Kufje me Bluetooth

> SKU: kufje-me-bluetooth-9

D?gjoni muzik? me audio t? past?r dhe pa zhurma.

Kufje me bluetooth dhe ngjyra t? ndryshme.

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

Kufje me Bluetooth

  • D?gjoni muzik? me audio t? past?r dhe pa zhurma.
  • Kufje me bluetooth dhe ngjyra t? ndryshme.

Specifikat:

  • Pajiset me butona, me t? cil?t mund t? ndryshoni volumin apo keng?n.
  • Bateri t? rikarikueshme dhe t? cilat mund t? nd?rrohen
  • ?Mund t? punoje deri n? 6 or? rrjesht.
  • Pajiset me drit? LCD q? tregon n?se ?sht? n? karikim.
  • ?Karikohet me porte USB