Smartwatch 53

SKU: smartwatch-53

Per nje monitorim sa me te detajuar te funksioneve te trupit tuaj gjate gjithe kohes, ky produkt eshte ideal per ju. Qendron mire ne kycin e dores dhe kombinon me cdo veshje.
?? Monitoron kohen gjate te ciles fleni
?? Ekran HD 0.96 inch
?? Mat rrahjet e zemres dhe tensionin e gjakut
?? Lidheni oren me celularin dhe mund te kontrolloni kameren e celularit nepermjet ores
?? Kapaciteti i baterise: 120 mah
?? E pershtatshme per te monitoruar aktivitet fizike te ndryshme
?? Rezistent ndaj ujit
?? Mund te kontrolloni mesazhet dhe telefonatat
?? Cdo njoftim qe mund te vije ne telefon, vjen automatikisht dhe tek ora e shoqeruar me dridhje

1,990 L

Krahasoni