri
Koha e bised?s: deri n? 7 or?.
Koha e muzik?s: deri n? 8 or?.
Stand by time: deri n? 120 or?.

JBL ST12 Wireless

0 nga 5
(0)

Ngjyra: Kuqe kuqe,verdhe,e zeze
Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
Mund ti ldhni me bluetooth
Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri

Vendmbajtëse

Kufje me bluetooth

0 nga 5
(0)

Kufje me bluetooth

Shijoni udh?timin nd?rkoh q? d?gjoni muzik?n tuaj t? preferuar

Te vogla dhe praktike me kuti karikimi q? mund ti merni me vete kudo

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

Jeni te lodhur nga kufjet me fishe, te cilat ngaterrohen kudo dhe demtohen menjehere? Kufjet me Bluetooth jane zgjidhja juaj. Keto kufje jane komode, estetike dhe kane nje kualitet audio te larte.
?? Afatgjate
?? I pershtatshem per cdo Smartphone
?? Bateria afatgjate
?? Te rehatshme ne vesh

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

D?gjoni muzik? me audio t? past?r dhe pa zhurma.

Kufje me bluetooth dhe ngjyra t? ndryshme.

Kufje me Bluetooth

0 nga 5
(0)

Kufje me Bluetooth Auris 008.

Perfekte p?r udhetimet tuaja duke i ber sa me relaxuese.

Kufje U-26 p?r iPhone

0 nga 5
(0)
 • Degjoni muzike ose p?rgjigjuni telefonatave.
 • Cilesi e paster z?ri dhe bass.
 • Shum? i leht? p?r tu ruajtur n? ?ant?n tuaj.

Wireless JBL CY-002

0 nga 5
(0)

Ngjyra: bardhe, zeze ,gold,te kuqe
Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
Mund ti ldhni me bluetooth
Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri
Koha e bised?s: deri n? 7 or?.
Koha e muzik?s: deri n? 8 or?.
Stand by time: deri n? 120 or?.

Po shfaqen krejt 7 përfundimet